3.9.12

Cotton

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, olin viikonloppuna pikaisella visiitillä Tampereella. Vierailun aikana ehdin piipahtamaan myös Finlaysonin Cottonilla ihastelemassa liikettä ja tapaamassa siellä myyjänä toimivaa ystävääni. Cotton on pala taivasta, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia vaatteita, asusteita ja pieniä sisustustuotteita. Liikkeitä on Tampereella kaksin kappalein, joista toisesta löytyy Michael Kors, Minna Parikka sekä By Malene Birger. Koskikadun myymälässä voi puolestaan ihastella merkkejä kuten Tory Burch ja Marc by Marc Jacobs. Kyseisesten brändien tuotteet ovat vilahdelleet tiuhaan erityisesti täällä blogimaailman puolella, ja nyt noita ihanuuksia hypistellessäni ymmärrän hypetyksen ihan täysin. Olen niin myyty!! ;)

Seuraavassa kuvasatoa Finlaysonin liikkeestä - enjoy!

















Ps.
I love you,
Michael Kors ♥

27 kommenttia:

  1. Oi, olet päässyt Cottonille vierailemaan. Liike on upean näköinen, kuvia olen nähnyt heidän liikkeestään mutta vierailemaan asti en ole päässyt vielä. Syystreffit Treelle? ;D

    Kors kyllä tietää mitä naiset janoavat ja et varmastikkaan päässyt ulos asti tyhjinkäsin, voiko olla että uusi laukku lähti mukaan? :P

    ps. uusi banneri on kaunis!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanuus, sun pitää ehdottomasti päästä tuonne! ♥ Liike on mielettömän tyylikäs ja tuotteet just niin laadukkaan näköisiä kuin odottaa saattoi :)) Erityisenä lisänä vielä ensiluokkainen asiakaspalvelu - Cottonilla jokainen ovesta sisään astunut henkilö tuntee taatusti olonsa tervetulleeksi :) Syystreffit Treella olisi oikeasti tosi hyvä vaihtoehto!! ;)

      Voi, tällä kertaa jouduin poistumaan liikkeestä tyhjin käsin, sillä ne jutut mitä himoitsen eivät aivan sovi tämän hetkiseen budjettiini.. Mutta hetken säästämisen jälkeen sijoituskohde on kyllä kirkkaana mielessä! ;)))

      Ja kaunis kiitos! ♥ Piti saada taas vähän vaihdtelua banneriin :))

      Poista
  2. Tuo on niin semmoinen liike että haluaisin käydä tyhjentämässä sieltä kaiken itselleni. Aivan liian ihania juttuja :)

    VastaaPoista
  3. Oi, olet käynyt Cottonissa! Mä olen jo hetken aikaa haaveillut että pääsisin sinne, mutta ei ole ollut asiaa Tampereen suuntaan. Ostitko jotain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mene Leena vaan heti kun saat siihen mahdollisuuden! Aivan ihastuttava liike ja upeita tuotteita :)) Tällä kertaa en ostanut mitään, mutta tuleva ostos on kyllä selvillä ;))

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Sanos muuta, kertakaikkisen kauniita ♥ :)

      Poista
  5. Ihania laukkuja! Ja nuo kengät, mustat peeptoet sekä vaaleat käärme-platformeilla!! ♥♥♥ :))

    Pitääpä käväistä tuollakin joskus, niin ihanalta näyttää. :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii Tiiuliini, tuolla liikkeessä menee helposti pää pyörälle kun kaikkialla mihin katsoo on niin kauniita asioita! ♥ :)) Suosittelen lämpimästi visiittiä Cottonille ♥

      Poista
  6. Voi ei Cotton on niin ihana liike! Kerran olen siellä päässyt käymään ja eihän sieltä tyhjin käsin päässyt ulos :) Nyt himoitsen jo vaikka ja mitä lisää sieltä. Onneksi se ei ole omassa kaupungissa niin tulee aina hieman ajateltua ja säästettyä rahojaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olet onnentyttö kun olet liikkeestä jo jotakin kotiuttanut! :)) Hihii olet oikeassa, olisi äärimmäisen vaarallista omalle rahapussukalle jos tuollainen ihanuusliike olisi omassa kotikaupungissa ;)))

      Poista
  7. Auh, sydämessäni tuntui pieni pistos kun näin nuo Hamiltonit. Kunpa minulla ei olisi niin tiukka budjetti tiedossa koko syksyn ajan soisin itselleni oitis tuollaisen ruskean pienen Michael Korsin nahkaisen laukun <3 Someday, hopefully. Nyt saan kuitenkin vain tyytyvä ihailuun ja purra hammasta ja säästää ahkerasti ja käydä töissä, hiphei ;) Toivottavasti löysit jotakin mieluista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jossu, sama sydäntäsärkevä pistos tuntui myös täällä - se kun on tämänhetkinen unelmalaukkuni!! ♥ Ja kyllä, ihan varmasti jonain päivänä sinäkin omistat jonkun Michael Korsin ihanuuden :))) Samaisessa veneessä ollaan myöskin säästöbudjetin kanssa, joten toistaiseksi joudun minäkin tyytymään ihasteluun ja haaveiluun ;))

      Poista
  8. Cotton on kyllä ihana kauppa, siellä tulee aina tampereella käydessä piipahdettua. Mukavaa, että suomeenkin on saatu tuollaisia laadukkaimpia merkkejä myyviä putiikkeja. Sieltä vain on vaikea lähteä ilman köyhtynyttä lompakkoa! Aivan uusi ihana otsikkokuva (miksi sitä kuulukaan sanoa?) blogillasi, nättinä olet! Näin sinut myös edellisviikonloppuna jvg:n keikalla ja kovin olit kauniina ja tyylikkäänä sielläkin, vaikken uskaltautunutkaan sitä kertomaan kasvokkain :) Mistähän olet muuten, näin asiasta toiseen, hankkinut ruokailuryhmäsi tuolien pehmusteet? Näin ne muutama postaus taaksepäin ja asia jäi kaivertamaan mieltäni, vastaavat kun tekisivät hyvää omillekin tuoleilleni. Saanko myös udella tälläisia henkilökohtaisuuksia, eli missä olet töissä tai koulussa? Ymmärrän toki jos et halua asiasta blogissa kertoa, asiaa on vain joskus tullut blogiasi seuraillessa ajateltua :)

    Tulipas tästä kilometrikommentti kun ensimmäisen kerran kommeintoin. Joka tapauksessa kiitos inspiroivasta ja kauniista blogista ja hyvät alkusyksyn jatkot poriin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, on ihan huippua että Suomessa on laatumerkkejä myyviä liikkeitä - ja muuallakin kuin vain Helsingissä ;)) Ostokset ovat toki hintavampia, mutta uskaltaisin väittää, että myös sen arvoisia ♥ :)))
      Hih kiitos, otsikkokuva (onkohan se viralliselta nimeltään banneri :)) tuli askarreltua pikaisesti kun entinen alkoi kyllästyttää ;)
      Voi että, olispa ollut kiva, jos olisit tullut moikkaamaan Kinossa!! Ja kaunis kiitos ihanista sanoistasi, Maria ♥
      Tuolien pehmusteet on peräisin Jyskistä. Eikä muuten ollut edes pahan hintaisia, oliskohan ollut jotain 5 euroa/kpl!

      Koulu on paikallinen ammattikorkea ja opiskelen siellä liiketaloutta :) Töissä olen puolestani vaateliikkeessä, jonka nimeä en ole täällä blogin puolella paljastanut ;)) Ihana, kun ymmärrät, ettei täällä voi liian yksityiskohtaisia tietoja kertoa ♥

      Pitkät kommentit ovat just niitä parhaita ♥ Tosi kiva kun jätit kommentin, toivottavasti teet niin jatkossakin, Maria :))) Ihanaa alkakutta syksyä myös Sinulle!

      Poista
  9. Voi että tuo on ihana liike! Itselleni juuri tilasin ruskean Hamiltonin, en malta odotella että saapuu kotiin ♥ Pääsisipä tuonne ihan livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, voi Sinua onnekasta! Laitathan sitten blogiisi kuvia uutukaisesta, niin pääsisin ihastelemaan miltä se näyttää kantajansa käsivarrella ♥ :)))

      Poista
  10. Oih, ihastuin totaalisesti Cottoniin vieraillessani viimeksi Tampereella! Teki mieli kotiuttaa kaikki tuotteet koko kaupasta!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih liike on tosiaan täynnä niin ihania juttuja, että niistä on äkkilseltään todella vaikea valita omaa suosikkiaan! Taidan silti nyt tietää, mitä varten säästän tässä syksyn aikana... ♥ ;))

      Poista
  11. Ihana tuo myyjän huivi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin! ♥ Leoprintti on silkkaa rakkautta! :)))

      Poista
  12. Ihanan näköistä! Olen kesälomani aikana melkein unohtanut kommentoimisen kokonaan mutta ehkä se sallittakoon ;) ihanaa syksyn alkua sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana iii ♥ Hiljaiselo puolin ja toisin tekee välillä todella hyvää :) Kun on hetken vaikka ihan kokonaan pois blogimaailmasta, sitä jaksaa taas innostua bloggaamisesta aivan uudella vireellä! :))) Mutta onpas kiva kun jätit taas kommentin ♥

      Poista
  13. Miten unohdinkaan viime Tre reissulla käydä tuolla! Hitsiläinen. Virhe pitää äkkiä korjata. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, ensi kerralla sun pitää käydä molemmissa liikkeissä! Mä kävin nyt vain tuolla Finlaysonilla, mutta seuraavalla visiitillä on ihan pakko vilkaista myös Koskikadun putiikki :))

      Poista
  14. Hi there everyone, it's my first visit at this web site, and post is really fruitful in favor of me, keep up posting these articles.
    Here is my homepage ; hives cure

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design