5.4.12

Päivän saldo

 
 Neuletakki GT - Toppi H&M - Housut Pieces - Takki H&M - Huivi H&M - Kengät H&M

Tämän päivän saldo:

* Olen viipottanut ympäriinsä tällaisissa neutraalin sävyisissä vetimissä. Kivaa vaihtelua :)
* En ole koskaan tiennyt varmaksi missä kohtaa pitäisi tuntua, kun jumppatunneilla venytellään lonkankoukistajaa. Nyt tiedän. Amatöörilenkkeilijän alkeellinen moka.
* Hamstrasin kaupasta ruokaa ihan sikana pääsiäisen pyhiksi.
Kauppaanhan siis pääsee vasta ylihuomenna. Ihan naurettavaa hei.
* Tein pöytävarauksen mulle ja mun isosiskolle sekä huomiseksi että maanantaiksi.
Mennään syömään kaupungin parasta ruokaa: meidän porukoille ;)
* Odotan jo kovasti lauantaita. Meillä on silloin tyttöjenilta :)

Fantsuu loppupäivää! :)

16 kommenttia:

  1. Tänään kokeilin juuri tuota samaa neuletakkia GT:ssä, mutta se jäi vielä toistaiseksi sinne minua odottamaan... Ja nyt harmittaa kun näin sen sun asussa :D Oli kyllä niin mukavaa materiaaliakin! Täytyypi varmaan munkin käydä hakemassa ;)

    Ihanaa pääsiäistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kannattaa hakea! ;) Tykkään tästä neuletakista ihan hirveästi, ja väri on helppo yhdistää tosi moneen juttuun :))

      Ihanaa pääsiäistä myös Sinulle ♥ :)

      Poista
  2. Kaunis asu, jälleen kerran. :)) Nuo nilkkurit näyttävät tosi hyviltä, harmi vaan kun ei sopinut omaan jalkaan sitten yhtään. :/ Mutta sen sijaan löysin sopivat kiilakorkonilkkurit (mustana tosin) Skopunktenista, ovat tositosi mukavat jalassa ja pienen platopohjan ansiosta tuntuu ettei olisi korkoja ollenkaan jalassa ja siksi ovat kuin aamutossut. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Tiiu :) Onpa tosiaan harmi, kun nämä ei sopinut sun jaloille.. Mutta oioi, kuulostaa kerrassaan nappilöydöltä nuo ostamasi mustat nilkkurit!! Niitä tulee sitten ihan varmasti käytettyä, kun on niin mukavat jalassa :))

      Poista
  3. Teilläkin tyttöjen ilta lauantaina kuten meilläkin! :) Toivottavasti törmätään! Jos humalatilani on korkea, niin ei kannata taaskaan noteerata sanoamisiani! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee! Eiköhön me törmätä - näissä illanviettopaikoissa kun ei mitään mahdotonta valinnanvaraa ole ;D Hahaha mä teen arvion sun tilasta, ja katotaan sitten kuinka iso suodatin laitetaan päälle hah :D No mutta oikein hauskaa huomista iltaa teille, ja törmäilläänpäs sitten myöhemmin :))

      Poista
  4. Voi vitsi, olen etsinyt ihan perus neuletakkia mutta eipä ole tullut vilkaistua Gina Tricotiin! Täytyy käydä lauantaina pienellä kauppakierroksella :)

    Ihanaa Pääsiäisviikonloppua!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä lämpimästi suositella näitä Ginan neuletakkeja :)) Mulla on näitä nyt kaksi samaa mallia eri väreissä, ja on kyllä ollut tosi tiuhassa käytössä :) Itse havittelen seuraavaksi sitä armeijan vihreän sävyistä ja valkoista neuletakkia ;)

      Poista
  5. ihana, tollanen yksinkertainen mutta kaunis asukokonaisuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanista sanoistasi, Aino :)))

      Poista
  6. Millaset noi nilkkurit on ollu käytössä? oon meinannu monta kertaa ne tilata hennesiltä, ja nyt olis sopivasti (taas) alekoodikin.. ehtisi ehkä vähän aikaa käyttää vielä nyt keväällä, ja ainakin taas syksyllä sitte olis kivat kengät valmiina. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nilkkurit on käytössä kerrassaan mainiot :) Tykkään tosi paljon, sopivasti korkoa, tukevat, mutta samalla kevyet jalassa! Toiset on kyllä sanoneet, ettei sovi heidän jalan mallilleen yhtään, mutta mulle nämä on just passelit :)) Jos siis vaan olet näitä sillä silmällä katsonut, niin tilaa ihmeessä sovitettavaksi! :)

      Poista
    2. taidan naputella pääsisäisen aikana tilauksen menemään.. (:

      Poista
  7. AINIIN! onko myslipatukat herkkua vai ei? :D siis sellaset tosi hyvät, missä on vaikka suklaata? oon ostanu niitä jemmaan välipalaksi, ja tänään oli tosi heikko olo ku pääsin kotiin. Oli sitte pakko vetästä vaan ruisleipää kuivana, ku en ollu varma saanko syödä myslipatukkaa. :D tunnustettakoon, että oon ostanu niitä myös "terveellisempi kuin karkki, mutta makee"-mielentilassa, eli tavallaan herkuiksi ehkä.. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole :D Kyllähän niissä painottuu enemmän se terveellinen osuus, joten anna mennä vaan ;) Ja mun mielestä ei kannata muutenkaan liikaa alkaa tiukkapipoilemaan ja tuollaiset "herkut" pitää ehdottomasti sallia :))) Mä en vaan itse pidä niitteen koostumuksesta (jotenkin kauhean kuivia mun makuun) enkä oikein maustakaan, joten nautihan munkin puolesta ;D

      Poista
    2. hyvä, taidan ottaa tänään heti mukaan, kun olen lähdössä pidemmälle pyöräilyreissulle. (:

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design