5.4.12

Iloista pääsiäistä!Pääsiäinen on niitä juhlia, joihin en ihan kauheasti osaa panostaa. Tai en siis kertakaikkiaan ehdi. Pääsiäinen kun tulla tupsahtaa aina yhtä yllätten vaikka sen on kyllä kalenterista laittanut merkille aikoja sitten. Pajunoksia olisi tietysti kiva olla, mutta tyydyin nyt hankkimaan vain narsisseja. Niin, ja istutinhan mä eilen ohraa. Vähän viime tinkaan jäi sekin.. Varmaan heti pääsiäisen jälkeen mulla sitten on täydessä kukoistuksessaan olevaa pääsiäisruohoa ;) No, oli koristuksia tai ei, niin oikein iloista pääsiäistä kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Meillä oli pääsiäisruohoa. Mutta sitten kissa söi sen. :D Pajunkissoille olen allerginen ja narsisseja on meillä pihalla kun tuo kissa syö muuten nekin. :D

  Iloista pääsiäistä Sinullekin! =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mun siskon kisut tykkää kanssa pääsiäisruohosta :)) Ihan hauska, että jotain iloa niillekin tästä juhlasta ;)

   Kiitos, Tiiu ♥ Sitä samaa Sinulle :)))

   Poista
 2. Ihanaa pääsiäistä ja isot (ja myöhästyneet) onnittelut työpaikasta! :)
  Aurinko paistaa ja odottelen viime hetkiä töissä, kohta näen ystäviä kaupungilla ja skumppa sanoo "poks"! Niin, ja tsemppiä "uuteen elämään", vaikka blogista välittyvien kuvien perusteella mihinkään kuntokuuriin ei sulla oliskaan tarvetta, mutta oma olohan se on tärkein. Oi että odotan pääsiäispyhien kaikkea kivaa tekemistä ja lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi miten kiva kommentti :))) Kiitos tästä, tuli hyvä mieli tätä lukiessa :)
   Niin, ja kiitos onnitteluista :) Parin viikon päästä pääsenkin aloittamaan uudessa työpaikassa ja vähän jo jännittää! Mutta kovin innoissani olen koko jutusta ja olen varma, että viihdyn siellä täydellisesti :)
   Aaah, mikäs sen parempaa kun töiden jälkeen vaihtaa vapaalla ihanassa seurassa :) Toivottavasti teillä oli onnistunut ilta!
   Hih kiitokset tsemppauksesta! Kyllä tässä on vähän ylimääräistä päässyt kertymään, ja itse sen huomaan peilistä katsoessani - ja tunnen olostani. Juuri tämän olotilan takia kaipasinkin muutosta, ja jo muutaman päivän jälkeen tuntuu paremmalta :)
   Oikein ihanaa lomaa ja pääsiäispyhiä Sinulle ♥ :))

   Poista
 3. Ihanaa pääsiäistä! <3 mä meen vielä huomenna aamuvuoroon ja sitten alkaa loma. Kaikista ihaninta on että saan aloittaa loman kummityttöni kanssa kun hän tulee huomenna yökylään :) kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iii, samoin Sinulle :)) Voi vitsi, sullahan on siis kiva loma tiedossa! Yökyläilijöitä on niin mukava saada, ja suunnitella kaikkea kivaa tekemistä :)) Siispä ihanaa yhteistä aikaa kummityttösi kanssa ja mukavia vapaapäiviä ♥ :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design