6.4.13

Takin uudet napitNyt sain viimein valoisuuden ja oman vapaa-ajan täsmäämään, ja pääsin napaamaan ne aiemmin luvatut kuvat takista uusilla napeilla :) Takki on siis ikuisuusvanha H&M:lta hankittu perus villakangastakki, jossa oli suhteellisen mitäänsanomattomat napit. Jokunen hetki sitten suuntasin nappikaupoille, mutta lauantaipäiväksi olin liikenteessä turhan myöhään ja kaikki alan liikkeet olivat harmikseni jo menneet kiinni. Viimeinen oljenkorteni oli Sinooperi, mikä suureksi onnekseni vastasi toiveeseeni: kaupassa oli juuri oikeanlaisia ankkurinappeja!
Mitään laatunappejahan nämä uutukaiset eivät ole, mutta kelpaa minulle :) Malli, koko ja väri on kuitenkin kaikkea sitä, mitä napeilta halusinkin.Lopputulos on mieluinen, ja takki onkin saanut jo muutamia positiivisia kommentteja osakseen :) Mutta mitäpä sanoo raati siellä ruudun toisella puolen? ;)14 kommenttia:

 1. Vau, tosi kiva muutos! :) Olen itsekin miettinyt nappien vaihtoa pariin bleiseriini, mutta en tiedä mistä niitä nappeja täältä Ranskasta metsästäisin. Ehkäpä myöhemmin sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos Emmi! Hmm tuo Ranskan nappikaupan taikka Sinooperin löytäminen onkin varmasti vaikeampi tehtävä ;) Tsemppiä kuitenkin etsintöihin - lupaan, että on kaiken vaivan arvoista! :))

   Poista
 2. Ihana! Pieni muutos, ISO ILO! Loistava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just niin, ilo on kyllä moninkertainen verrattuu muutoksen kokoon!! ;)

   Poista
 3. Todella hyvä muutos, hieno idea :)

  VastaaPoista
 4. Ihan erilainen fiilis tulee nyt tuosta takista kun napit ovat paljon näyttävämmät. Itse olen vaihtanut napit yhteen bleiseriin juuri samasta syystä kun alkuperäiset olivat niin mitäänsanomattomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Napeilla saa yllättävän paljon uutta ilmettä :) Hih tiedätkös, mulla on kanssa menossa nyt nappien vaihto tummansiniseen bleiseriin kun innostuin niin tästä muutoksesta! :D Katsotaan kuinka pitkälle tämä nappivillitys vaatekappaleissani leviää.. ;D

   Poista
 5. Tosi upea uusilla napeilla. :)

  Vanhat napit jotenkin silmiinpistävän pienet mutta samalla niin mitäänsanomattomat, eli loistava idea! :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu! Sanos muuta, nyt kun vertaa vanhoja nappeja uusiin, ne tosiaan on vähän turhankin pikkuruiset! Kyllä siis kannatti metsästää nappeja ja nähdä tuo pieni vaiva ;)

   Poista
 6. Takki sai kyllä hienon uuden ilmeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? :) Mäkin kyllä tykkään :)

   Poista
 7. http://www.youtube.com/watch?v=Jylled9Xu34

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Tämä alkoi soimaan päässä heti kun kirjoitin tekstiin ankkurinapeista ;D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design