13.10.14

Naamiaisläksiäisissä








Mä en ole aiemmin pahemmin välittänyt naamiaisista, mutta oon sittemmin saanut todeta, että kyseessähän on oikeesti tosi hauska tapa juhlia :) Kaikesta tekee kaksinverroin hienompaa se, että kaikki juhlavieraat ovat panostaneet asuunsa, ja osan kohdalla omaan hahmoon kohdistunut vaivannäkö on kerrassaan ihailtavaa.

Lauantaina meitä oli melkoinen joukko viettämässä viimeistä iltaa yhdessä ennen kuin yksi ystävistämme lähtee jälleen toiselle puolen maailmaa - kirjaimellisesti. Tiistaina häntä odottaa Uusi-Seelanti kauniine maisemineen ja ikimuistoisine seikkailuineen!

Kuten kuvista (toivottavasti) välittyy, ilta oli hauska ja tunnelma iloinen, vaikkakin samalla hiukan haikea. Kiitos ihanasta illasta, ja bon voyage, Ice

6 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihana idea läksiäisille. :)
    Sullakin niin söpö asu <3

    VastaaPoista
  2. Sulla on ollut tosi kiva naamiaisasu! Kiipeilykuvissa näyttää nopeasti katsottuna siltä, että lentäisit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Nuo puolapuut oli kyllä just sopivasti tuolla juhlapaikalla, että pääsin liitelemään ;)

      Poista
  3. Ihania kuvia edelleenkin! Vain yksi pieni korjaus, tai lähinnä ihan pieni tarkennus matkareittiin - Uuteen-Seelantiin vie tie jälleen jossain vaiheessa, mutta mennään nyt Australiaan ensin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se olikin! Samoilla huudeilla kuiteski tästä vinkkelistä katsottuna, vaikka F tuntuiki olevan sitä mieltä, että ne on vähintäänkin kaksi täysin eri maailmaa ;)

      Ps. Muista ottaa paljon kuvia ja kirjoitella kuulumisia :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design