2.4.13

Pääsiäisen viettoa




Yleensä pääsiäisen pyhät tuntuvat pitkiltä ja jopa hitusen tylsiltä, mutta ei tänä vuonna. Nyt vapaapäivät kuluivat aivan liian äkkiä enkä oikeastaan ehtinyt tekemään puoliakaan siitä mitä olin suunnitellut. Asiaan vaikutti tietysti myös se, että lauantain vietin töissä, ja se katkaisi ikävästi juuri alkaneet vapaat.

Jotain kivaakin sentään ehdin tekemään :) Töiden jälkeen kiiruhdin tukka putkella kotiin ja sieltä ripeän vaatteiden vaihdon, meikin ja hiusten freesauksen jälkeen ystäväni luokse pääsiäiskemuihin. Teemana oli leopardi, ja sehän sopi minulle! Tutkailin leopardivarastojani, ja sanotaanko näin, että se on tainnut karata hieman käsistä. Niin paljon, että siitä saisi jo ihan oman postauksensa! ;) No, leokuosia löytyi niin kanssajuhlijoiden päältä kuin juhlimispaikan somistuksestakin. Kaikki oli niin vimpan päälle, että kyllä kelpasi juhlia!





Oma asuni oli aivan uusi, reilu viikko sitten hankittu H&M:ltä. Heräteostos, mutta tykästyin mekkoon täysin! Bonuksena vielä se, että mekko on supermukava päällä ja sillä kuitattiin illan paras asu -palkinto :D


Sunnuntai meni hyvin pitkälti lauantaista toipuessa, rauhallisissa merkeissä :) Käytiin ihanassa säässä pienellä pyörälenkillä, poltettiin takkaa, grillattiin ja katsottiin leffaa.Vaikka tuollainen lusmuilupäivä vähän harmitti, teki silti ihan hyvää olla tekemättä oikeastaan mitään. Joskus kai sellaisetkin päivät on ihan sallittuja :)


Maanantaina alkoikin taas tapahtua. Surullisen kuuluisan kukkatapetin repiminen sai jatkoa vaikka puuha ei ollutkaan erityisen palkitsevaa. Tapetti oli uskomattoman tiukassa ja se irtosi säälittävän miniriikkisissä palasissa. Työn, tuskan ja muutaman ärräpään saattelemana seinät saatiin valmiiksi valkeaa maalikerrosta varten :)


Illalla oma perheeni tuli vierailemaan mieheni kotona, joka on pikkuhiljaa muodostumassa myös minun kodikseni :) Tarkkaavaisimmat ovatkin varmasti huomanneet, että kuvia omasta pikkukaksiostani ei ole enää hetkeen näkynyt ja että olen hengaillut aika tiiviisti tässä sisustusprojektissa ;)




Tänään paluu arkeen tapahtui töiden ja autokoulun muodossa.
Huomenna sama meininki.
Odottaako kukaan muu jo ensi viikonloppua? ;)

4 kommenttia:

  1. Kiva huomata, että rakkaus kukoistaa. <3 ;)
    Niin jotenkin kummasti ne tavaratkin alkavat löytää tiensä toisen kotiin, ihan vahingossa vain! =D

    En odota, sillä olen koko viikonlopun taas vaihteeksi töissä. Seuraavana viikonloppuna taas on jotain vähän kivempaa tiedossa. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii nyt ei kyllä parane valittaa ♥ ;))

      Mäkin olen lauantain töissä, mutta silti odotan :D Sunnuntai sentään vapaa ja lauantaissa on jotenkin ihan eri fiilis olla töissä.. Mutta seuraavan oon minäkin ihan kokonaan vapaalla! :)

      Poista
  2. Sulla onkin ollut tapahtumarikkaan herkullisen tunnelmallinen pääsiäinen :) Olen pitkällä saikulla, joten viikonloput ja arki ovat sama juttu tällä hetkellä. Ihanaa viikkoa sinulle ja intoa sisustamiseen, sitä intoa ainakin täällä riittää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siihen tosiaan kaikkea kivaa ja herkullista mahtui! :) Voi, toivottavasti paranet pian ♥ Sisustusinto on täälläkin ylimmillään, välillä pitää vähän hillitä, että rahapussi pysyy menossa mukana :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design