24.4.12

Nude shoe love


A Pair ja Fornarina.

Michael Kors.






Tämä on jo ihan mahdotonta. Oon nyt haksahtanut täysin lapasesta lähteneellä tavalla nuden värisiin kenkiin, ettei mitään rajaa. Ja mallilla ei ole väliä - niin ballerinat kuin korkokengätkin vetää yhtä lailla puoleensa. Nudet baltsut olisi ehkä nyt kärkipäässä hankintalistalla, sillä yhdet nudet korot multa jo löytyykin. Nuo Korsit on vaan sen verrat upeat vetoketjuineen ja niitteineen päivineen, että täällä saa ihan tosissaan taistella, ettei klikkaile niitä kotia kohti ;) Mutta mitäs te tuumaatte, onko tuo yksityiskohta jo liian rock omaan makuunne? :)



Postaus sisältää mainoslinkin.

14 kommenttia:

  1. Omaan makuuni tuo on kyllä aikalailla liian rock :D Mutta ihan siistit sellaiselle, jonka tyyliin ne sopivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih onhan nuo aikamoiset, mutta joku niissä vaan kummasti vetää puoleensa ;) Jotenkin näkisin nuo yhdistettynä jonkun hillitymmän asun kanssa tuomaan pientä särmää :))

      Poista
  2. just sopivan rock omaan makuun! Nam <3

    VastaaPoista
  3. Oi, ihania kenkiä! Nudet korkkarit tai balleriinat ois kyllä ihanat, tosi kauniit erilaisiin kesä-asuihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nimenomaan! Sieluni silmin näin jo monen monta asuyhdistelmää, joiden pariksi näitä popoja olisi ihana yhdistellä :))

      Poista
  4. Oi oi miten ihania! <3 Nudet kengät on kyllä iso sydän enkä ymmärrä miten aikaisemmin minulla ei ole ollut yhtään paria. Nyt onneksi löysin H&M:stä itseasiassa tuota Sinun valitsemaasi balleriinaparia muistuttavat tossut. Nyt kun vielä olisi balleriinakelit! Korkkaritkin on ihan mielettömät, tosin en ole ihan noin terävien kengänkärkien ylin ystävä. Mutta muuten, rokrok! Michael Kors ei ole syyttä lempisuunnittelijani ;)

    PS. Liityin lukijaksi - ihana blogi Sinulla! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Suvi! Olipas hurjan kiva kun jätit kommentin :)) Nudet kengät on ihan ehdottomia, enkä kyllä itsekään ymmärrä miten mulla on niitä vasta niin olematon kokoelma ;) Lisää on siis saatava! Kors on kerrassaan ilmiömäinen taituri, ja ehdottomasti myös yksi omistakin lemppareistani :)))

      Kaunis kiitos ihanista sanoistasi, Suvi ♥ :) Tosi kiva, kun liityit lukijaksi ja ilahdutit päivääni näin kivalla kommentilla :)))

      Poista
  5. Nuo ylimmät ovat aivan upeat ja juuri sellaiset kuin itsellä on hakusessa. Korkkarit ovat myös ihanat, juuri sopivasti särmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ekat baltsut on kerrassaan ihastuttavat :))) Ja kyllä, just jotain tuollaista särmää sitä kaipaakin muuten niin hillittyihin kenkiin! ;))

      Poista
  6. Ehkä hiukan liian rock minun makuuni. :D Mutta hienot ne on silti, ei sillä. :) Mä ihastuin noihin rusettiballerinoihin, ihanat!! :))

    Mulla on jo kahdet nudet ballerinat ja silti himoitsen lisää, apua!! :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ymmärrän kyllä että joillekin tuo saattaa olla liikaa :)))
      Voi ymmärrän himosi - nudet baltsut on vaan niin uskomattoman upeita, ettei niitä kai voi olla liikaa..? ;)) Multa tosin puuttuu vielä ne ensimmäisetkin, mutta toivon mukaan saan sellaiset pian hankittua :)

      Poista
  7. No ei oo kyllä yhtään yhtään liian rock, upeet kun mitkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, upeat ja juuri sopivan rock! :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design