2.4.12

Uuden alun aamiainen

Näillä pöperöillä aloitin tämän uuden alkuni :) Pari palaa Weetabixiä Plus Maidon kera ja sitten vielä Ehrmanin rahkaa marjoilla. Tuo jälkimmäinen ei näytä kovinkaan houkuttelevalta, kun sulatin marjoja hitusen liian kauan, mutta maku oli kuitenkin kohdillaan ;) Olen jotenkin kauhean ideaköyhä erityisesti aamiaisen suhteen, joten olisi tosi kiva kuulla erilaisia vinkkejä terveelliseen päivänaloitukseen! Mitäs te söitte tänään aamiaiseksi? :)

Ps. Askartelin uutta alkua siivittämään myös uuden bannerin :) Kerrottehan, jos se näkyy jotenkin hölmösti siellä teidän ruuduillanne! En aina ihan luota tähän mun omaan koneeseeni ;)
Niin, ja oikein ihanaa uutta viikkoa ja uutta alkua sellaisen aloittaneille! :)

33 kommenttia:

  1. aika pitkälle samoilla mennään. Ehrmannin rahkaa eri variaatioilla, marjoja, mehukeittoa, funlight tiivistettä ja leseitä. Kaurapuuroa raejuustolla :) Sulla on kiva blogi, jäänpäs tänne lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa tulikin monta hyvää lisuketta rahkan kaveriksi, kiitos! :)
      Tää kaurapuuro + raejuusto tuntuu olevan aika monen lemppari, mutta mä olen jotenkin skeptinen tuon yhdistelmän suhteen vielä ;D Pitäisi varmaan vaan uskaltautua kokeilemaan...
      Hei onpa kiva, kun löysit tänne ja tykkäät blogistani! Lämpimästi tervetuloa mukaan :)))

      Poista
  2. Ihanan näköinen banneri! Todella suloisia kuvia ja upeat Jimmy Choot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, murunen! ♥ Oli melkoisen vaikea päättää mitä kuvia tuohon banneriin valitsisi kun netti on pullollaan niin ihania kuvia :))

      Poista
  3. Oikein kaunis banneri! :)

    Itse söin tänään aamupalaksi kaurapuuroa ja vadelmia ja mustikoita - namm! Useimmiten aamuisin tulee syötyä juurikin puuroa + raejuustoa + mehukeittoa. Nyt jääkaapista löytyi (äidin pakastimesta peräisin olevia :D) marjoja, arjen luksusta! Täälläkin on uusi elämä (jälleen) aloitettu, ryhdyttiin herkuttomaan huhtikuuhun parhaan kaverini kanssa - saa nähdä, mitä tästä tulee, semmonen herkkupeppu kun olen.. :D

    Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :))

      Kaurapuuro vois kyllä olla mullekin hyvä vaihtoehto noiden Weetabixien tilalle, kun niihin kyllästyn :) Ja itsesäilötyt marjat on kyllä ihan parasta - mä joudun tosin tyytymän kaupan pakkasaltaasta löytyviin ;)

      Ihan mahtavaa, että olette yhdessä ystäväsi kanssa ryhtyneet tuohon projektiin! Voisi ajatella, että se onnistuu astetta helpommin kun pääsette tsemppaamaan toinen toisianne :)) Aikamoinen herkuttelija olen minäkin, mutta nyt pitää ainakin hetki pitää tiukkaa linjaa ;)

      Erittäin kivaa viikko myös Sinulle ♥ :)

      Poista
  4. Itse olen myös todella ideaköyhä aamiaisten suhteen, joten on aina mukava lueskella muiden aamusyömisistä. Tänään tein aamiaiseksi smoothien, johon laitoin mustaherukoita, omenan, banaanin, porkkanan ja pähkinöitä. Tykkään aina syödä raikkaan aamiaisen, mutta useimmiten kiireessä nappaan vain mitä ensin käteen sattuu. Pitäisikin pitkästä aikaa ostaa Weetabixejä, kiitos vain vinkistä! :)

    Ja tuo banneri on ihana, jotenkin niin keväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muiden aamiaisista on kyllä kiva ammentaa ideoita omiinkin syömisiin :)
      Ah, onpa herkullisen kuuloinen smoothie!! Pitäiskin kaivaa kaapin perukoilta tuo oma surrutin esille, niin vois tulla herkemmin tehtyä erilaisia sekoituksia :))
      Mullakin oli tosi pitkä tauko Weetabixeistä ja ai että ne maistui taas hyvältä!

      Hih kiva, keväistä fiilistä koitinkin kovasti banneriin saada ;))

      Poista
  5. Ihana banneri, hyvältä näyttää! :)
    Suosittelen aamupalaksi (omatekoista) mysliä luonnonjogurtin kanssa. Itse innostuin vastikään tekemään itse mysliä, siitä vaan tulee niin paljon rapeampaa ja paremman makuista kuin kaupan myslistä yleensä. Tässä hyvä resepti:
    http://hyvinvointiloki.blogspot.com/2012/03/tein-myslia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että tykkäät :))
      Voi että, kiitos hurjan paljon ohjeesta! Just jokunen hetki sitten pähkäilin kaupan myslihyllyllä erinäisten pakettien tuoteselosteita lukien eikä mikään miellyttänyt niin paljon, että olisin sellaisen ostoskoriini laittanut. Tämä on takuulla sata kertaa parempaa kuin mikään kaupan mysli, joten lähtee ehdottomasti kokeiluun :) Kiitos vielä kerran, Soikku!

      Poista
  6. Uusi terveellinen elämä ja liikunta suurena osana ollut tässä pari viikkoa jo menossa :-) Aamiaiseksi esim rasvatonta vaniljajogorttia ja vehnälesettä päälle, pitää nälkää pitkään loitolla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Sulla on uusi vaihde elämässä siis jo hyvässä vauhdissa :))
      Vaniljajogurtti onkin mun lempparia, joten pitää tuotakin kokeilla! Kiitokset vinkistä :)

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Aamupalaksi tulee vedettyä kreikkalaista/turkkilaista jogurttia tai rahkaa marjoilla höystettynä. Silloin tällöin saatan paistaa kanamunan ja syödä sen joko puolikkaan ruisleivän päällä tai ilman. Viikoloppuisin tulee kokkailtua kunnon munakokkelit ja pekonit ja tehtyä tuoretta appelsiinimehua tehosekoittimessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kananmuna onkin hyvä aamiainen, kun sitä löytyy aina jääkaapista ja se pitää varmasti nälän vähän pidempään poissa :)
      Viikonloppuisin onkin hyvä laittaa vähän runsaampi aamiainen, kun ei ole kiire minnekään :)) Munaa ja pekonia voiskin tehdä taas pitkästä aikaa! :)

      Poista
  9. Kaurapuuroa ja raejuustoa, päällä pilkottu banaani ja ripaus juoksevaa hunajaa. Sairaan hyväääääää... Eilen tein protskupannareita ja ne oli kans tosi maistuvia! Tai sitten munakas tuoreella pinaatilla, kirsikkatomaateilla ja vuohenjuustolla... Mmmmm... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi.. nyt sait kyllä myytyy tuon kaurapuuro"sörsselin" niin hyvin, että pakkohan mun on tuota kokeilla! :D
      Oi protskupannareita pitää ehdottomasti kokeilla! Sulla olikin hyvä resepti niihin blogissasi :) Muttamutta.. pinaattia en ole koskaan käyttänyt, joten tuohon munakkaaseenkin olisi ihan mahtava saada pieni ohje ;) Kiitos, Elina, näistä hyvistä vinkeistä :))

      Poista
    2. Itse asiassa viime kerralla tein niin, että kuullotin yhden valkosipulin tilkassa oliiviöljyä, lisäsin muutamia kuutioita pakastepinaattia ja kirsikkatomaatteja. Hauduttelin sitä niin kauan että pinaattikuutiot sulivat ja tomaatit pehmenivät, ja annoin hetken aikaa jäähtyä. Sitten sekoitin sen levitettävän vuohenjuuston kanssa kulhossa ja jätin odottamaan siksi aikaa kun paistoin munista munakkaan, jonka päälle levitin juustotahnan. Lopuksi käärin munakkaan rullalle. Mielettömän hyvää! Myös tuoretta pinaattia olen käyttänyt, ihan vaan huuhtelet pinaatinlehdet ja kokonaisina sekaan vaan. Pinaatti menee tosi pieneksi paistettaessa.
      Huhhuh, tulipas pitkä sepustus! :D

      Poista
  10. Maustamatonta jugurttia ja purkillinen ananasta tai maustamatonta viiliä ja tilkka sokeritonta tiivistemehua. Jommalla kummalla mä alotan yleensä aamuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo tiivistemehua? Tämä olikin ihan uusi juttu, ja varmasti oikein hyvä vaihtoehto sokerille ja lisäksi saa vähän makua maustamattomaan joguun/viiliin :))

      Poista
    2. Mun mies laittaa rahkaan tiivistemehua joten opin sen häneltä. Oiva keksintö ;)

      Poista
  11. Minä aloitin aamun tänään kaura-ruispuurolla, johon lisäsin pienenpienen nokareen voita ja tilkan maitoa, join Marlin karpalomehua ja sitten söin vielä pienen ruisleivän kinkulla. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm puuro on kyllä hyvä tapa aloittaa päivä! Ja jotain siihen tosiaan kannattaakin lisätä kylkeen, ettei heti ole taas nälkä ;))

      Poista
    2. Ainiin, ja tuota karpalomehua oon monesti pyöritellyt käsissäni kauppojen mehuhyllyillä, mutta en ole vielä kotiin asti tuonut.. Sä ilmeisesti ainakin tykkäät siitä? :))

      Poista
    3. Joo se on tosi hyvää, ei oo liian kirpeä eikä liian makea. =) Kannattaa kokeilla, myös se puolukkamehu on tosi hyvää! :))

      - Tiiu

      Poista
    4. Kuulostaa hyvältä, pitääpä siis testata! :))

      Poista
  12. Kaurapuuroa, vain ja ainoastaan kaurapuuroa, ilman lisukkeita tai suolaa. Askeettista, mutta ah, niin hyvää ja ravitsevaa! Suosittelen. :)

    Mullakin alkoi taas tänään parempi elämä, kiitos esimerkkisi! Kohta kotikutoinen tankotreeni! :)

    -Suide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas kerrassaan askeettista, kun ei suolaakaan ole :D Kyllä mun siis pitää tuo kaurapuuro omaankin aamuuni sisällyttää, kun se kerran näin suosittua on! ;)

      Hei mahtavaa Suide!! Ollaan kaikki niin timmissä kunnossa kesällä ;D

      Poista
  13. Tää kommentti nyt tulee vanhaan postaukseen, mutta halusin hetinyt kertoo mitä ajattelen :D kuulin pari päivää sitten sun blogistas ja oon nyt ihan myyty. Sä niin innostat mua! Kerrankin löysin blogin missä on myös sisustamisesta vähän enemmän! Ja mikä parasta, nään välillä kuvia kotikaupungistani sun blogissa, itse kun asun ulkomailla nyt.. Suurin kiitos ruoka- ja treenipostauksista, tällä hetkellä kauhea hinku päästä takas vanhoihin mittoihin ja kiinteempään peppuun, mutta minkäs teet kun tällasessa ruokalandiassa asut, kaikkea täytyy maistaa..
    Mahtavaa kesän odotusta, innolla jään lukemaan tätä blogia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis voi että ♥ Mä oon nyt lähes sanaton. Mikä ihana kommentti!! Kaunein kiitos siitä Sinulle :))) Ihan älyttömän kiva, jos oon onnistunut inspiroimaan kuntoilun suhteen! Kuntoiluun käytetty aika on kyllä kuin laittaisi rahaa pankkiin, se kannattaa ihan ehdottomasti! Kovasti tsemppiä treenailuihisi :)))

      Sä olet siis myös täältäpäin, mahtavaa! Varmasti ihan huikeeta päästä maailmalle ja nähdä muitakin ympyröitä :) Nautihan ajastasi siellä kaukana, missä oletkaan :))

      Ihan superkiva, että oot tänne blogiin löytänyt! Kaltaisiasi lukijoita on niin mukava saada :)) Olet äärimmäisen lämpimästi tervetullut mukaan ♥

      Kiitos Sinulle, ja oikein ihanaa kesän odotusta myös sinne! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design