14.7.14

Family time


Eilen illalla miehen saavuttua kotiin Helsingin-reissultaan, me päätettiin lähteä ulos syömään - lähinnä siksi, että kumpikaan meistä ei jaksanut enää alkaa väkertää itse keittiössä mitään syötäväksi kelpaavaa :) Paikaksi valikoitui Steak & Whiskey House Galle, sillä mun vatsani huusi lehtipihvin perään, ja tässä ravintolassa saa takuuvarmasti hyvää liharuokaa. Voin siis lämpimästi suositella kyseistä ravintolaa myös Jazzeille tuleville ulkopaikkakuntalaisille!


Oltiin eka kertaa kolmikkona ravintolassa, ja täytyy todeta, että kokemus yllätti erittäin iloisesti! Jasper käyttäytyi kuin unelma päästämättä pihaustakaan; pötkötteli vain tyytyväisenä vieressäni ja jatkoi tomerana hetki sitten oppimiaan potkuharjoituksia :)



Ruoka oli jälleen kerran maukasta - ei siis tarvinnut pettyä tälläkään kertaa :)






Ruokailun jälkeen lähdettiin vielä pyörähtämään hiljaisella Jazz-kadulla. Taisi olla suurin osa virittelemässä kisastudiota illan jalkapallo-ottelua varten - ja osa nuolemassa haavojaan lauantai-illan turnajaisten jäljiltä ;) Kadulle pitää lähteä kyllä vielä toistamiseen, ainakin hakemaan lisää metrilakua :)

Kesäisen kaunista ja energistä uutta viikkoa! :)

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. ♡ Galle on kiva paikka. :-) Mä voitin meidän perheen MM-voittajaveikkauksen ja saan valita ruokapaikan. Galle vois olla hyvä valinta! :-)
    Ihanaa viikkoa myös sinne! Metrilakuja voisikin käydä hakemassa... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee, onnea teidän perheen veikkausvoittajalle! :D Galle on ehdottomasti loistava valinta, ja ainakin meidän viime käynnistä lista oli hitusen muuttunut, joten tarjolla oli taas jotain uutta :) Mä valitsin omaan annokseen perunavaihtoehdoksi tuollaisen ruohosipulimuusin, ja voi pojat kun oli hyvää! Just sellasta kesäisen maukasta :)

      Metrilakuja kannattaa - tai oikeastaan pitää - hakea! ;) Kivaa jazz-viikon jatkoa, LeAnn ♥ :)

      Poista
  2. Oi miten herkullisia ruokakuvia! Mahtavaa, että pikkuskidi viihtyi rauhallisesti mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka oli herkkua ja lehtipihvi ah niin hyvää! :) Ja pikkukaveri on kyllä osoittautunut ihan mahdottoman ihanaksi pakkaukseksi, en vois olla onnekkaampi ♥ :)

      Poista
  3. Aivan ihana maksimekko, samoin kuin toi edellisen postauksenkin mekko! Molemmat sopii sulle tosi kivasti, itsekin uskaltauduin hankkimaan maksin, kun olen niin pitkään niitä muiden päällä ihastellut. Mulle tuli muuten mieleen, että sulle voisi sopia tosi kivasti joku vähän värikkäämpi huulikiilto, vaikka jossain persikan sävyssä. Sulla taitaa olla just jotain persikkaista poskipunaa tossa yhteiskuvassa, joku samaa sävyä oleva kiilto voisi olla tosi kesäisen näköinen! :)

    Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, Kristiina! Mä oon ihan viime aikoina hurahtanut aivan totaalisesti noihin maksimekkoihin, ne on niin mahdottoman helppoja ja mukavia kesäasuja :)

      Ja hei kiitos vinkistä! Itse asiassa katselin itekin tuota lähikuvaa ja totesin, että onpa mulla värittömät huulet :O Ja kiilto oiskin just hyvä varsinkin näin kesällä! Huulipunasta saattaisi tulla turhan raskas vaikutelma, kun en just nyt käytä muuallakaan kasvoissa meikkiä sen kummemmin :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design