5.9.13

Lately @tarutk

Täällä on nyt pari päivää vietetty saikkua, joten uutta kuvamateriaalia ei valitettavast ole kertynyt. Mennään nyt siis puhelimeen tallentuneiden otosten varassa :)

Seuraavaksi saattaakin sitten olla tulossa sisustuspainotteista postausta, sillä aikani kuluksi olen mm. surffannut netissä kaikenmaailman sisustusjuttujen perässä, joten tuo inspiraatiotulva pitää päästä purkamaan johonkin ;) Nyt kuitenkin Instagram -kuvien pariin:



1. Voimajuomaa. Jääkylmiä mustikoita ja mansikoita sekä maitoa. Sekaisin blenderissä ja herkku on valmista nautittavaksi! | 2. Saikkupäivien vakkariohjelmistoa. Uutuutena aloin katsomaan telkkarissakin pyörivää Client Listia. Koukuttavaa. Erittäin koukuttavaa. | 3. Syysvaatetusta, vaikka kesä siellä taitaa edelleen olla. Nytkin jotain +20 astetta! | 4. Kyllä se syksy sieltä silti tulee, ja pimeys sen mukana. Valmiina odottamassa on upouusi, söpö pöllöheijastin :)


5. Viikonloppuhehkutusta! Tuoreita kukkia ja pullo vaalenpunaista kuplivaa. | 6. Kappale jonkin päivän asusta. | 7. Inspiraatiota. | 8. Äidin tuliaisia, nam!

9. Mummulaan lähdössä! | 10. Erään perjantain ostoksia. Niin oli nättejä purkkeja, että oli pakko ottaa kuva :) | 11. Pari iltaa sitten taivaalla näkyi sateenkaaria kaksin kappalein. | 12. Alkanutta viikonloppua piti jälleen kerran juhlistaa tuorein kukkasin :)

8 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! <3
    -l-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti l! ♥ Kyllä täällä ollaan jo voiton puolella - huomenna töihin :) Just ja just jaksaa varmaan tuon yhden päivän, että pääsee viikonlopun viettoon ;))

      Poista
  2. Mäkin katon sitä Client Listiä, koukuttavaa todellakin! Joskin katson sitä lähinnä sen takia, että Jennifer Love Hewitt ja Colin Egglesfield ovat niin kuumia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, täällä menee jo toinen tuotantokausi puolessavälissä :D Miten niin siihen jää kiinni?? ;) Ja hei todellakin - noi näyttelijät ei kyllä ole pienimpiä syitä seurata sarjaa! ;D

      Poista
  3. voi että alkoi tekemään mieli suklaata, ei hyvä :D parane pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Kyllä välillä saa herkutella ;)
      Kiitos, Milla! ♥

      Poista
  4. Apua, ihana tuo pöllöheijastin. Muistatko mistä se on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii eikös ookin aika ihana! :) Porissa niitä myy ainakin Casa Ratsula. Muissa kaupungeissa kannattaa suunnata liikkeeseen, joka myy Aarikkaa - tuo on siis Aarikan tuote :) Toivottavasti löydät omasi!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design