28.7.13

Kyllä mökillä on mukavaa


Heiii ja terveisiä mökiltä! Vietettiin koko viikonloppu mökkmaisemissa täysillä ja antaumuksella rentoutuen :) Kesästä nauttiminen, mitään tekemättömyys ja hiljaisuuden kuunteleminen tuli meille molemmille enemmän kuin tarpeeseen tukka putkella juostun alkukesän jälkeen. Otettiinkin tästä minilomasta aivan kaikki ilo irti ja oltiin pari päivää kuin ellun kanat :) (Tsekkasin vielä mistä tuokin sanonta on saanut alkunsa, ja löysin tällaisen vastauksen: "Ellun kana on Suomen kansan laajalti tuntema huoleton eläin, joka on yleensä humalassa tai muuten vaan viettää vetelää, toimetonta elämää." Terkkuja ystävälleni Ellulle! :D)  Kameran kera tuli tallennettua viikonlopun maisemia ja tunnelmia. Kas tässä osa niistä :)






















Miehen suhaillessa vesijetillä järvellä minä makasin laiturilla varpaat veteen upotettuna ja syvennyin lehtiin, joita oli tullut kesän aikana hankittua melkoinen kasa houkuttelevien etusivujen vuoksi. Aikaa niiden lukuun ei vain ole ollut, joten tämä oli oiva tilaisuus kahlata ne kaikki läpi :) Käytiin me jetteilemässä yhdessäkin, ja ponnari hulmuten sain minäkin ajaa vekotinta yli sadan kilometrin tuntivauhtia! Melkosta menoa ;)

Kivaa oli! Toivottavasti päästään pian uudestaan mökkeilemään :)

9 kommenttia:

  1. Mökkeily on kyllä parasta! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kesäkuvia ja -tunnelmia! Mökkiä mä metsästän... Mutta ovat kovin kiven alla tänä päivänä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaati :) Hyvät mökit, hyvällä paikalla ja sopivalla hinnalla on kyllä todella harvassa.. Mutta kovasti onnea metsästykseen!! Toivotaan, että tärppää :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Itse lähden tänään illalla mökille (ihanaan aikaan kommentoin täällä :D), junalla sinne ja sieltä autolla vähän Suomea kiertäen takaisin kotiin n. viikon päästä! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, Tiiu :) Voi mikä ihana reissu teillä on tiedossa!! Nauti &hearst;

      Poista
  4. Ihanan ja rentouttavan näköistä! Kiva nähdä sinut onnellisena! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos ihanista sanoista, Micaela :)))

      Poista
  5. Hahahaa :D no words needed ♥

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design