18.11.13

Melkein valmis

 

Tehdäänpä tässä vaiheessa pieni kurkistus makuhuoneen puolelle :) Remontin alla ollut huone on melkeinpä valmis - enää puuttuu muutama viimeinen loppusilaus.

Sängyn pääty tulee nousemaan jonkun verran, kunhan saadaan jälkitoimituksena siihen kuuluvat pidikkeet. Sängyn päälle pitäisi puolestaan kasata sopiva pino muhkeita tyynyjä, ikkunan eteen ripustaa valkeat verhot ja tyhjälle valkoiselle seinälle kiinnittää kaksi mustaa kehystä niihin sopivine kuvineen. Lisäksi Istagramin puolella saamani oiva vinkki pehmeästä lampaantaljasta sängyn vierellä houkuttelisi myös :)Huone on kokenut lähes täydellisen muodonmuutoksen. Seinät vuorattiin maalattavalla lasikuitutapetilla, ja ne käsiteltiin valkoisella sekä harmaalla maalilla. Kovilla patjoilla ja muotoutuvalla petauspatjalla varustettu sänky on niin ikään uusi. Linumin raitainen matto toimi koko huoneen värimaailman pohjana, ja se on hankittu Sisustustalo Mokasta. Entuudestaan meiltä löytyi Ikean yöpöydät, pöytävalaisimet sekä hopeareunuksinen peili.


Luvassa olisi vielä yksi Ikean reissu ennen kuun lopussa siintäviä tupareitamme :)
Toivotaan, että ehditään saamaan kaikki valmiiksi ennen sitä!

6 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää! Jäädään oottamaan kuvia kun makkari on täysin valmis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos iii! ♥ Jepulis, itekin ootan jo kovasti, että huone valmistuis viimeistä yksityiskohtaa myöden mahdollisimman pian! ;)

   Poista
 2. Kaunis makuuhuone! ♥ :)

  Mistä tuo päiväpeite on?

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Tiiu! Päiväpeite löytyi Hemtexiltä :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää! :) Mistä tuo sänky on ostettu ja mikä malli (päätyineen) on kyseessä? Itsellä olisi uusi sänky hakusessa ja tuon tyylistä ollaan mietitty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sänky on ostettu Vaihtokalusteesta. Mallista ei valitettavasti ole minkäänlaista hajua :/ Sänky ja pääty ovat kyllä samaa sarjaa!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design