23.2.14

Outfit | Black & nude


Heips! Eilen käytiin miehen kanssa aamupalalla Hotelli Vaakunassa, missä taitaakin olla tarjolla kaupungin maittavin ja monipuolisin aamiainen :) Ehdottomana plussana on paikan sunnuntaisin tarjoama mahdollisuus nauttia aamiaisesta (tai tässä tapauksessa brunssista) klo13 asti! Ollaan muutamana pyhänä oltu puolenpäivän aikoihin tankkaamassa masumme pullolleen ja sillä on pärjätty pitkälle iltapäivään asti :) Suosittelen!


Pitkä toppi Vero Moda | Neuletakki Zara | Leggingsit H&M Mama
Takki Vila | Huivi Veniz | Kumisaappaat Supertrash



Päälleni kiskaisin tutun ja turvallisen toppi - neuletakki - leggings -kombon, jossa on hyvä olla täydelläkin vatsalla :) Nyt aletaan olla siinä pisteessä, että alati kasvava pikkukaveri on saanut olon melkoisen tukalaksi erityisesti syömisen jälkeen, joten mukavuus on noussut entistäkin tärkeämpään osaan vaatetusta valitessani.

Lähestyvä kevät on tehnyt tehtävänsä myös vaatepuolella, sillä katseeni hakeutuu enenevässä määrin vaaleiden sävyjen pariin :) Takki ja huivi ovatkin ihan tuoreita hankintoja, jotka oli pakko saada heti käyttöön! Jalkaan vielä katseenkestävät kumpparit eikä haittaa tuo loskasääkään niin pahasti ;)

Leppoisaa sunnuntaipäivää! :)

11 kommenttia:

  1. Oijh,brunssi nam! Olisikohan täälläkin pikkukaupungissa Vaakunassa brunssia tarjolla,täytyypä tutkia :) Tuo takki näyttää niin hyvältä,täytyy siis kurvata Vilaan sitä etsimään,onko tuo semmoin kevyt toppis tyylinen vai selkeä kevät takki?
    Kaikkea hyvää! :)
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti olisin sielläkin Vaakunassa maittava brunssi/aamiainen! Itse tykästyin myös kesällä Glo -hotellin aamupalaan, nam :)
      Takki on kevyttoppis eli kyllä sillä ainakin näillä +5 asteen keleillä pärjäilee :)

      Poista
  2. Aivan ihana asu, simppeli mutta kiva! :) mitä ihanan sävyistä lakkaa kynsissäsi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos Sinulle! ♥ Kynsilakka on Lumene Natural Coden sävy 17 Funky flower :)

      Poista
  3. Onpas tuo takki tosi kiva ja ihanan kevyen näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkin tykkään takista, enkä kyllä enää malttaisi millään laittaa paksuja talvitakkeja tämän jälkeen päälleni ;)

      Poista
  4. Ihana takki ja brunssi - kuulostaa niin ylelliseltä. :D

    Itsellä on ollut "kiireiset" kaksi viikkoa, tarkoittaen siis etten ole koneella kauheasti ehtinyt käymään.

    Ollaan reissattu ympäri Suomea (kone jätettiin suosiolla kotiin) ja nautittu Pohjanmaan lakeuksista sekä saunailloista vajaa viikko ja alkuviikosta käväisimme laivalla Tukholmassa. Loma on ollut yhtä menoa, mutta silti ihanan rentouttavaa ja ajatuksia nollaavaa! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiiu - pitkästä aikaa! ♥ Voi miten kiva kuulla, että ootte päässyt reissaamaan! Mulla on parhaillaan ihan mahdoton matkakuume, mutta just nyt ei voi edes harkita reissuun lähtöä :/ Matkasuunnitelmia voi onneksi kehitellä valmiiksi, ja toteuttaa sitten kun meitä on kolme reissaajaa ♥ :)

      Poista
    2. Onneksi unelmoiminen on sentään ilmaista! :D

      Mullakin on hirveä matkakuume johonkin lämpimään, nyt ei vaan aika riitä, seuraava loma vasta juhannuksen jälkeen ja silloin ei kyllä huvita lähteä ulkomaille lämpöä hakemaan, sitä kun toivottavasti on täälläkin silloin! ♥

      Onneksi kotimaanmatkailu on yhtä virkistävää, eikä tarvitse lähteä edes kauas, joskus ne parhaat lomat viettää kotikaupungissakin. :)

      Pienen ihmisen kanssa matkustaminen tuo oman säväyksen lomaan, enkä tarkoita mitään negatiivista, vaan tosiaan matkasta tulee ehkä jopa tärkeämpi ja ikimuistoisempi kun pieni mies on mukananne. :)) ♥

      - Tiiu

      Poista
  5. Sunnuntaisin Cafe Elban brunssi vie kyllä voiton! Kannattaa käydä ellet ole jo ehtinyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä! Elban brunssia ei monista aikeista huolimatta ookkaan tullut vielä testattua, mutta jospa lähiaikoina saataisi vihdoin tuokin toteutettua :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design