14.10.14

Keijuasu

Tässä vielä muutama tarkempi foto mun naamiaisasusta :) Päädyin keijuun, koska sen sain kyhättyä kokoon suhteellisen vähäisellä rahallisella panostuksella. Näitä naamiaisia kun on kuitenkin kohtis vähän tiedossa tällä hetkellä, joten en halunnut laittaa turhan paljoa pennosia kiinni kerran käytettävään kokonaisuuteen.

Hame on muutaman vuoden takainen ostos H&M:ltä ja pitsipaita puolestaan kohtalaisen uusi hankinta samaisesta putiikista. Siivet ja taikasauva olivat ainoita hankintoja asua varten ja ne tilasin Hauskakauppa.fi:stä. Ehdotonta plussaa tuolle nettikaupalle voin antaa tosi nopeasta toimituksesta! Tein tilaukseni tiistaina ennen puoltapäivää ja perillä se oli heti seuraavana päivänä. Kannattaa siis laittaa osoite muistiin, jos joskus tulee kiire ja paniikki oman naamiaisasun kanssa ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava idea! meillekin on tullut kutsu naamiaisiin ja olen pähkinyt asun kanssa. Mikään oluttyttö en halua olla :D ajattelin great gatsby-teemaa eli 20-lukua. Mekko itseasiassa löytyisi asuun, mutta muut tilpehöörit pitäisi vielä tilata, tykkään kyllä siitäkin ideasta, mutta toi keijukin ois aika hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii mulla oli itse asiassa kanssa mielessä tuo 20-luku mut sitten hiukset aiheutti liikaa päänvaivaa :/ Keiju oli kyllä superhelppo toteuttaa, mutta jos on aikaa nähdä hiukan vaivaa niin kaikkine rekvisiittoineen 20-luku ois aivan ihana :) Päädyitpä mihin tahansa, niin viettäkäähän hauskat naamiaiset! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design