17.11.13

Saturday snapshots


Lauantaipäivä alkoi mukavasti shoppailureissulla vanhemman siskoni kanssa. Missiona oli löytää siskolle pikkujouluasu, ja tehtävä tuli suoritettua ennätysajassa! Jatkoimme päivää kaupoissa kiertelemällä ja tulipa sitä tehtyä pari ostosta itsellekin :)

Välillä piti vähän tankata, ja se suoritettiin kaupunkiin hetki sitten rantautuneessa Coffee Housessa. Kahvila näyttäisi ottaneen oman paikkansa, sillä kuppila on kuhissut ihmispaljoudesta ihan joka kerta sen ohi mennessäni. Coffee Housessa on kyllä sellaiset herkut tarjolla, että kyllä niitä hetken jaksaa jonottaakin ;)
Sokokselle oli ilmestynyt upouusi purnukka edellisessä postauksessa mainitsemastani I love -sarjasta, ja sellainen oli luonnollisesti kotiutettava :) Tuoksu on tässä vielä huumaavampi kuin mansikkaisessa versiossa - siitä tulee ihan mieleen yksi lempparisuklaistani, Fazerina!


Kaupungilta palattuani lähdin vielä reippailemaan ulos pikkusiskoni ja hänen suloisen chihu -koiransa kanssa. Lenkkeillessä tuli kehiteltyä melkoinen ruokahalu, joten oli aika selvää mitä loppuillan ohjelma piti sisällään... ;)Tortilloja! Näillä siis herkuteltiin miehen kanssa samalla kun katseltiin vihoviimeinen osa Wallander -leffasarjasta. Onnistuttiin koukuttumaan siihen viimeisten kuukausien aikana, ja nyt koko homma sitten tuli tiensä päähän. Mihinköhän sitä seuraavaksi koukuttuisi? ;)


Mukavaa sunnuntaita :)
Pitäkäähän hatuistanne kiinni, ettei lähde myrskyn mukana lentoon!

2 kommenttia:

  1. Ihana hyvänmielen postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kuulla, että hyä fiilis välittyi myös sille puolen ruutua! :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design