22.8.12

Kauppakassissa

Muutama päivä sitten sain sähköpostiini viestin, jossa toivottiin lisää ruokajuttuja. Koska viime päivinä ruokailut ovat hoituneet pääasiallisesti kodin ulkopuolella, ajattelin napata kuvan välipaloista :) Hyödynsin K-supermarketeissa olevia superpäiviä, ja keräsin ostoskoriini edullisia nektariineja ja pensasmustikoita, hedelmäistä salaattia, mansikoita (rahkan kaveriksi) sekä uutta lemppariani Vitaminwateria. Oletkos koskaan huomannut lukea tekstejä, joita näiden pullojen kyljissä on? Aika hauskoja :)

2 kommenttia:

  1. Hei miltä nektariinit maistuu? :DD Maailman tyhmin kysymys (varsinkin kun työskentelee ruokakaupassa...) mutten oo viittinyt ostaa sellasta isoa rasiaa kun en tiedä onko hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Viivi, tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan - ei ainakaan tässä blogissa ;) Kaikkea saa kysyä mikä askarruttaa :)
      Nektariinit on tosi mehukkaita ja ainakin mun makuuni aivan mielettömän hyviä! Ehkä yksi lemppareistani :)) Niissä pitää vaan odottaa, että ovat sopivan kypsiä - raa'at ei ole mitään herkkua ;) Makua on kyllä vaikea kuvailla.. Sun pitää ehdottomasti maistaa! :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design