28.1.14

Sähkötukan pelastajakaksikko


Hei ja tuhannesti kiitoksia kaikista empaattisista ja kannustavista viesteistänne edelliseen postaukseen Kummasti niistä sai tsemppiä ja voimaa tähän pääkoppaa koettelevaan kokemukseen. Vaikka toisaalta; on tämä kuitenkin pieni hinta siitä, että pikkuinen saa kasvaa ja kehittyä niin kuin luonto on tarkoittanut, vatsan turvissa omassa pikku yksiössään :)No mutta asiaan :) Vaikka tällä hetkellä pidänkin majaa näiden neljän seinän sisällä, on pakkanen silti vaikuttanut hiuksiini hyvinkin sähköisellä tavalla. Tukka lentää liihottaa aivan oman mielensä mukaan, eikä sitä tahdo saada talttumaan oikein millään - paitsi tällä tehokaksikolla!
  
label.m -merkin Age -Defying Radiance Oil:sta olenkin kertonut aiemmin tässä postauksessa. Tuote hoitaa hiusta sisältäpäin ja silottaa karheita suortuvia jättämättä niitä rasvaisen näköisiksi tai tuntuisiksi. Itse käytän tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja tarpeen mukaan myös kuiviin ennen tuota seuraavaa purnukkaa:)

Ja seuraava purnukka on siis Cutrinin Anti -Frizzer. Se on tarkoitettu nimeomaan sähköisille hiuksille ja olin jopa hieman yllättynyt miten toimiva tuote tämä onkaan! Tätä sopivan pientä purkkia olen kiikuttanut mukanani laukun pohjalla, sillä se on ollut korvaamaton apu esim. shoppailukierroksella, kun sovitettavat vaatteet ovat saaneet hiukset täysin hallitsemattomaan tilaan :)


Voisin esitellä myöhemmin myös ne tuotteet,
joilla tällä hetkellä pesen kasvatusprojektin alla olevia hiuksiani :)
Ihan mukavasti tässä projektissa ollaan edistytty,
mutta väripuolelle kaipaisin taas jotain uudistusta.
Sitä taidan kyllä saada hetken aikaa odottaa... :P

4 kommenttia:

 1. Tämä postaus tuli niiiiin tarpeeseen! Täytyy ehdottomasti kokeilla. Talvet menevät aina hiukset visusti ponnarilla kun muuten leijailevat ties missä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos näistä vinkeistä oli apua :) Tämä talvi, pakkaset ja ilmastointi on kyllä melkoista koetusta niin hiuksille kuin ihollekin :/

   Poista
 2. Paljon noi maksoi erikseen siis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Label m -hoitoöljy Suomessa noin 45 euroa, mutta omani tilasin ulkomailta Lookfantastic -sivustolta, jossa hinta on hieman päälle 30 euroa. Cutrinin purkki maksaa Sokoksella noin 15 euroa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design