28.8.12

Tabletit ja lyhty






Lupasin jokunen aika sitten laittaa kuvia muutamista pienistä hankinnoista, joita olen viime aikoina tehnyt kotiini :) Ruokapöytä on saanut pinnalleen nuo Ikean pyöreät tabletit, jotka ovatkin vilahtaneet kuvissa aiemmin. Olen aina vähän kahden vaiheilla pöytäliinojen ja tablettien kanssa, mutta nämä ovat kai tarpeeksi neutraaleja, ettei niiden olemassaolo ole toistaiseksi haitannut yhtään ;) Lisäksi ne sopivat tyylillisesti noiden tuolien kanssa, vai mitäs sanot? :) Toinen hankinta on tuo lipaston päällä oleva lyhty. Sen kaveriksi havittelen nyt vastaavia isompia versioita lattialle ja jakkaran päälle. Tuollainen teräksinen, simppeli lyhty on koreilemattomuudessaan jollakin tapaa tyylikäs sisustuselementti :)

26 kommenttia:

  1. Sopii kyllä noihin tuoleihin niin hyvin että voisi luulla että kuuluvatkin samaan pakettiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa niinhän sitä tosiaan saattaisi ajatella! ;D

      Poista
  2. Tosi kivoja noi tabletit! Oon katsellut meillekin samanlaisia, mutta en oo vielä hankkinut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja on mustakin :) Näillä saa helposti ja edullisesti muutettua taas ihan pikkaisen kodin ilmettä - hankihan ihmeessä kun tabletit seuraavaksi kohdalle osuu! :)))

      Poista
  3. Hyvältä näyttää:) Meillä on samat tabletit ja olen ollut tosi tyytyväinen. Välillä vaihtelen niitä mustiin ja harmaisiin (kevyempiin) tabletteihin, mutta nämä ovat suosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Krisse! :) Mulla ei olekaan muita tableteita, kun olen tosiaan ollut vähän huono pöytäliinojen käyttäjä, mutta nämä menee omankin seulani läpi ;)))

      Poista
  4. Ihania hankintoja olet tehnyt! :)

    VastaaPoista
  5. Todella kyllä sopivat tabletit tuolien kanssa hyvin yhteen ja näyttää hyvältä. Lyhty on ihana, samantyyppinen olisi itsellekin kiva :)

    <3: Reetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti paljon kiitos, Reetta! :)) Tuollaiset lyhdyt on aikas kivoja, ja ajattomiakin. Eikä niihin varmasti kyllästykään niin nopeasti! Nyt vaan pitäisi löytää lisää ;))

      Poista
  6. Moi!
    Kuulostaa tosi hyvältä idealta hankkia tuon kauniin lyhdyn lisäksi vielä isompikin rinnalle. Tyylikkäitä hankintoja! Asutko yksin? Olis todella kiva jos joskus tekisit videopostauksen vaikkapa asunnostasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :)
      Niinpä, jotenkin tuo lyhty huutelee kaverikseen muitakin lyhtyjä :)) Ja kyllä vaan, ihan itsekseni asustelen. Voi, videopostausidea kuulostaa tosi mahtavalta - voin ainakin yrittää toteuttaa sellaisen :))) Kiitos kovasti toiveesta! :)

      Poista
  7. Upeesti sopii tabletit tuolien kanssa! Itse satuin ostamaan kanssa yhden tuommoisen kotiin, kun mietin laittaisinko niitä ruokapöydälle vähän lämpöä tuomaan. Meillä on aika musta-valkoista toistaiseksi..
    Sulla on niin kauniita juttuja kotona <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta-valkoisuus on niiiiiiin kaunista ja tyylikästä ♥ Mä olen ihan yllättänyt itsenikin siinä miten paljon oon alkanut tykkäämään mustasta! Nyt jopa ihan kokomustat seinät viehättää vaikka aikaisemmin vannoin pelkän valkoisen nimeen ;)) Vitsit että ois ihana päästä kurkistamaan miten hienoa teidän kotona onkaan ♥
      Ja kiitos Cherrysein, ihana kun jätit näin kivan kommentin :)))

      Poista
  8. Oivoi, noita tuoleja. Tuollaiset haluaisin meillekin, aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :)) Tuolit oli munkin pitkäaikainen haave, ja vuosi sitten muuton yhteydessä kohdalle osui täydellinen tilaisuus ne vihdoin hankkia :) Nyt tosin haikailen jo vähän toisenlaisten tuolien perään... ;))

      Poista
  9. Upea blogi, liityin lukijaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kivaa!! Kiitos kovasti kehuista, Sirpale - olet lämpimästi tervetullut mukaan ♥ :)))

      Poista
  10. Ihanat keittiön tuolit, ja tabletit myös! :)) Ja tuo lyhty, rakkautta ♥
    =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiiu-ihanuus ♥ Lyhty saa aikaan pienoisia sydämentykytyksiä täälläkin suunnassa, ja vastaavia lyhtyjä onkin saatava lisää :)))

      Poista
  11. Pitkästä aikaa pääsen blogisi pariin (olin reissulla NYC:ssa :) ja mitä näenkään! entistä kauniimpi Taru (jos mahdollista :) ja aivan ihana koti. IHANA! Muutan itse joulukuussa (taas) ja silloin on vihdoin syytä paneutua sisustamiseen. Jos tässä seuraavassa asunnossa asuisi yli vuotta pidempään...ihania ideoita sain sinulta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä??!! Olet ollut Nycissä?? Oioiiii, mäkin haluan :D Oon kyllä niin kade, enkä osaa edes kuvitella miten mahtava reissu sulla onkaan takana ♥ Olet onnentyttö :)) Niin, ja tervetuloa takaisin!

      Mutta voi Anumaaria ♥ Sä olet kyllä yksi kultainen aarre, kun aina jätät niin ihania kommentteja :))) Suu korvissa näitä luen ja tekisi mieli halata kiitokseksi! IHana olet ♥ ♥ Hihii sulla on siis vähän samallalailla tuli takapuolen alla, sillä mullakin on ainakin ennen ollut syystä tai toisesta tapana muuttaa harvinaisen tiuhaan ;)) Nyt kun koti on oma eikä vuokra, tulee siihen sitouduttua ihan eri tavalla. Tosi kiva, jos saat täältä jotain vinkkejä tulevaan uuteen kotiisi! :)))

      Poista
  12. Huolisin meille tuollaiset tabletit ruokapöydällemme myös mutta valkoisina :)

    VastaaPoista
  13. Kaunista on! Tykkään sun blogista ja ihan sen innoittamana alotin omanikin :) joten kiitos ihanista kuvista ja kivoista teksteistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ruut ♥ Tuohan on paras mahdollinen kohteliaisuus, minkä blogista voi saada! Ihan mielettömän kiva, että olet aloittanut oman blogin :)) Paljon onnea Sinulle ja uudelle blogillesi ♥ Tulet varmasti pian huomaamaan, miten tämä maailma vie helposti mukanaan ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design