9.8.12

Suloinen vapaapäivä





Huomenta! Se on kuulkaas kaverit taas perjantai ja kokonainen viikonloppu edessä - kivaa :) Itselläni ohjelmassa on pikkuisen töitä, rapujuhlat ja mahdollisesti visiitti Tampereen asuntomessuille. Mitäs teillä on suunnitelmissa?

Eilen vietin vapaapäivää ja olin vierailulla pitkästä aikaa vanhan, ihanan ystäväni luona. Hän oli sitten viime näkemän saanut tuon suloisen pikkuisen pojan, joka valloitti minut välittömästi herttaisuudellaan ja veikeällä poikamaisuudellaan ♥ Tästä pikkukaverista sai valtavan määrän hyvää mieltä ja energiaa, enkä voinut kuin hymyillä koko junamatkan kotiin asti. Hyvä vapaapäivä, parempi mieli :) Ja nyt hymyillen kohti viikonloppua, moikka! :)

4 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin muutama päivä sitten, luin kaikki postaukset ja tykkään tosi paljon! Olet niin iloinen ja positiivinen, että itsekin tulee hyvälle tuulelle tätä lukiessa :) Tykkään kovasti myös sun tyylistä ja kodin sisustuksesta.

    Ja näin sut muuten töissä yks päivä :) Asun naapurikaupungissa ja olin siellä teilläpäin visiitillä (=shoppailemassa). En sit uskaltanut kuitenkaan tulla moikkaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leena_L! Minä puolestani luin tuon kommenttisi useampaan otteeseen - IHANA!! ♥ ♥ Kaunis kiitos siitä, sait kasvoilleni leveimmän mahdollisen hymyn noilla herttaisilla sanoillasi :))) Tositosi kiva, että olet tänne löytänyt! Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin :))

      Voi olispa ollut mahtavaa jos olisit tullut moikkaamaan! Mulle ei ole vielä yksikään lukija tullut 'livenä' juttelemaan, mutta näin jälkikäteen blogin kommenttiboxeissa olen saanut kuulla, että ollaan joidenkin kanssa törmätty :) Tulehan seuraavalla kerralla rohkeasti juttusille, tykkäisin kovasti vaikka saattaisinkin ensialkuun vähän hämmentyäkin ;)))

      Poista
  2. Suloinen poika tosiaan. :) Näytät todella iloiselta ja onnelliselta näissä kuvissa. :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poika oli ihan superherttainen ♥
      Ja voi kiitos! Tuossa hetkessä, tuossa seurassa ei kertakaikkiaan voinut olla muuta kuin iloinen ja onnellinen :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design