19.7.14

Päivä meidän kanssa


Eräs lukija esitti toiveen postauksesta, jossa kertoisin meidän päivän kulusta :) Siihen sopiva tilaisuus osui kohdalle heti torstaina ja kuljetin kameraa mukanani koko päivän ajan. Torstai oli kohtalaisen tyypillinen päivä meille ja se eteni tähän tapaan:




6.15 Rise and shine! Pieni poikaseni ilmoitti omin äänimerkein, että oli aika nousta ja syödä :) Ruoan ja vaipanvaihdon jälkeen seurustelin hetkisen tämän auringonpaisteen kanssa ♥ Omakaan päivä ei voi mitenkään alkaa huonosti, kun tämä pikkukaveri on aamusta alkaen yhtä leveää, valloittavaa hymyä :)

7.00 Oma aamupala ja päivän lehti. Jasper keinuttelee ja höpöttelee vieressäni sitterissä, kun luen maailman tapahtumista syöden samalla aamiaista, joka oli tällä kertaa maitorahka pensasmustikoilla.


7.30 Jasper vaikutti vielä uniselta, joten mentiin vielä hetkeksi sänkyyn pötköttelemään. Poika nukahtikin aika pian ja minä puolestani syvennyin kirjan pariin. Vähän ennen kello yhdeksää sain todeta torkahtaneeni itsekin toviksi :P Sitten ylös ja liikkeelle!



10.30
Saatuani itseni ja pojan valmiiksi, lähdettiin vaunuilemaan kohti parin kilometrin päässä sijaitsevaa ruokakauppaa. Jo aamupäivällä aurinko lämmitti ihanasti ja hissuksiin edettiin kohteeseemme maisemia ja kauniita koteja ihastellen :)





.


12.30 Kotona taas! Pienen välipalan aika - siispä ruokaa sekä pojalle että äidille :)

14.00 Yyteriin! Mies oli järjestämässä vesijettien esittelytilaisuutta Yyterissä, joten me lähdettiin Jasperin kanssa moikkaamaan isukkia, kun sääkin oli niin kohdillaan :) Poika sai ensikosketuksen pehmoiseen rantahiekkaan ja meri-ilmastoon, ja oli kokemuksesta selkeästi mielissään :)





17.00
Pyykinpesua ja ruokaa. Kun pääsimme jälleen kotiin, laitoin koneellisen pyykkiä pyörimään ja siirryin sitten ruoanlaiton pariin. Tämän päivän menussa oli jauhelihalla täytettyjä kesäkurpitsaveneitä tomaatti-mozzarella-salaatin kera :)




20.00
Jasperin syötön ja muiden iltatoimien jälkeen poika väsähti raittiissa ulkoilmassa vietetyn päivän  jälkeen ja nukahti yhdessä hetkessä omaan pinnasänkyynsä. Sitten oli mun oman ajan vuoro. Istahdin sohvalle, laitoin telkkarin päälle ja nostin läppärin syliin. Päivitin blogia ja selasin läpi pari omaa lempparia. Sinkkuelämää ja jotain muuta hömppää, samalla jutustelua vieressä makoilevan miehen kanssa. Nukkumaan pääsin itselleni tyypilliseen tapaan kuitenkin vasta puolenyön jälkeen. En tiedä mikä siinä on, ettei sinne sänkyyn saa mentyä yksikään ilta aikaisemmin vaikka väsymys painaisikin huomattavasti ennemmin ;)

30 kommenttia:

  1. Ihana ja aurinkoinen postaus! Teidän Jasper on kyllä ylisöpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onpa kiva kuulla :) Ja mun täytyy olla täysin ja totaalisen samaa mieltä Jasperin ylisöpöydestä ♥ :)))

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Onpas kivaa, että postaus oli mieluinen! :)

      Poista
  3. Hauska postaus! Kauniita maisemia... Yyteri <3 Samanlainen postaus olisi kiva lukea sitten kun Jasper on vähän isompi. :) Sulla on aina niin ihania kampauksia, vau! Näistä saa vinkkejä itsellekin, ettei aina tyytyisi samaan tylsään sotkunutturaan tms. :D Jos saa toivoa niin olisi kiva jos tekisit joskus kampaustutoriaalin tai postauksen johon kokoaisit omia suosikkikampauksiasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, niin kivaa että tämä oli tykätty postaus :) Ja lupaan kyllä tehdä vastaavan postauksen myöhemminkin! Hih tietkö mä oon jumittanut myös kampausten suhteen turhan pitkään niissä samoissa vanhoissa, mutta nyt viime aikoina oon ihan tarkoituksella koittanut kehitellä jotain uutta :) Ja joo, hyvä idea! Voin ehdottomasti tehdä kampauspostauksen :))

      Poista
  4. Ihana postaus ja päivä <3. Kiitos tästä, näitä voisi olla toistekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Tätä postausta oli sen verran mukava tehdä, että voisin tosiaan tehdä vastaavan toistekin :))

      Poista
  5. Todella piristävä postaus kaamean väsymyksen keskellä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Mutta hmm, mahtaakohan väsymyksellesi olla jokin erityinen syy... ♥ ;)

      Poista
  6. Olipa ihana postaus! Tästä tuli iloinen mieli. :) Teidän Jasper on kyllä mielettömän suloinen pikkumies <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten kiva kuulla, Emma! ♥ Mä oon menettänyt oman sydämeni tuolle pienelle kaverille aivan kertakaikkisesti ♥ :)

      Poista
  7. Kiva postaus ja aivan ihana toi ensimmäinen kuva! Pääsi ihan spontaani naurahdus, kun pikkumiehellä oli niin veikeä ilme, voin vaan kuvitella, että tohon hymyyn on mukava herätä. :)

    Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa noi Jasperin hymyt on jotain aivan omaa luokkaana :D Hymyt vaan tihenee ja levenee päivä päivältä, ja sitä myöden sitä on itsekin suupielet korvissa ihan yhtenään :))

      Poista
  8. Kiva postaus! Kuinka monta kertaa Jasper öisin herää ja mihin aikoihin suunnilleen? Onko hänellä muuten ruokailurytmit jo muodostunut? Ihanaa, kun saatte jo klo 20 eteenpäin viettää omaa aikaa.:) meillä poika nukahtaa vasta klo 22-22.30, jolloin olen jo itsekin ihan poikki.. Noh, ehkä se joskus siitä aikaistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jasper menee nukkumaan yleensä siinä klo 20-21 ja herää kerran yössä, noin klo 03-04. Siitä hän nukkuu vaihtelevasti vielä pari, kolme tuntia, jonka jälkeen mä yleensä nousen ylös. Päivisin ruokarytmi on tällä hetkellä melkoisen tiheä, hän syö siis 2-3 tunnin välein! Tällä viikolla meillä on tarkoitus aloitella pikkuhiljaa kiinteitä, joten saas nähdä millainen vaikutus sillä on ruokailurytmiin :)

      Poista
  9. Ihana postaus ja kiva kesäpäivä teillä takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Päivä oli kyllä todella kiva :) Just sellainen, jota on ihana muistella sitten syksyn pimenevissä illoissa :)

      Poista
  10. Kiitos ihanasta postauksesta! Toivehan toteutui nopeammin kuin osasin odottaakaan. Jostain kumman syystä tälläisiä ihan arkisia postauksiakin lukieassa tulee hyvälle tuulelle. Vaikutatte kyllä todella onnellisilta koko perhe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta postaustoiveesta! Tätä oli tosi kiva tehdä :)
      Tiedätkö, juuri viikonloppuna aattelin, että onnea on just tämä ihan tavallinen arki ♥ Ei siihen muuta tarvita, kun ympärillä on noi kaksi huikeeta tyyppiä :)

      Poista
  11. Voi eikä, niin tuttuja maisemia! :) me asuttiin miehen kanssa neljä vuotta Porissa ja juurikin näissä maisemissa. Ja hei, oon varmaan nähnyt sut monta kertaa ( siis silloin kun vielä asuin Porissa ) niin samoilla ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. :) Oon seurannut sun blogia jo pitkään ennen Jasperin syntymää ja nyt itsekin hieman yli kuukauden ikäisen tytön äitinä on kiva seurata tein kuulumisia. Teillä vaikuttaa menevän kaikki hyvin Jasperin kanssa, mikä on ihanaa. Meillä tyttö vielä hakee omaa rytmiään ja nukkumaan mennään siinä yhdentoista maissa vasta... puuh! Mutta,kyllä tämä tästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh ihan mahtavaa! Onpa kiva, kun tänne blogiin on löytänyt "tuttuja" :) Jos vaan Porihallilla kävit jumpissa, niin varmasti ollaan törmätty! Ja hei paljon onnea teille uudesta tulokkaasta ♥ Kyllä ne rytmit siitä varmasti vielä muokkaantuu :) Täytyy itse nautiskella, kun omaa aikaa on jo noinkin varhaisesta illasta ;)

      Poista
  12. Hei mistä tuo teidän pyykkikori on? Todella kiva! Löysin taas blogisi pariin itseasiassa Instagramin kautta kun löysin sinut sieltä. Luin blogiasi kauan sitten, ainakin yli vuosi sitten lopetin muuttaessani pois Suomesta ja nyt kun palasin blogiisi niin mitä ihania yllätyksiä täällä onkaan :) Blogisi on niin hyväntuulinen ja aito etten aio lähteä enää mihinkään! :) - Aurora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Aurora! Pyykkikori on porilaisesta sisustusliikkeestä nimeltä Katoko, jolla on kyllä varsin kattava nettikauppakin :) Kurkkasin sivuille, ja ko. pyykkikoria ei näyttänyt nyt olevan valikoimissa, mutta samanlainen on myynnissä esim täällä:

      http://www.room21.fi/fi/artiklar/wash-instructions-pyykkikori.html

      Ja hei tosi kiva kun löysit uudelleen blogiin! :) Olet erityisen lämpöisesti tervetullut mukaan kyytiin uudemman kerran ♥ Koitan pitää sinusta kiinni kivoin postauksin! ;)))

      Poista
  13. Oi, että miten ihanasti sun hiukset ovatkaan ja muutenkin niin kauniina. Niinkuin aina :) Hei, mä en oo ihan varma, että ootko se kertonut miten teillä on noi Briot pelanneet tai, että ootko ollut niihin tyytyväinen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Annika! :) Joo, itse asiassa tein juuri oman postauksen vaunuista! Tässä suora linkki:

      http://sweetandlovelyblogi.blogspot.fi/2014/07/brio-smile.html

      Ja tiivistetysti: oon ollut Brioihin todella tyytyväinen :)

      Poista
    2. Apua! Huomasin, että juurikin edellisessä postauksessa olet vaunuista kertonut. Olin pienellä viikonloppureissulla ja kaikki blogit lukematta. :D Hee, nyt vaunupostauksen pariin!

      Poista
    3. Hih ei haittaa mitään ;) Kiva, että löysit postauksen! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design