16.7.14

Ostokset


Voi hyvät hyssykät että mä olen tohkeissani näistä mun Tampereen ostoksista! Pitkästä aikaa tuli tehtyä hyviä löytöjä enkä (omasta mielestäni) hairahtanut mihinkään turhuuksiin ;) Aloitetaanpa sisustuspuolen hankinnoista. H&M Home myymälästä bongasin heti tämän printti-tyynynpäällisen. Osuva teksti ja mustavalkoisuus oli tässä kohtaa ne taikasanat, jotka saivat tekemään välittömän ostopäätöksen :) Uuden tyynyn kaveriksi löysin Ikeasta harmaasävyisen ja varsin huokeahintaisen torkkupeiton.



Tässä puolestaan komeilee ne kehykset, joita siis varta vasten lähdettiin hakemaan. Tuohon keittiön suurelle mustalle seinälle kuvat on tarkoitus sijoittaa, kunhan tosiaan saadaan otettua seuraava askel ja teetettyä kehyksiin tulevat valokuvat :)

Seinäkello.
Ikeasta tämäkin, ja tätä oon ihaillut pidemmän aikaan.
Nyt sen vihdoin kotiutin.
Ja on se vaan hieno :)


Meidän makuuhuone on ollut remontin jälkeen ilman kattolamppua, mutta nyt asiaan tulee muutos. Investoin tuohon Tine K -tyyppiseen varjostimeen ja nyt odotan malttamattomana, että mies saa lampun asennettua paikoilleen ja näen miten se huoneeseen sopii. Lupaan näyttää teillekin sitten lopputuloksen :) Tilpehööriosastolta mukaan lähti nuo peltiset ruukut, joihin mun on tarkoitus säilöä mm. kyniä ja meikkisiveltimiä. Kuvasta puuttuu salaattilinko ja valkoiset vaatehenkarit ;)

Sitten vaatehankinnat! Mangosta toivoin löytäväni jotain ihania syysuutukaisia, mutta liike komeili paria pöytää lukuunottamatta edelleen täyden alennusmyyntihulabaloon vallassa :P Eipä se loppujen lopuksi haitannut, sillä puolivahingossa iskin silmäni tähän ihastuttavilla, beigeillä yksityiskohdilla varustettuun mustaan kevytuntuvatakkiin :) Takin kiikutin mukanani lompakollekin mieluisaan puolikkaaseen hintaan ;)



Tykkään erilaisista yöpaidoista,
ja tämä Lindexin yksilö oli just sopiva täydennys kokoelmaani :)


Pitihän reissulta saada jotain Jasperillekin :)
Hänelle ostin tämän kauniin harmaan sävyisen neuletakin Polarn O. Pyret -myymälästä.

Sellaisia juttuja.
Mitäs tykkäätte? :)

14 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä!! Erityisesti tykkään torkkupeitosta ja tyynystä.. Minäkin tein ihan huippulöydön eilen, 15 €:lla vihreän mekon häihin! Olisin kyllä ostanut sen ilman mitään -70 % alennustakin, mutta parempi näin! :) Välillä on niin ihanaa, että löytää itsellekin kivoja juttuja. Sitten taas on välillä niitä shoppailureissuja, kun itselle ei löydy mitään (tai tuntuu ettei tarvitse), mutta lapsille sitten tekeekin mieli ostaa vaatetta, kirjaa ja lelua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katri! :) Peitto ja tyyny teki taas sen pienen kivan muutoksen olohuoneeseen, jota vähän kaipailinkin. En silti osaa sanoa omaa lempparia näistä hankinnoista - kaikki on omalla tavallaan niin kivoja juttuja :)

      Oijjoi, mielettömän hyvän löydön onnistuit tekemään!! Ja hei mä niin tiedän mitä tarkoitat ;) Joskus sitä osuu kohdalle itselle sopivia nappilöytöjä, mutta nyt sitä on tosiaan alkanut enenevissä määrin priorisoimaan tuon pikkukaverin tarpeita... ♥ :)

      Poista
  2. Ooo..aivan ihania juttuja olet kaupoista bongaillut! :) Mistä löysit tuon rypytetyn varjostimen? Juuri samanlainen on ollut omalla haavelistalla ties kuinka pitkään.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla :) Varjostin on myöskin Ikeasta ja hintaa sillä oli 15 euroa (+johto 3 euroa). Mäkin tykkään tuosta tosi paljon! :)

      Poista
  3. Hyviä löytöjä oot todellakin tehnyt! Tuo tyyny on ihana, samoin takki! Aika hyvä tuuri kävi sulla kun sait takin alennuksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Reetta! :) Oon kyllä itekin niin tyytyväinen näihin hankintoihin, ja takki oli tosiaan melkoinen löytö :))

      Poista
  4. Vautsi mitä löytöjä! Tykkään erityisesti tyynynpäällisistä ja yöpaidasta (joita en tosin osaa käyttää kun kieriskelen niin paljon nukkuessani) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu :)

      Hahhahaa :D Mä oon sen verran rauhallinen nukkuja, että voisin varmaan nukkua sellaisessa nilkkoihin asti ulottuvassa yöasussakin :P

      Poista
  5. Voi miten nyt tekisi mieli lähteä Ikeaan ostoksille :D Ihania juttuja olet kyllä löytänyt kotiinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tiedän tunteen! ;) Ikeasta tekee ihan joka kerta kaikkia kivoja löytöjä. Veikkaan, että sinne tulee tehtyä uusi retki taas jonkin ajan kuluttua ;)

      Poista
  6. Huippulöytöjä! :) Noi peltiset ruukut on ehkä pakko käydä hakemassa itsellenikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Taru! :) Ruukkuja olin minäkin ihastellut eri blogeista ja sisustussivustoilta useampaan otteeseen, ja nyt ne oli pakko saada myös omaan kotiin :))

      Poista
  7. Ihania löytöjä olet tehnyt!!:) Mistä tuo teidän keittiönpöytä muuten on? Se on nätti!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasta Ella :) Ruokapöytä on porilaisesta sisustusliikkeestä nimeltä Sisustustalo Mokka. Me ostettiin se viime kesänä keittiöremppamme valmistuttua, ja ollaan tykätty pöydästä todella paljon! Ja on muuten tuon pienen pojankin kannalta nappivalinta, kun ei tuossa rosoisessa pinnassa haittaa jos siihen vähän lusikalla koputtelee omasta syöttötuolista käsin ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design