23.4.12

KokovalkoistaKuvat Ekenstam.

Esittelenpä teille nyt tällaisen lähes kokovalkoisen kodin. Kuten tuossa aiemmin kerroinkin, pelkkä valkoisuus on toinen ehdoton lempparini mustavalkoisen sisustuksen rinnalla. Tämänkaltaiset vaaleat kodit on niin uskomattoman ihastuttavia eleettömyydellään, seesteisyydellään ja raikkaudellaan :) Tässä kodissa tuo puunvärinen lattia tuo juuri sen tarvittavan särmän, ettei tila näytä liian kliiniseltä ja "tylsältä" ;) Ihastuttiinko siellä puolen ruutua? :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuollainen kokovalkoinen passaa, mutta ehkä jotai väriä voisi kaivata :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo aika valkoinen tosiaan, mutta omaan silmääni tuossa on jo riittävästi värikin ;)))

   Poista
 2. kokovalkoinen on niin ihanan raikas ja puhdas! Meillä oli ennen valkoinen sohvakin mutta nykyinen on musta. Hieman käytännöllisempi, kun on neljä pientä kuraista tassua.. Mustavalkosuus on oma lemppari ollut jo pidemmän aikaa, mutta esim kesämökin voisin sisustaa valkoisella. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valkoisuus tekee heti yleisilmeen raikkaaksi :)) Hih koiran kanssa valkoinen sohva on varmasti turhan arka, joten musta onkin hyvä vaihtoehto ;)

   Poista
 3. Aivan ehdottomasti ihastuttiin! Keräilin itsekin juuri kollaasiin kuvia minua miellyttävistä sisustuksista ja vallitsevana tekijänä niissäkin oli valkoinen :) Mukana joko vaaleanharmaata tai beigeä lämmittämässä niin oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on sisustuksessa ihan ehdoton :)) Kollaaseja onkin kiva keräillä ja niistä saa hurjasti inspiraatiota ja ideoita omaan kotiin! Beige on myös ihana, ja siihen tulee kanssa palattua aika ajoin :)))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design