3.5.13

Ilmoitusluontoinen asia

Kuvat We heart it.
Tiedoksi kaikille porilaisille/lähipaikkakuntalaisille kirppisten ystäville: omia vaatteitani ja haalimiani sisustustuotteita on myynnissä ainakin parin viikon ajan Paanakedonkadulla sijaitsevalla Superkirppiksellä pöydässä numero 366. Olen siis karsinut muuton yhteydessä omaisuuttani todella rankalla kädellä ja olen päättänyt luopua kaikesta, minkä käyttö vähääkään mietityttää ;) Tavaraa on paljon ja kaikki lähtee tosi edullisesti! Pääasia, että itselle tarpeettomaksi tulleista asioista pääsee eroon ja joku toinen voi vielä antaa niille lisää käyttöaikaa :)

Vaatteet ovat koko XS-S merkeiltä kuten Zara, H&M, Gina Tricot. Sisustustuotteet pääasiassa Pentikistä ja Ikeasta hankittuja.

Tervemenoa tekemään löytöjä! :)

6 kommenttia:

 1. Oi, asuisinpa siellä tai edes lähellä, varmasti hyvää tavaraa ja paljon! :)Mukavaa viikonloppua! Itse koitan selvitä todella rankasta työviikosta, toivottavasti huomiset illanistujaiset ystävien kanssa piristävät mieltä. :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Toivotaan, että tavara kelpaisi ja suurin osa löytäisi uuden kodin ja ilahduttaisi uutta omistajaansa :)

   Rankat työviikot ottavat välillä veronsa, mutta juuri tuollaiset kivat viikonloppuohjelmat onnistuvat usein piristämään :)) Toivottavasti sulla oli onnistunut ja virkistävä viikonloppu ♥

   Poista
 2. Sinne siis! Itse olen edelleen jonossa, että ylipäätään pääsen pöytiä täyttelemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii sinne! ;) Joo mekin jonotettii jonkun aikaa ja nyt sitten roudataan lähes päivittäin uutta kamaa pöytään sitä mukaan kun se tyhjenee :D

   Poista
  2. Hei koska viet lisää tavaraa? Kävin tänään kirpparilla ja pöytäsi oli liki tyhjä :D

   Poista
  3. Eikä, oikeesti?? Voi video, kun meidän piti tänään käydä täyttämässä pöytää, muttei sitten ehditykään :/ Huomenna meen muovikasseineni töiden jälkeen, joten siinä klo17 aikaan on taas uutta esillä ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design