14.3.14

Vinkki viitonen

Heipsan! Joillekin tämä voi olla silkka itsestäänselvyys, mutta mä en ole aikaisemmin hoksannut hyödyntää puhdistushommissa apteekkia ja sieltä saatavaa sitruunahappoa. Tein kyseisen puhdistusoperaation meidän pesukoneelle ennen kuin aloin pyykkäämään vauvan vaatteita. Tuumailin, että koneeseen on vuosien mittaan kertynyt jos jonkinmoista moskaa (etenkin kun käytettiin aikaisemmin jauhemaista pesuainetta, mikä kuulemma kertyy nestemäistä herkemmin sinne koneen rööreihin), joten puhtaimman mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi toimitin tämän yksinkertaisen operaation :) Pussin kyljessä on hirmuisen selkeät ohjeet, joten tässä ei onneksi voinut mennä vikaan! Suosittelen lämpimästi kaikille keväisen siivouskärpäsen puraisemillekin :)


Nyt kaikki miniriikkiset sukat, lapaset, myssyt ja bodyt pöksyineen
on pesty ja viikattu laatikkoon odottamaan pikkuista käyttäjäänsä

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Oi en tiennytkään tuota. Täytyypä siis kokeilla! Varmasti aivan ihanaa pestä ja viikata pieniä vaatteita <3 Jo niiden katseleminen saa mut ihan höpsöksi :D heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uusi asia tuo oli tosiaan mullekin, ja pitkääkin nyt jatkossa suorittaa puhdistus säännöllisesti :) Kyllä noitten pikkuisten vaatteiden pesu on jotain niin ihanaa, ja tekee asiasta taas hitusen konkreettisempaa ♥ Pienen ihmisen vaatteet on jotain niin hellyyttävää! :)

   Poista
 2. Sitruunahappo on kyllä tehokas aine juuri tuohon tarkoitukseen. Ja eivät kaikki jauhemaiset pesuaineet sitä töhnää koneeseen tee - sellaiset, joissa ainesosana on zeoliitti, ovat pahimpia.
  Hienosti on jo pikkuiselle tavarat valmiina; muistan vielä sen, miten ihana oli laittaa pienet pyykit kuivumaan, vaikka muuten en sitä puuhaa rakastakaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hei kiitos tiedosta! Tuo onkin oleellinen asia tuo zeoliitti - ettei nyt aivan kaikkia jauhemaisia pesuaineita lytätä ;)
   Totta! Pyykinpesu yleisesti ei mitään kovin ylevää hommaa ole, mutta ai että miten kivaa on hypistellä ja viikkailla noita pikkukaverin minivaatteita ♥ :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design