15.3.14

Pikkuisen pojan huone


Pienen tulokkaamme huone on ollut tekeillä jo pidemmän aikaa ja hiljalleen olen kiikuttanut kotiin pieniä ja vähän isompiakin sisustusjuttuja :) Osan olen puolestaan hankkinut jo jokunen vuosi sitten tulevaisuuden vauvahaaveitani ajatellen, ja nyt olen sitten asetellut niitä paikoilleen valmiiksi palleroa varten. Aivan vimpanpäälle valmista ei vieläkään ole, mutta suurin osa tavaroista on nyt aloillaan ja lopullisia viilauksia teen kunhan kohdalle osuu ne muutamat kaipaamani elementit :)

Huoneen väritykseksi muodostui valkoisen ohella harmaa ja musta, pienellä ripauksella ruskeaa puun sävyä - siispä kotimme muuta sisustusta mukaillen :) Tykkään itse kovasti tästä vaaleasta, harmonisen oloisesta lopputuloksesta, ja uskoisin, että näillä väreillä pääsen helposti muokkailemaan huonetta tulevaisuudessakin. Nyt sen pidemmittä puheitta: kuvakavalkadi pikkuisen pojan huoneesta, olkaapa hyvät! :)















Järjestys tulee vielä hieman muuttumaan,
kun pinnasänky siirretään meidän makuuhuoneeseen
ja sen myötä pari juttua vaihtaa paikkaansa.
Lisäksi seinille pitäisi saada jotain täytettä,
mutta en nyt hosu sen kanssa,
koska mitään tarpeeksi säväyttävää ei ole toistaiseksi silmiini osunut :)
Saitte kai kuitenkin hiukan osviittaa siitä, millainen huone pikkukaveria odottaa -


mitäs pidätte? :)


Ps. Kuten kuvista näkyy ,hurahdin tähtikuvioon :D
Katsotaan kuinka kauan tämä villitykseni kestää...

31 kommenttia:

  1. Täydellinen huone pikkuiselle <3
    Tykkään todella paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♥ Toivotaan, että huone on pikkukaverinkin mieleen ;)

      Poista
  2. Hei,

    En ole koskaan tänne blogiisi mintään kommentoinut vaikkakin olen tätä lueskellut jonkin aikaa :) Vauvan tuleva huone on todella kaunis! Kotinne on muutenkin ihanasti sisustettu ja pidän pukeutumistyylistäsikin. Tiesitkö muuten, että vauvan pinnasänkyä ei suositella laitettavaksi ikkunan alle mahdollisen vedon vuoksi? En usko uusien ikkunoiden/talon kanssa ongelmia tulee ja itselläkin pojan sänky oli ikkunan alla ja vauvalle ei mitään haittaa koitunut, mutta tuli vain mieleen tuollainen suositus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiva, kun päätit jättää kommentin :) On aina ilo kuulla jotain teistä sieltä ruutujen takaakin - se kun tekee tästä hommasta huomattavasti mielekkäämpää! Ja kaunis kiitos ihanista sanoistasi ♥

      Kyllä vaan, ikkunan mahdollinen veto on otettu huomioon :) Kuten tuossa tekstissä kirjoitinkin, pinnasänky ei tule jäämään tuohon vaan se tulee meidän makuuhuoneeseen, mutta asia on tosiaan hyvä huomioida siinä vaiheessa kun pienokainen aikanaan omaan huoneeseensa siirretään :)

      Poista
  3. Ihana, voisitko jakaa täällä kaikki ideoiden ostopaikat...
    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Laura! Hmm, mitäköhän "ideoita" mahdat tarkoittaa? Tavaroita on tosiaan hankittu vuosien mittaan sieltä sun täältä, joten oliko sulla jokin tietty tuote minkä ostopaikan haluaisit tietää? :)

      Poista
  4. Aivan ihana huone !:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Jenny! Kiva, että tykkäät :)

      Poista
  5. Kaunis pienen pojan huone, ja värimaailma kyllä juurikin sellainen mistä itsekin pidän :) Pinnasängyn paikkaa kannattaa vielä miettiä kunhan poika alkaa nukkumaan omassa huoneessaan, ikkunoista kun käy veto vaikka talo olisikin uusi :) Mutta sitähän ehtii miettiä sitten kun haluatte pojun omaan huoneeseen tuhisemaan, kaikkea hyvää loppuraskauteen ja ihanaa tulevaa vauva-aikaa toivoo pienen 1,5v tytön äiti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Juu, ihan totta, ikkunoiden veto on tosiaan hyvä ottaa huomioon. Sängyn lopullinen paikka tullaankin katsomaan sitten aikanaan kun poika omaan huoneeseensa siirretään :) Nyt kun muita (oleellisia) asioita ei tarvinnut miettiä, asetin sängyn tuohon kohtaan pelkästään sisustuksellisista syistä, hih ;)

      Ja kiitos, raskauden loppusuora alkaa häämöttää ja jännitys tiivistyy! Koitan nyt nauttia näistä viimeisistä hetkistä pallomasun kanssa ja valmistautua mahdollisimman hyvin pienokaisen saapumiseen ♥ Auringonpaisteisia kevätpäiviä myös teille :)

      Poista
  6. Tuohan voisi ihan hyvin olla sisustuslehden sivuilta! Aivan ihana huone. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos murunen ♥ Itse sitä on niin kriittinen oman kädenjälkensä suhteen ja löytää aina jotain paranneltavaa ;)

      Poista
  7. Kaunis ja herkkä huone. Ois kiva nähdä tämä sama huone sitten kun poika on jotain 4-6vuotias ja tavaraa on joka paikassa, paljon värikkäitä juttuja jne. Kuten Ragdoll sanoikin tuossa näyttää sisustuslehden sivulta. Mutta onko elämä, tavallinen arki sisustuslehden sivulta repäistyä? Kun tavarat ovat millilleen joka paikassa oikein ja kaikki on herkkää ja kaunista. Vielä kun vauva on masussa niin toki voi haaveksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua. Toivottavasti et kirjoittanut tuota kommenttia aivan tosissasi! Ei kai minkään, sen kauneimmankaan sisustus- tms. blogin tarkoitus ole näyttää kotia sen eniten elämää nähneessä muodossa vaan kuvat napataan just silloin, kun kaikki on paikallaan ja on nättiä ja siistiä :) Ainakin itse visuaalisista asioista nauttivana katselen paljon mielummin sellaisia kuvia ;)

      Tuo 4-6 vuotta on aikas kaukainen asia, joten katsotaan sitä sitten uudemman kerran jookos? ;) Ja kai se kodin ilme on hyvin pitkälti sitten kuitenkin kiinni siitä omasta sietokyvystä/viitseliäisyydestä ja priorisoinnista... :)

      Poista
    2. Hui, itsekin ihan kauhistuin kommenttia! En mäkään kehtais sotkuisesta kodista kuvaa ottaa. Huone on Taru just täydellinen, värimaailman suhteen myös <3

      Poista
    3. Iii- ihanuus ♥ Tuollaiset kommentit pitää pääasiassa ottaa huumorilla, mutta tässä tapauksessa oli hiukan pelottavaa ajatella, että lukijat voisi ihan oikeasti luulla bloggaajien kotona kaiken olevan vimpanpäälle IHAN KOKO AJAN. Kyllä täälläkin eletään ihan sitä tavallista elämään, ja blogeissa esitellään kuitenkin vain hyvin pieni osa siitä elämästä :)

      Poista
    4. Elämään kuuluu rosoisuus ja arki. Turha sitä on piiloitella vaan anna ihan rehellinen kuva vain itsestäsi?

      Poista
    5. Tottahan toki kuuluu! Ja ihan rehellisen kuvan oon pyrkinytkin antamaan, mutta blogini tarkoitus ei olekaan aivan kaikkea elämästäni kertoa - vain ne palat, jotka itse haluan jakaa :) Ymmärrät varmasti :)

      Poista
  8. Ihana huone, selkeä. ♥ Hieman väriä johonkin nurkkaan, sopisi oikein mainiosti. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu! :) Mutta äh, mä olen niin surkea värien kanssa :/ Turhan monta kertaa oon joutunut toteamaan, että kodin sisustuksessa ne ei vaan ole mun juttuni ;)

      Poista
    2. Ei se mitään, eihän kaikesta voikaan pitää. :D Mutta väriä tulee jos on tullakseen, viimeistään lelujen muodossa. :)) Pikkuinen varmasti tykkää huoneestaan, oli se väriltään millainen vain, sillä rakkaudentäyteinen se ainakin on. ♥

      - Tiiu

      Poista
    3. Heh joo, nähtäväksi jää jos vaikka tämäkin mami innostuisi niistä väreistä pikkuisen myötä ;)

      Poista
  9. Ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi ja heti pitää kommentoida että tuo pikkuisen huone on todella kaunis kokonaisuus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Milla! Hienoa, että oot löytänyt tänne ja päätit vielä ilahduttaa kivalla kommentillasi :)) Olet lämpöisästi tervetullut mukaan, ja toivon, että piipahdat toistekin ♥ :)

      Poista
  10. Aivan ihana huone pikkuiselle ja niin hyvällä maulla sisustettu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ♥ Kaunis kiitos ihastuttavista sanoistasi :)) Tulipa hyvä mieli!

      Poista
  11. Hei, Aivan ihana huone ja teillä on todella kaunis koti ja sinulla on myös kaunis pukeutumistyyli :) Oletteko jo hankkineet vaunut? Olisi kiva nähdä postausta niistä mikäli olette jo hankkineet/hankkimassa. Millaisiin päädyitte ja millaisin kriteerein jne.??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Voi kiitos Sinulle :)) Kivaa, että tänne on löytänyt samantyylisistä asioista pitävä!
      Itse asiassa just tänään on vaunut hankittu! :) Voisin siispä hyvinkin tehdä vaunuista ja niiden hankinnasta postauksen :) Kiitos ideasta!

      Poista
  12. Hei! Eksyin blogiisi eilen sattumalta ja tykkään kovasti blogistasi! ☺️ Ihan pakko kysyä, että mistä nuo tikkaat on ostettu vai onko ne itse tehty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Lily! Onpas kivaa, että eksyit blogiini :) Otan uudet lukijat aina suurella lämmöllä vastaan ♥ Tikkaat on miehen käsialaa :) Meillä oli tyhjänpanttina vanhoja heinäseipäitä, ja minä näin sieluni silmin niistä syntyvän kertakaikkisen mainiot tikkaat silloin tulon päällä olevan pienokaisemme huoneeseen. Pistin miehen työn touhuun ja lopputulos on aikas kiva, vai mitä? :)

      Poista
  13. Tikkaat ovat todella upeat☺️ tollaisia olen yrittäny metsästää! Mistä olette hankkineet nuo heinäseipäät? Tykkään itse myös sisustaa ja kotona on kans reilu vuotias poika☺️

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design