11.7.12

Current Cravings

Current cravings

Näitä yllä näkyviä juttuja tarttis saada ja pikana. Musta, olkahihnainen laukku on ollut hankintalistalla jo pitkään, ja sen himoitseminen kulminoituu tismalleen tähän hetkeen. Must have. Valkoisilla tähdillä kuvioitu sininen huivi on myös löydyttävä jostain mahdollisimman sukkelaan! Osaako joku vinkata mistä näitä saa? Konjakin värinen laukkuni sen sijaan on ratkeamispisteessä, ja sen tilalle ihan oikeasti tarvitsen (vissi ero haluamisen kanssa) uuden yksilön. Joo, Michael Kors on aikalailla loppuun kulutettu täällä blogimaailmassa, mutta on se vaan niin taitava mies, ettei hänen suunnittelemia tuotteita voi kertakaikkiaan olla haluamatta ;) Mintut pöksyt ei ole kadonnut mielestä vaikka salaa toivoin niiden olevan vain hetkellinen ihastus. Täydelliset mustat korot olisivat olleet tarpeen jo useampaan otteeseen, joten sellaisten suhteen on jatkossa pidettävä silmät auki. Lisäksi olen jo pari vuotta haikaillut ihan tavallista, klassisen kaunista valkoista hametta. Kiven alla nämäkin. Osuiko tämänhetkiset haaveeni yksiin kenenkään teidän kanssa? :)

19 kommenttia:

  1. H&M:n nettikaupassa on mintun värisiä housuja, tai oli ainakin vielä hetki sitten kun siellä selailin! :))

    Omalta listaltani löytyy miltei samat asiat laukkujen ja kenkien osalta, mutta itse etsin vaaleaa pikkulaukkua ja vaaleita kenkiä konjakin värisen ison laukun ohella. =)

    Mulberryn, Michael Korsin ja Marc by Marc Jacobsin tuotteet houkuttelevat, mutta ensimmäinen nyt ei ainakaan sovi budjettiin tällä hetkellä. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
  2. Voi, nuo H&M:n mintut housut on väritykseltään ihan täydelliset, mutta ne eivät vaan mitenkäänpäin sovi omalla kropalleni :/ Eivät siis istuneet ollenkaan hyvin päällä, kun niitä testailin joku aika sitten myymälässä. Harmi, koska hintakin olisi niin passeli ;))

    Heijoo, vaalea pikkulaukku on muuten hakusessa täälläkin osoitteessa, ja jotenkin olen asettanut odotukseni siihen Lindexin pitsilaukkuun, jos se joskus suvaitsee saapua myymälään.. :P

    Hihii sama täällä! Mulberry olisi täydellisin, mutta hinta kaataa toistaiseksi nuo unelmat ;)))

    VastaaPoista
  3. Toi MK:n laukku on niin nam, olen kuolannut ollu kyseistä laukkua (tosin mustana) jo vaikka kuinka. Hankintalistalla se on, mutta aina tullut jotain muuta akuuttia rahan tarvetta ja laukku on jäänyt hankkimatta.. :) Vaikkakin itseäni on hieman alkanut nakertaa se, että kyseistä laukkua on alkanut kadulla näkyä yhä enemmän ja sitä on tosiaan monessa blogissa hehkutettu.

    Muutenkin aika samantyylisiä haaveita itselläni kuin tässä sinunkin kollaasissa, hih! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kyllä se hitusen syö laukun viehätysvoimaa, jos sellainen tulee kadulla vastaan turhan usein ;) Mutta ehkä sen kestäisin, koska laukku on vaan niin täydellinen!! :)))

      Hihii hauskaa, että haaveet osuu yksiin :))

      Poista
  4. Vastaavanlaista huivia taisin cubuksella hiplailla tuossa jokin aika sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkös, mäkin olen katsellut sitä samaista hiuvia Cubuksella, mutta siinä on vain harmillisesti beigen väriset tähdet :/ Ja mä kun haluisin ehdottomasti sini-valkoisen huivin ;)))

      Poista
  5. Tuollainen tähtihuivi löytyy ainakin Lexingtonin verkkokaupasta, mutta aika suolaisella hinnalla...

    Mun hankintalistalla on myös uusi kunnon nahkalaukku, mutta odottelen tässä rikkaampia aikoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo täydellinen ja just sellainen minkä haluiaisin!! Mutta en ihan noin paljon, että maksaisin siitä noin kovan hinnan.. ;))

      Laukku olisi tosiaan hyvä olla nahkaa, jotta kestäisi pidempään.. Tämä on kai niitä hankintoja, joissa ihan oikeasti kannattaa panostaa laatuun :))

      Poista
  6. Musta (teko) nahkalaukku hankintalistalla-heimokaveri ilmoittautuu! ;) Mintunvärisiä pöksyjä himoitsin alkukesästä, mutta jouduin GT:n kokeilun jälkeen toteamaan etteivät ne olleetkaan niin hyvännäköiset mun päälläni :/ Niinpä ostin korallit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekonahkalaukku olisi toki edullisempi, mutta aito taas kestävämpi...hmm ;))
      Hihii korallit on kyllä erittäin hyvä vaihtoehto mintuille! Itse asiassa olen niitäkin himoinnut :D

      Poista
  7. Täydelliset mustat korot on hankintalistalla ensimmäisenä minullakin, kunhan Matti muuttaa pois kukkarosta. :)

    Cubuksella minäkin muistaakseni oon tollasen tähtihuivin nähnyt. Mut ei teil tair sellast olla siäl?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, täydelliset mustat korot vaatii kyllä sinne kukkaroon jotain muuta kuin Matin.. ;))
      On meilläki Cubus hihii! :) Mutta tuossa ko. tähtihuivissa on siellä vain beiget tähdet...ja kun mää haluisin valkoiset :D

      Poista
  8. Nuo mintunvihreet housut olis kyllä niin herkut :P

    VastaaPoista
  9. Korsin laukku löytyy mustana ja voin kyllä suositella kyseistä laukkua, laadukas ja ajaton. :) Mulla taas löytyy tähtihuivi mutta mustalla pohjalla ja Lindexiltä löysin aikoinaan omani, joten kannattaa heidän valikoimaan myös kurkata. Mutta omalta listaltani löytyy pastellin sävyiset housut myös :D Ihanaa päivää kaunokainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korsin laukku kelpaisi kyllä mustanakin!! ;) Lindex on kyllä osoittautunut viime aikoina niin positiiviseksi yllätykseksi, että oon ottanut ihan tavaksi vierailla siellä noin kerran viikossa :)) Pidänpä siis silmät auki myös tähtihuivin suhteen!
      Ihanaa päivää myös sinne, ihanuus ♥ :)))

      Poista
  10. Pastellisia housuja tullut uutuuksiin myös cubuksella. Oli mintunvihreitäkin. Ihania nuo laukut!! Mistä tuo musta olkakassi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Cubuksen housuja en olekkaan koskaan testaillut :)) Musta laukku on merkiltään MARC By Marc Jacobs :)

      Poista
  11. heikka! Mulla ois tollanen sininen huivi valkosilla tähdillä.. Ostin joskus keväällä Ginasta, mut ei oo oikei tullu käytettyä ku tykkään enempi noista tuubihuiveista.. Oisko kiinnostusta lunastaa pois? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! Oi, kiinnostaa todella! :)) Laittaisitkos mulle sähköpostia sweetandlovelyblogi@gmail.com

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design