4.7.14

Kiva kesäpäivä Raumalla

Heippa! Tänään ollaan vihdoin saatu nauttia pilvettömältä taivaalta paistaneista kirkkaista ja lämpöisistä auringonsäteistä, ja olenkin ottanut tästä aivan kaiken ilon irti loikoilemalla aurinkotuolissa käytännössä ihan koko päivän ;) Eilenkin oli kohtis mukava ilma, ja siitä nautiskelin äitini ja isosiskoni kera meidän yhteisellä kesäretkellä Raumalla. Menossa mukana oli tietty myös Jasper :)



Suuntasimme tuttuun tapaan Vanhan Rauman puolelle, ja ensi töiksemme täytimme vatsamme Cafe Salin herkullisilla salaateilla. Sali on jo aikaisemmilla visiiteillämme hyväksi todettu ruokailu-/kahvittelupaikka, ja nyt sain ilokseni todeta voivani lämmittää Jasperin maidon asiakkaille tarkoitetulla mikrolla ja naisten WC:stä löytyi myös hoitopöytä. Lisäpisteitä siitä!





Ruokailun jälkeen oli putiikeissa kiertelyn vuoro :) Vanha Rauma on pullollaan kertakaikkisen viehättäviä sisustus- ja vaatekauppoja, ja siellä voi totisesti tehdä jos jonkinmoisia löytöjä! Ja jo pelkkä kaupoissa tavaroiden hypistely ja kaikkien kauniiden asioiden ihmettely saa reissun onnistumisen reippaasti plussan puolelle :)




Yksi Vanhan Rauman upeimmista sisustuskaupoista on mielestäni Sisustustalo Kodinonni. Myymälä on pullollaan ihan loistavia merkkejä, hyllyistä löytyy runsain mitoin niitä blogeissakin tiheään vilkkuvia must have -tuotteita ja erityisesti mustavalkoisesta sisustuksesta innostuva on pyörtyä silkasta ihastuksesta ;) Täältä ei siis lähdetty tyhjin käsin!








Väliaika: kahvia ja superherkullista vaniljapullaa!


Toinen putiikki, josta kipittelin ulos tämän yllä olevan nyssykän kera oli Westlook. Kerrassaan mainio vaateliike, jonka valikoimista löytyy mm. Tommy Hilfiger, Gant, Henri Lloyd ja Peak Performance. Myymälässä oli menossa parhaillaan alennusmyynnit, ja tein erään tosi kiva löydön, josta kerron lisää seuraavassa postauksessa :)

Kivaa viikonloppua! :)

15 kommenttia:

  1. kiitos kivasta jutusta! Olen itse menossa tänä kesänä ekaa kertaa Raumalle, joten vinkkisi tulevat ehdottomasti käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla, Heidi! Uskon, että tulet pitämään Rauman visiitistäsi oikein paljon :) Kannattaa ehdottomasti käydä noissa tässä postauksessa vinkkaamissani paikoissa, mutta pidähän simät auki joka kadunkulmassa - ihania liikkeitä on meinaan useampiakin! :)

      Poista
  2. Rauma on kyllä kiva kesäkaupunki - ja etenkin vanha Rauma! Kiitos muistutuksesta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eipä kestä! ;) Raumalla pitää kyllä käydä aina vähintään kerran kesässä :)

      Poista
  3. Olipa ihanan aurinkoinen postaus! Siitä onkin vierähtänyt liian pitkä, kun Raumalla on tullut käytyä - kiitos siis innoituksesta!

    Postauksen kuvia katsellessani tulikin mieleeni, että oletko kertonut teidän vaunuista enempää? Aihe on itselle kovin ajankohtainen, ja mielelläni kuulisin mihin vaunuihin te päädyitte, ja oletteko tähän mennessä olleet tyytyväisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, loistavaa! Rauma on niin hieno paikka, että siellä kelpaa käydä kerran jos toisenkin :)

      Hmm tiedätkös nyt en itekään muista oonko mahtanut tehdä mitään kokonaista postausta vaunuista, joten ehkäpä se tosiaan on jäänyt tekemättä vaikka suunnitelmissa on ollut :/ Nyt kun muistutit, niin lupaan laittaa idean heti korvan taakse :)

      Poista
  4. Olipa aurinkoinen kesäpostaus! Siitä onkin liian pitkä aika kun Raumalla on tullut käytyä - kiitos siis innoituksesta!

    Postauksen kuvia katsellessani tuli mieleeni, että oletko kertonut joskus vaunuistanne enemmän? Meille aihe on nyt kovin ajankohtainen, ja mielelläni lukisin mihin vaunuihin te päädyitte, ja oletteko olleet tyytyväisiä?

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus, pitääpi varmaan käydä tuolla kesän aikana, niin ihanan näköistä on! Olet ollu todella kauniina liikenteessä - hehkut onnea! Kuvista kuitnekin näyttää siltä että olisit laihtunut kovasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Käyhän ihmeessä, Rauma on aivan ihana kesäretkikohde :)

      Ja kyllä, valitettavasti oot oikeassa :/ Paino on päässyt tippumaan vastusteluista huolimatta turhan paljon, ja tässä onkin melkoiset kikkakolmoset käytössä, että saisin puntarin lukemat taas vähän suuremmiksi :P

      Poista
  6. On kyllä kaunis tuo kukkamekkosi, onkohan mistä hankittu? Olen metsästänyt sitä täydellistä kukkamekkoa mutta ei ole mistään löytynyt noin kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Mekko on ostettu H&M:ltä :) Vähän mun piti mekkoa lyhentää, kun oon turhan pätkä oikeastaan kaikkiin maksimekkoihin :P Mutta nyt se on hyvä ja tykkään mekosta kovasti itsekin :)

      Poista
  7. Voi miten Rauma-ikäväni kasvoi taas piirun verran! Toivon kovasti, että ehtisimme käymään kotikulmilla vielä kesän aikana... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiih Maija :) Mä niin ymmärrän nuo sun tunteet! Toisaalta varmasti ihana nähdä kuvia tutuista kotimaisemista, mutta toisaalta riipaisee sydäntä olla niin kaukana ♥ Mäkin todella toivon, että pääsette käymään Raumalla :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design