3.3.14

Surprise!


Heippa hei! Siirrytäänpä nyt eilisen illan yllärin pariin :) Eli kotiin päästyämme mua odotti keittiössä rivi ystäviä, herkkuja notkuva pöytä ja aivan upeita lahjoja - toisin sanoen baby showerit! Yllätys onnistui täydellisesti, sillä mulla ei ollut pienintäkään haisua siitä, mitä ystävät ja mieheni olivat selkäni takana kaavailleet, ja meinasinkin saada melkoisen slaagin pelästyttyäni niin valtavasti nurkan takana odottavaa ystäväporukkaa! :D



Mies ajelutti mua siis ihan tarkoituksella Pomarkkuun, mökille ja pikkuisia kiertoteitä takaisin, jotta tytöt saivat rauhassa hääräillä kotonamme laittamassa koristeet ja herkut paikoilleen :) Olin kertakaikkisen ällikällä lyöty, miten valtavasti kaikki olivat nähneet vaivaa ja järjestäneet näin ihanan yllätyksen!




Ja kyllä, kaikki maistui just niin hyvältä miltä näyttääkin!
Voi nam :)



Kaiken hyvän lisäksi ystävät lahjoivat meitä kauniilla vaippakakulla (minkä muuten salaa toivoinkin saavani!) ja lahjakortilla kosmetologille. Kakussa oli vaippojen lisäksi Pentikin valkoinen Halipupu ja Nallukka torkkupeitto, joista olin ehtinyt haaveilla tässä postauksessa :)

Kyllä mun ja pikku palleron nyt kelpaa :)

Kiitos vielä kerran, ystävät ♥

16 kommenttia:

  1. Voi jukra mitä herkkuja!:) Ihana yllätys varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Yllätys oli onnistunein ikinä ♥ :)

      Poista
  2. Oi miten ihana yllätys! Itselleni syntyy esikoinen toukokuussa, toivottavasti itsekin saan jossain vaiheessa vauvajuhlat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osannut edes haaveilla tällaisista! Niin mielettömän ihana ylläri, ettei mitään rajaa ♥ Onnea omaan odotukseesi, ja toivotaan, että sinuakin hemmoteltaisi tällaisella upealla päivällä :)

      Poista
  3. Aivan ihanan näköisiä herkkuja ja mahtavaa, että sut saatiin yllätettyä ihan täysin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! En oo varmaan koskaan ollut näin yllättynyt ja totaalisen hämmästynyt toisten salaisista järjestelyistä :)) Yllätykset on ihan parhaita ♥

      Poista
  4. ihana yllätys ja ihania kuvia. meillä olisi tarkoitus järjestää yhdelle ystävistä samaiset kutsut muutaman viikon päästä. vaippakakun olenkin jo kertaalleen tehnyt ja se on mukavaa hommaa se..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys oli tosiaan mitä parhain! ♥ Uskon, että ystäväsi tulee olemaan myös äärimmäisen mielissään :)

      Poista
  5. ihana yllätys ja ihania kuvia. meillä olisi tarkoitus järjestää yhdelle ystävistä samaiset kutsut muutaman viikon päästä. vaippakakun olenkin jo kertaalleen tehnyt ja se on mukavaa hommaa se..

    VastaaPoista
  6. ihana yllätys ja ihania kuvia. meillä olisi tarkoitus järjestää yhdelle ystävistä samaiset kutsut muutaman viikon päästä. vaippakakun olenkin jo kertaalleen tehnyt ja se on mukavaa hommaa se..

    VastaaPoista
  7. Ystävät ovat aivan parhaita kun jaksavat järjestää ihania yllätyksiä ⋆ <3

    VastaaPoista
  8. Ihania ystäviä sulla, ei voi muuta sanoa ♥

    Juhalt näyttävät kuvista päätellen olleen oikein upeat ja antoisat! Vaippakakku on hauska uusi tuttavuus mulle, mutta erittäin hienosti toteutettu ja varmasti hyödyllinen. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, oon kyllä niin kiitollinen ystävistäni! ♥

      Hih vaippakakku taitaa olla sekin juhlien tapaan peräisin jenkeistä, ja on kyllä kauneudessaan ja hyödyllisyydessään just mainio lahja :)

      Poista
  9. Ooo.. Ihanalta näyttää! :) Joko jänskättää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä joo alkaa jo pikkuhiljaa jännittää! :S Kaikkea olisi vielä kiva saada valmiiksi ennen pienokaisen tuloa, ja sitten tietty se itse synnytys on alkanut pyöriä mielessä enenevissä määrin... Vaikka eipä sitä auta etukäteen murehtia, kun jokainen synnytys on niin täydellisen ainutlaatuinen :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design