26.3.14

Lauantain minireissu


Heippa! Muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen sain taas aikaiseksi istahtaa tähän koneen äärelle tekemään jonkinmoista päivitystä :) Olo on nyt ollut melkoisen tukala, kolottaa ja painaa oikeastaan kaikissa asennoissa, ja istuma-asennossa tuntuu olevan kaikista epämukavinta. Sinnittelen nyt kuitenkin hetken ennen kuin oikaisen jälleen tuohon harvinaisen tutuksi tulleeseen sohvan nurkkaan ;)

Lauantaina päätettiin  suhteellisen spontaanisti lähteä todennäköisesti viimeiselle reissulle vielä kun meitä on vain me kaksi :) Määränpäänämme oli Turku (ja Ikea). Tarkoituksena oli vain saada pieni maisemanvaihdos ja tehdä samalla muutama pikkuhankinta kotiin. Ikean lisäksi pyörähdimme nopeasti Turun keskustassa syömässä ja kiertämässä parit vaateliikkeet :)

Reissu teki tosi hyvää ja nyt jaksaa taas huomattavasti paremmin kotona lepäilyä :)

Ps. Pahoittelen, etten ole vielä vastaillut edellisiin postauksiin jättämiinne kommentteihin!
Koitan palata niihin vielä tänään :)

2 kommenttia:

  1. Oliko kovat supistukset reissun jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei onneksi! Väsymys oli kyllä suurempaa kuin tavallisesti vaikka me käveltiinkin suhteellisen vähän ja automatkat lepäsin penkki makuuasentoon käännettynä :) Olihan tuo silti isompi rasitus kuin tämä pelkkä kotona lepäily ja pikaiset piipahdukset kauppaan tai muille asioille!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design