5.4.12

Vaaleanpunaista

Viime viikolla löysin itseni jälleen kerran tilanteesta, jossa lähes kaikki kosmetiikka ja siihen liittyvä loppuu samaan aikaan. Aina yhtä ärsyttävää :P Olen kai jotenkin kevätfiiliksissä näiden purnukoittenkin kanssa, kun käteeni tarttui tällaisia hempeän vaaleanpunaisia purkkeja :) Puhdistus- ja hygieniatuotteet kuuluu omalla kohdallani kategoriaan, joiden suhteen en ole mitenkään merkkiuskollinen. Olen kuitenkin huomannut ostavani jonkun verran erityisesti kasvojenpuhdistusainetta apteekista - siellä kun on melkoisen laadukkaita ja sopivan hintaisia tuotteita. Mites teillä, onko joku ehdoton lemppari, jota ette muuhun vaihtaisi? :)

12 kommenttia:

  1. Erisanin kasvojen puhdistusaine on pitkäaikainen lemppari. Edullinen ja oikein toimiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erisan onkin muuten hyvä tuote! Mulla olikin sellainen käytössä jokunen hetki sitten :)) Plussaa tuosta edullisesta hinnasta ja toimivuudesta, miinusta ei niin kivasta tuoksusta ;)

      Poista
  2. Mullakin on Erisanin kasvojen puhdistusainetta, jota käytän ihan joka päivä enkä yhtä hyvää ole löytänyt :) Mukavan pehmeä ja hellävarainen silmämeikinkin poistoon! Tuoksu vois olla herkullisempi, mutta Erisan kai onkin tunnettu hajusteettomista ja allergiaystävällisistä tuotteistaan. Ihon puhdistuksessa olen myös käyttänyt jo useita vuosia jotain merkkituotetta: kasvovesi on ollut Lancomea tai Biothermia ja nyt olenkin pitäytynyt Biothermissa. Aika kallista, mutta ihoni kyllä tykkää! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erisan on tosiaan kelpo tuote :) Ja näihin kasvojespuhdistustuotteisiin kannattaa tosiaan panostaa, koska se näkyy heti ihon kunnossa jos käyttää jotain mikä ei omalle iholle sovi! Kiva, että olet löytänyt noin hyvin itsellesi sopivia tuotteita :))

      Poista
  3. Mulla on Herbinan puhdistusemulsiota (sekin on vaaleanpunainen purkki) ja se on ollut niin hyvää että tulee ostettua aina uusi purkki kun vanha loppuu. Myös se Herbinan vadelmantuoksuinen (!) kuorintavoide ja kasvonaamio on olleet tosi hyviä, plussaa edullisuudesta ja ihanista tuoksuista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiva kun kerroit noista Herbinan tuotteista! Niitä ei ole tullut kokeiltua ja mielelläni aina jotain uutta testailen :) Ne lähtee siis ehdottomasti seuraavalla kerralla kokeiluun :))

      Poista
  4. Mulla on putsarina Aqualan-voide, sopiva perusvoide millä lähtee hyvin meikit ja jää kivasti kosteuttamaan ihoa eikä tarvitse erikseen laittaa kosteusvoidetta iltaisin. :) Aamuisin käytän sitten Biothermin vaahtoavaa putsaria sekä saman merkin kasvovoidetta. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuosta Aqualanista kysyisinkin, että pesetkö sä sen pois vai pyyhitkö vanulapulla? Biothermin tuotteista olen kanssa kuullut paljon kehuja, ne taitaa vaan olla hitusen hintavampia..? :)

      Poista
    2. Juu siis pesen pois, mutta iholle jää sellainen ohut kerros sitä rasvaa. :) Mulla on sellainen päähänpinttymä ettei ne meikit muka lähde sillä vanulapulla pyyhkimällä vaikka kyllä ne oikeasti lähtee. :D

      Onhan ne Biothermit aika hintavia mutta onneksi Stockmann ja Sokos myyvät niitä jättipakkauksia suht edulliseen hintaan. ;) :))

      - Tiiu

      Poista
  5. Lorealin puhdistusaine jossa se puhdistava "harja" vai mikskä sitä nyt kutsutaakaan :D ja lumenen kasvovesi sekä erioilin voide joka on paras tällä hetkellä mun rutikuivalle kasvoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen nähnyt tuon Lorealin putsarin, ja luulenpa että se on liian "raju" omalle melko herkälle iholleni ;) Niin, ja Lumenen puhdistusaineita mun on kanssa pitänyt kokeilla pienen ikuisuuden, mutta aina unohdan niiden olemassaolon kun olen näitä tuotteita ostamassa :D

      Poista
    2. Lorealin sitä putsaria saa myös herkälle iholle, sellainen vaaleanpunainen pakkaus. Itse olen kovasti tykännyt :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design