27.5.12

Saturday night


Toppi H&M - Farkut Vila - Kengät Nelly

Nyt on tuuletuttu, vaihdettu vapaalle ja tanssittu! Eilinen teki siis tehtävänsä ja ilta oli sanalla sanoen huippu :)) Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja kaikki vaikutti olevan kesäisen hyvillä mielin. Iltaan mahtui monta pientä ihanaa asiaa, jotka pitää ehdottomasti säilöä kesämuistoihin, ja muistella niitä sitten lämmöllä syksyn pimeinä iltoina ;)

Illan asuksi päätyi kuin päätyikin nuo valkoiset pöksyt! Ne kyllä tekee asusta niin kesäisen ja raikkaan, että luulenpa niiden tulevan ahkeraan käyttöön tänä kesänä :)

Nyt siellä on niin upea ilma, että pakko lähteä nauttimaan siitä pitkän lenkin muodossa. Heippa ja kaunista sunnuntaipäivää! :)

10 kommenttia:

  1. Hyvää sunnuntai päivää sinnekin suunnalle. :)
    Noi farkut on täydelliset sun päällä ja muutenkin todella kiva kesäinen asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Annika ♥ Olipas ihanasti sanottu :)) Kesäinen fiilis tästä asusta tuli itsellekin :)

      Poista
  2. Ihanat kenkulit :) Ja nami mitä nameja. Mä oon yrittänyt pysyä kans ruodussa ja syödä herkkuja vain viikonloppuisin, max 2pv/vko. Koville ottaa välillä, mutta ihan hyvin oon tavoitteessani pysynyt. Paitsi nyt kun tulee näitä ihania lämpöisiä ilmoja niin jätskiä tekee kyllä kovasti mieli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kengät on mun lempparit korkeista koroistaan huolimatta ;) Pitäisi kyllä saada toiset nudet kengät hitusen maltillisimmilla koroilla.. Herkkupäiviä on hyvä pitää sopivan harvakseltaan, vaikka oma itsekurini ei aina sitä kestä ;)) Ekat jätskit on multakin vielä tänä kesänä nauttimatta - saas nähdä kuinka pitkälle sitä saa venytettyä :)))

      Poista
  3. Löysin blogisi siskoni suosituksesta ja liityin lukijaksi eilen=) Aivan ihana blogi sinulla=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, onpas ihan älyttömän kiva kuulla, että siskosi on blogistani vinkannut ja olette molemmat tänne löytäneet :)) Kaunis kiitos ihanista sanoistasi ♥ Olet lämpimästi tervetullut mukaan, Joanna! :)

      Poista
  4. Mä aina tuijotan miten sulla on niin kauniit jalat <3 Kuulostaa varmaan oudolta, mutta siitä huolimatta oli pakko kertoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanin Cherry ♥ Ei kuulosta oudolta, mäkin kuulun toisten koipien ihastelijoihin ;)) Mutta olipas ihan älyttömän imartelevaa kuulla nuo sanat sulta ♥ :)))))))))

      Poista
  5. Upeat housut, sopii sun hoikille jaloilles tosi hyvin! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että... Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi, Tiiu ♥ :))))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design