26.8.12

Viikonloppu





Paita Cubus - Farkut Zara - Huivi H&M - Laukku Esprit

Hei sinä! Mitenkäs sinun viikonloppusi sujui? Mulla on takana aivan valtavan ihanat pari päivää, johon sisältyi paljon sattumia ja tapahtumia :) Oli extempore tyttöjen ilta, JVG:n keikka, venetsialaisten juhlintaa ihanassa seurassa, tanssimista ystävän hurjan kauniissa kodissa pikkutunneille asti, Tie pohjoiseen -leffa, hyvää ruokaa ja paljon, paljon naurua ja hyvää mieltä :) Univelkaa kertyi ihan kiitettävästi, mutta pakko vielä sinnitellä hereillä tämän P.S. I love you -elokuvan ajan. Ehkä ihanin ikinä ♥

12 kommenttia:

  1. Oi onpas sulla ollut kivalta kuullostava viikonloppu! Mun viikonloppuni meni melko rauhallisissa merkeissä, vähän shoppailua, herkuttelua, mökillä käyntiä ja kotona puuhastelua. Fiilikset on hieman kaksijakoiset, koska kuulin sekä iloisia että surullisia uutisia lähipiiristä.

    Mitä tykkäsit Tie pohjoiseen -leffasta? Meidänkin olis tarkotus mennä katsomaan se miehen kans tällä viikolla.

    Niin ja tosi kiva asu sulla jälleen, ihana pusero :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu oli kyllä tosi kiva!! Vieläkin ihan mieletön fiilis siitä, ja uskon, että tuota viikonloppua tulee muisteltua moneen otteeseen talven pimeinä iltoina :)))
      Ja voi, kylläpä kuulosti Sinunkin viikonvaihteesi ihanalta! Tuollainen rauhoittuminen tekee välillä todella hyvää :) Mutta onpa ikävä kuulla, että lähipiirissäsi on tapahtunut jotain surullista :/ Paljon voimia, ja uskoa siihen, että kaikella on sitten kuitenkin tarkoituksensa - niin väärältä kuin se joskus tuntuukin ♥

      Tie pohjoiseen oli tosi hyvä!! Suosittelen lämpimästi :)) Sopivassa suhteessa huumoria ja draamaa. Ja on se Loiri vaan taitava!

      Ja kaunis kiitos, Leena_L :))) Paita on ollut tosi mieluinen hankinta!

      Poista
  2. Kiva kuuloinen viikonloppu, varmasti jaksaa taas ottaa arjen vastaan. :)
    Itse olin lauantaina töissä mutta juhlimme 7-vuotiaan tytön syntymäpäiviä ja myös tuli vuokrattua elokuva, Täydellä teholla yötä päivää. Huomaa että syksy tekee tuloansa kun tekee mieli käpertyä sohvalle iltaisin.

    Ja voi Ps.rakastan sinua- elokuva, tuli itsekkin katsottua eilen. Olen aikoinaan lukenut kirjan ennen kun näin elokuvan, ja voi kuinka iltaisin itkinkään kirjaa lukiessa. :`)

    Oikein ihanaa alkavaa viikkoa mitä kauneimmalle Tarulle ♥




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi murunen, viikonloppu totta totisesti antoi voimia arkeen :)) Mutta kyllä, koti-illat ja leffojen katselu alkaa pikkuhiljaa vetämään puoleensa enemmän kuin mikään muu ;)

      Oi, mun on ehkä pakko kanssa lukea tuo kirja! Sitähän sanotaan, että kirjaversiot on yleensä parempia kuin leffat, joten tässä tapauksessa sen täytyy olla äärimmäisen hyvä ♥

      Ihanaa, reipasta ja onnistunutta viikkoa myös Sinulle, upein Elisabete ♥ ♥ :))

      Poista
  3. Aah, me oltaisiin lähdetty JVG:tä katsomaan, mutta oltiin juuri ennen kutsu-puhelua ehditty luvata kaveripariskunnalle että mentäisiinkin mökille. Nauratti oikein kun sovittin että "JOS ne peruisi eikä tuukaan, nii lähetäänkö kauheella vauhdilla taksilla sit keskustaan?" :D Toivottavasti keikka oli hyvä! :)
    Itse koin ensimmäiset "oikeat" venentsialaiseni juuri viime viikonloppuna ja voin kyllä myöntää, että olin aika myyty: Kirjurin rannalta katsottuna ilotulitus oli todella upea ja mykistävä - ja huomattavasti mukavampi kokemus kuin uutena vuotena, jolloin joutuu aina palelemaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, oispas ollut hauska törmätä siellä keikalla! :)) Ja kyllä, niin keikka kuin koko iltakin oli ihan huippuja ♥ Noin hauskaa ei ole ihan hetkeen ollutkaan! ;)

      Meiltä meni ilotulitus sivu suun, koska meno ystävän bileissä oli niin hyvä, ettei sitä raaskinut jättää kesken :)) Jospa sitten ensi vuonna... ;)

      Poista
  4. Ihan tajuttoman nätti tuo sun pusero! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Julia ♥ Tykkään kyllä itsekin tästä, vaikka ensi alkuun olin paitaa jopa palauttamassa kun en ollut ollenkaan varma onko se mun tyyliseni! Nyt se onkin jo yksi tämän hetken lemppareista ;))

      Poista
  5. Kauniit vaatteet! :) oon seuraillut sun blogia noin puolisen vuotta, mutta tää tais olla eka kommentti.
    -leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olipas ihanaa kun jätit kommentin! ♥ Mä niin tykkään kun te siellä ruudun toisella puolen ilmaisette tavalla tai toisella olevanne siellä :)) Tosi kivaa, että olet tänne löytänyt ja mukana pysynyt! Lämpimästi tervetuloa vierailulle jatkossakin, Leena :)))

      Poista
  6. Kiitti! <3 mä olen ahkera lukijasi, mutta nyt hoksasin tänne vilkaista vastasitko mitään:D hmm..mäkin vietin venetsialaisia...(siis rannikolta:))
    -leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, välillä viipyy mullakin kommennteihin vastaaminen! Vastaan mielelläni ajan kanssa ja ajatuksella, ja aina sitä aikaa ei vain tunnu riittävän :/ Sanasta sanaan luen kuitenkin jokaisen tänne jätetyn kommentin ♥ Et arvaakaan miten ne lämmittävät mieltä :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design