3.7.12

Perjantain asu

                                                                         Bleiseri ja toppi H&M - Farkut Peaces

Tässäpä asua viime perjantailta, josta näkyikin vilaus jo tuossa edellisessä postauksessa :) Bleiseri oli käytössä ihkaekaa kertaa vaikka olen sen kotiuttanut jo aikaisin keväällä. Se on vain jäänyt vaatekomeron henkarille vaikka kovasti tykkäänkin mallista. Syy käyttämättömyyteen lienee siinä, että olen melkoisen tottumaton bleiserin käyttäjä. Tämä on itse asiassa ensimmäinen omistamani kappale, ja kynnys jakun käyttöönottoon on ollut yllättävänkin suuri.  Nyt kun jää on murrettu, himoitsenkin heti ihan hulluna valkoista ja/tai nuden väristä bleiseriä ;) Oma kokoni alkaa vain harmittavasti olemaan loppu lähes joka paikasta. Omistatteko te monia bleisereitä eri väreissä? :)

8 kommenttia:

  1. Hurahdin viime vuoden pääsiäisenä bleisereihin, kun yllättäen löysin useamman sopivan kappaleen, väreinä harmaa. Viime kesänä en niitä oikein osannut käyttää, vaikka vaalean harmaata värinsä puolesta voisikin, sitten tänä keväänä se iski, pakottava tarve saada useampi bleiseri. Hullaantumisen lopputuloksena hillittyjen harmaiden armeija kasvoi perus mustalla, mutta myös turkoosilla, sini-valko raidallisella, valkoisella ja tumman sinisellä. Sen jälkeen ei uusia ole tullut ostettua kun nuo ovat niin kovin mieleiset. Käytössä on melkein joka päivä joku noista, näin kesällä toki takkia korvaamassa, mutta illalla myös lämmittämässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sullapa löytyy monta bleiseriä ja ihanissa väreissä! Bleiseri on kyllä ehdottoman hyvä vaihtoehto ihan tavallista takkia korvaamaan, ja niitä pitäisi itsekin hankkia lisää. Etenkin uo sini-valko-raidallinen kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta oman listani jatkeeksi :))

      Poista
  2. Minäkään en ole bleiseri-ihmisiä ollut oikeastaan koskaan, mitä nyt joskus teininä saatoin laittaa joihinkin juhliin mekon päälle jakun, kun luulin, että se on tosi hienoa ja aikuismaista. :D Omistan tällä hetkellä yhden bleiserin, joka on kyllä tosi kiva: lyhyt ja oikein tyköistuva musta, jossa kuitenkin leveitä mustavalkoraitoja vuoressa, hihat saa käärittyä 3/4 mittaisiksi, edessä vetoketjupiilotaskut ja kangas on itse asiassa napakkaa collegea! :) Rento, mutta silti juhlava, riippuen vähän, minkä kanssa sitä pitää. Mulla oli vielä viime viikolla kaksi mustaa bleiseriä enemmän, mutta myin ne kirpparilla, koska en ollut niitä juuri käyttänyt. Yhdellä bleiresillä siis mennään toistaiseksi! :) Ja, olen kyllä aina ollut enemmänkin neuletakkien ystävä.

    Tuosta topista muuten tuli mieleen, kuvittele, tilasin samanlaisen valkoisena tammikuussa ja sain sen kesäkuussa.. ;)
    Aurinkoista viikkoa!

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen testaillut muutamaa collegekankaasta tehtyä bleiseriä, ja yllätyin positiivisesti niiden toimivuudesta ja ryhdikkyydestä! Ei siis ollenkaan huonoja vaihtoehtoja ;)) Neuletakin pysyy varmasti jatkossa ominakin lemppareina, mutta bleiseri tuo välillä kivaa vaihtelua :)

      Eikä?! Nuo toimitusajat saattaa olla välillä todella raivostuttavia... ;))

      Poista
  3. Ostin valkoisen bleiserin kesäksi ja se tuntuu jotenkin eniten omimmalta, käytössä lähes päivittäin! Omistan myös harmaan ja mustan bleiserin, mutta ne eivät ole niin hyvän mallisia kuin tuo valkoinen yksilö, harmi sinänsä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä istuvuus on bleiserissä kyllä se tärkein ominaisuus. Ja silloin kun löytää itselleen parhaiten sopivan yksilön, niin se pitäisi kai hankkia mahdollisimman monessa värissä ;))

      Poista
  4. Samat bleiserinostosuunnitelmat! :) Aina vaan tummia värejä, jos tällä kertaa satsaisi johonkin vaaleampaan. toisaalta tumma on aina tyylikäs...niin, mutta vaalea taas raikas (mutta likaantumisherkkä...;D..päätä nyt tässä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii todella hyviä pointteja sulla! ;)) Tumma on tosiaan tyylikäs ja helppo yhdistellä melkeinpä mihinkä vaan, mutta vaalea olisi sitten taas niin kivan raikas kesällä... Vaikeaa tosiaan ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design