8.4.13

Sold



Olen tunnetusti hitaasti lämpenevää sorttia, ja sama kaava toteutui näiden megasuosittujen banaanipannareiden kohdalla. Näitä lienee testannut oikeastaan jokainen itseään kunnioittava bloggaaja, ja lätyistä on pienessä ajassa ehditty keksiä muutamia deluxe -versioitakin. Kerrankin kannatti tulla hieman jälkijunassa, sillä voisin veikata, että tuo itsenikin lisäämä kaneli tekee aika eetvarttia tähän simppeliin reseptiin (jos se on päässyt livahtamaan silmiesi ohi, niin taikinahan koostuu yhdestä banaanista ja kahdesta kananmunasta) :)

Tämä terveellinen herkku tullaan taatusti näkemään meidän keittiössä jatkossakin.
Olen nimittäin täysin myyty!

12 kommenttia:

  1. itse olen aina ollut sitä mieltä ettei banaania saa laittaa minkään sekaan!! se syödään sellaisenaan! :) en ole tiennytkään, että siitä voi tehdä myös pannareita.. hui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Tähän komboon sitä ehdottomasti kannattaa laittaa, on meinaan hyvää! Mulle kyllä tuli tuosta mausta fläsäri lapsuusajasta, sillä meidän mummu on selvästikin käyttänyt banaania jossain herkussa..ehkä ihan perinteisessä banaanikakussa? Oli miten oli, nyt suosittelen rikkomaan sääntösi, ja testaamaan tätä terveyspannaria ;)

      Poista
  2. Me ollaan just täällä Thaimaassa ja noita saa joka paikasta, paikallisten herkkua! Ja on meinaan hyviä :)

    Terkuin Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh vau! Sieltäkö respti siis on peräisin? Sä saatkin sitten herkutella siellä hyvillä mielin ;) Nauttikaahan loppulomasta ♥

      Poista
  3. Multa on mennyt ohi..! Kuulostaa hyvältä. Mikä se resepti siis on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa pienellä kirjoituksella sen tosiaan mainitsin.. Eli simppelisti sekoitetaan 1 banaani ja 2 kananmunaa keskenään tasaiseksi seokseksi, ja sitten vain pieninä, ohuina kasoina pannulle paistumaan lättyjen tapaan :)

      Poista
  4. Huomasin, että kananmunaa pitää laittaa enemmän, kuin banaania, tai lättyset ei pysy kasassa. Oma lemppariresepti on 2 kananmunaa, 1 banaani, hedelmämysliä ja surrur kaikki mössöksi ja pannulle paistumaan.. Ei tarvi muuta. =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mysliä, sitähän pitääkin kokeilla! Nää on kyllä ihan huippu keksintö - pitää nälän loitolla yllättävän pitkän aikaa! :))

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  5. Oooo, mysliä sekaan! Ehdottomasti kokeiltava. :P

    VastaaPoista
  6. Hah, mä kun luulin että itse olen se kuuluisa kuhnari kun tein itse banskuplättyjä sunnuntai-iltana - VASTA :D Itse sekoitin blenderissä 1 banskun ja 1 munan ja siitä tuli kyllä aika tönkköä tavaraa, eli kiitti vinkistä: taidan lisätä munien määrää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, joku muukin on siis tällainen myöhäisherännäinen! :D Joo kannattaa kokeilla tuolla reseptillä, tulee ihanan ilmavia mutta pysyy pannulla hyvin kasassa :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design