27.3.14

Pale pink





Pale pink, haalea vaaleanpunainen on yksi ihan ehdottomista lempiväreistäni tällä hetkellä. Olen huomannut kaupoissa ja nettiputiikeissa pyöriessäni kiinnittäväni katseeni oikeastaan kaikkeen mitä tässä kauniin pehmeässä sävyssä on tarjolla! Innostuin väristä niinkin paljon, että keräsin sitä varten Pinterestiin ihan oman inspiraatiokansion ja nyt kokosin vielä pari asukollaasia värin innoittamana :)



Pusero Even&Odd | Farkut Even&Odd | Aurinkolasit Ray-Ban
Ballerinat Yosi Samra | Laukku Michael Kors



Pusero JoJo Maman Bébé| Laukku Michael Kors | Takki Mom2moM
Farkut Esprit Maternity | Ballerinat Michael Kors



Näistä ja kaikista muistakin Zalandon keväisistä ihanuuksista on juuri nyt mahdollisuus saada CupoNationin tarjoamalla alennuskoodilla 10% alennus, kun tilaus on vähintään 50 euroa. Kyseinen sivusto tarjoaa myös muita mukavia tarjouksia Zalandon verkkokauppaan, ja ne kaikki löytyvät täältä!


Mitäs sanotte?
Iskeekö hempeä vaaleanpunainen? :)

8 kommenttia:

  1. Täällä yksi vaaleanpunainen tyttö. :-) Vaatehuone on liikaakin (miehen mielestä) vaaleanpunainen eli kaikkea löytyy. ♡ Mä tykkään siitä väristä todella paljon. Vaikeaa on muita värejä edes huomata... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiva kuulla ;) Mulla tuo villitys vaaleanpunaiseen tuntuu menevän jokseenkin kausiluonteisesti, mutta eihän siitä voi koskaan olla pitämättä ♥ :)

      Poista
  2. Meillä on näyttävästi samanlainen maku. Keräsin just vähän aikaa sitten omia äitiysvaate suosikkeja ja huomaan, että tykkäät samoista vaatteista. http://munpoikanimun.blogspot.fi/2014/03/maternity-style.html Pink! =) Kukapa nainen ei vaaleanpunaisesta hullaantuisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh näyttäisi tosiaan olevan! Great minds think alike... ;) Ja totta - vaaleanpunainen taitaa olla tavalla tai toisella joka tytön mieleen :)

      Poista
    2. Todellaki, todellaki! ;)

      Poista
  3. Ihana kuvakollaasi!<3 sama väri suosikki iskenyt nyt kevään myötä myös tänne :) Tykkään niin paljon, yhdet balleriinat vaaleanroosan värissä jo tilattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :) Oih, kuulostaapa ihanilta nuo sun roosat ballerinat ♥ Niillä saakin viimeisteltyä jos jonkinmoisen kevät- ja kesäasun :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design