19.8.12

Jumppapallo

Kuva täältä.
Olin eilen ostamassa itselleni jumppapalloa kotijumppailua varten, mutta kaupassa iskikin todellinen tenkkapoo. Minkä kokoinen pallo  mahtaa olla paras? Niitä oli siis tarjolla sekä 65 cm:n että 75 cm:n halkaisijalla. Ajattelin käyttää palloa pääasiallisesti selkä- ja vatsalihaksiin. Osaako joku auttaa? :)

6 kommenttia:

 1. Henk.koht pidän enemmän tuosta isommasta pallosta, varsinkin jos haluaa tehdä vatsalihasliikkeet pallon päältä. Pallon kokoon vaikuttaa toki oma pituus - lyhyempi ihminen & pienempi pallo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, onpa helpottavaa kuulla, että tähän pallon valintaan sisältyy jonkinlaista logiikkaa! Kiitos neuvoistasi, Jossu :)))

   Poista
 2. Suositus jumppapalloissa on, että alle 175cm pituiselle sopivin on 65cm pallo ja yli 175cm pituiselle taas 75cm pallo :) Tällöin pallolla tehtävien liikkeiden kulmat ovat omalle pituudelle/vartalolle sopivat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mahtavaa, että siellä ruudun toisella puolen on noin ihania tyyppejä, jotka auttavat naista mäessä ♥ Kiitos vinkeistä ja arvokkaista tiedoista, Jonna!! :)))

   Poista
 3. Kun istut pallon päällä ja tapeihin jää 90 asteen kulma pallo on parhaimman kokoinen:) jos kulma on paljon pienempi saattaa tulla helposti polvet kipeeksi.. Isompi ei niin haittaa, mutta saattaa joissain liikkeissä olla hiukan hankala..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mä vähän toivoinkin että saisin sulta vastauksen tähän dilemmaan ;) Muistan, kun postailit joskus aiemmin kivan jutun jumppapallolla tehtävistä liikkeistä ja arvelin, että sulta saattaisi löytyä pätevää tietoa :))) Kaunis kiitos siispä tästä, olit suureksi avuksi! ♥ :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design