5.7.12

Vapaapäivä





                                                                                     Paita GT - Hame H&M

Huomenta! Olen aloittanut tämän torstaisen vapaapäiväni parhaalla mahdollisella tavalla: hotelliaamiaisella hyvässä seurassa :) Meillä tuli erään ystäväni kanssa puhetta, että paikallisessa Sokos hotellissa saa aivan huikean kattavan aamupalan, ja siitä saimme idean lähteä yhdessä nauttimaan noista herkuista. Ja herkkujahan riitti! Harmikseni en huomannut napata kameraa mukaan, mutta tuolle kyseiselle aamiaiselle tulee takuuvarmasti mentyä uudelleen, ja silloin lupaan kuvailla mitä erilaisimmista vaihtoehdoista notkuvia pöytiä teillekin :)

Nyt ajattelin hypätä polkupyörän selkään, kurvailla torille mansikka- ja herneostoksille ja sitten rannalle nauttimaan tuosta upeasta auringonpaisteesta! Ihanaa kesäpäivää!! :)

15 kommenttia:

  1. Oi, ihana aamun aloitus.
    Mekin oltiin eilen ystäväpariskunnan kanssa Hkissä Klaus K:n aamupalalla - aivan huikea! Ja aamu lähtee heti mitä parhaimmalla tavalla käyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo aamu alkoi varsin ihanalla tavalla ♥ :)
      Voin vain kuvitella miten kattava aamiainen Klaus K:ssa tarjoillaan! Varmasti ollut herkullinen päivänaloitus myös teillä :)))

      Poista
  2. Onpa ihana tuo mekko (: oispa itekin voinu alottaa aamun hotelliaamiaisella :D ja mä en oo tänä kesänä vielä kertaakaan syöny mansikoita ja herneitä, pitäis varmaan tehä sille jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Hamonen on jo muutaman vuoden vanha, mutta edelleen yksi kesälemppareista :))
      Oijoi, Elina sun pitää ehdottomasti korjata molemmat asiat pikimmiten! Eli hotelliaamiaiselle, sekä mansikka- ja herneostoksille mars hetihuomenna ;)))

      Poista
  3. Ihanat hiukset sinulla! Onko luonnonkiharat vai käsittelitkö jollain muotoiluraudalla? :) -Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marika, ja kaunis kiitos ihanasta kommentistasi :)) Mulla on kyllä luonnonkiharat, mutta kiharran silti aina suoristusraudalla sekä omat hiukset että niiden mukana olevat pidennykset :)

      Poista
  4. Kertakaikkisen upea asu! Ihanan seesteinen. :))
    Itse kotiuduin viikon kestäneeltä maakuntamatkailureissulta hyvässä seurassa, oli mukavaa. :))


    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos, Tiiu murunen ♥ :)
      Kesäreissut on ihan huippuja, ja niiltä kertyy usein sellaisia muistoja, joita on ihana ajatella sitten talven kylminä iltoina :))

      Poista
  5. Normaalisti en blogittariin niinkään kiinnitä huomiota, vaikka niitä varsinkin Helsingissä käveleekin aika usein kadulla vastaan. Sen sijaan mun on nyt pakko kysyä, vastata ei täydy, mutta kun niinkin randomissa paikassa kun Porin keskustassa perjantai-yönä käveli tutunoloinen tyttö vastaan - ethän ollut sinä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä?! Siis kyllä, olen ollut silloin ko. kaupungissa liikenteessä joskus klo 21-01 välisenä aikana ;)) Oi olisitpa tullut nykäisemään hihasta, jos tosiaan mut silloin näit! :)))

      Poista
    2. Hahaa voi ei, ei oo totta :'D Tosiaan joo me käveltiin poikaystävän kanssa keskustassa kohti Amarilloa ja vastaan käveli yhdessä kulmassa ruskeatukkainen tyttö pienellä porukalla ja hittovie se olit siis sinä! Hihii, no enpä olisi uskonut että Porissakin voi nähdä blogistoja ;)

      Poista
    3. Hihiii :D Hauskaa! Kyllä sen sitten on täytynyt olla minä, koska Amarillossa piipahdettiin mekin silloin :))) Ensi kerralla tulet sitten moikkaamaan, jookos? ;))

      Poista
    4. Noh, törmätäänkö jazzkadulla ensi viikon loppupuolella? :D Tulen pyörimään loppuviikon väliä katu-kirjuri :D

      Poista
  6. Ihana asu! Itekin ostin tuon samaisen paidan vähän aikaa sitten Ginasta, mutta eipä tullut mieleen yhdistää sitä valkoiseen hameeseen. Ihanan tyttömäinen kokonaisuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, hei kerro ihmeessä tai laita omaan blogiisi sellaisia kokonaisuuksia, mihin itse ajattelit tuon paidan yhdistää! Mä jumitan nyt vain tuossa valkoisessa hameessa :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design