21.4.12

Mustavalkoista

Kuvat Sköna Hem.

Niinhän tässä sitten kävi kuten aiemmin aavistelinkin... Sisustuksessa käyttämäni pinkki alkaa kyllästyttämään vaivaisen parin kuukauden jälkeen ihan toden teolla ja nyt haaveilen täysin "värittömästä" kodista - haluan siis mustavalkoisen sisustuksen ;) Aikaisemmin ihastukseni kohteena on ollut lähes kokovalkoinen koti, mutta nyt tuo musta on hiipinyt jostain nurkan takaa valkoisen kaveriksi. Nyt pohdinkin, maalaisinko tuon kotoani löytyvän ruskean tv-tason mustaksi? Rohkenisinko vai pitäisikö nössöillä, ja sivellä pintaan sittenkin sitä valkoista... Mitä mieltä te olette? :)



27 kommenttia:

  1. tiedän tunteen! olen pitänyt paria vaaleanpunaista kynttilää ja sohvatyynyä nyt muutaman viikon, ja voi että kun kyllästyttää! onneksi meillä on muuten juurikin aika mustavalkoista, joten muutos on helppo. (:
    Mun mielestä toi tv-taso on kivan näkönen noinkin, kannattaa ehkä aika tarkkaan miettiä, ettei ala myöhemmin harmittaa. Ehkä valkoinen on kuitenkin "turvallisin" väri, ja mustaa voisi muuten tuoda sisustuksee esim tekstiileillä? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohvatyynyjä vaihtamalla saa tosiaan äärimmäisen helposti muutettua huoeen ilmettä ja värimaailmaa :)
      Valkoinen olisi tosiaan turvallinen, ja tekstiileillä saisi sitä toivottua mustaakin... Vaikeaksi menee! ;)

      Poista
  2. Musta on hyvä! Maalaat sillä ja jos alkaa kaduttaa niin kyllä sen taas saa valkoiseksi, vaikka muutaman kerroksen vaatiikin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olis mutta en tiiä uskallanko! :D Saishan sen tosiaan sitten valkoiseksi, mutta pitänee nyt vielä hetki sulatella asiaa :))

      Poista
  3. Ihanan näköisiä koteja! Kyllä musta-valko-beige/ruskea sisustus vain on kaunis.. Rauhallinen ja selkeä. Itsekin ostin pinkin tyynyn, mutta jotenkin se on vain liikaa :D Minttu/vaaleansininen on kiva väri, se kun on sen verran hailakka että sulautuu hyvin musta-valkoisen sekaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvan kodit on kyllä lähes täydellisiä ♥ On se vaan kumma, miten äkkiä noihin väreihin kyllästyy :D Kai se on vaan uskottava ja ostettava jatkossa vaan noita neutraalin sävyisiä tekstiilejä ;))

      Poista
  4. Minä kannatan valkoista tv-tasoa, ja sitten esimerkiksi nuo tason valkoiset laatikot voisi vaihtaa mustiin ja eri tekstiilit mustiksi niin kuin Tiia-Maria tuossa jo sanoikin. :) Musta taso saattaisi ehkä olla liian "kova" muuten vaaleaan sisustukseen. :/

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen olisi kyllä varma valinta, siinä tuskin menisi pieleen :)) Ja ihan totta, mustilla laatikoilla ja tyynynpäällisillä saisi jo sitä mustaakin sisustukseen. Mun pitää nyt vielä suunnitella ;))

      Poista
  5. Eih! Et maalaa ollenkaan :D Se on aivan perfect noin <3 Tuo vähän lämpöä ;)
    Ymmärrän kyllä hyvin sun pinkkikyllästymisen. Mä aion kans laittaa täällä uudessa tosi perusvärejä, joita voi sit piristää jollain halvemmalla jutulla, jos vaihtelua kaipaa. Et ei mitään värikkäitä seiniä ainakaan!

    Kuvissa kaikki näyttää aina niin ihanalta, mut miksei koti näytä tuolta?! Ehkä pitäisi asua Ruotsissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä Cherryn kanssa, älä maalaa!! Ihan täysin mustavalkoinen on mun mielestä tosi kylmä. Tykkään myös, että kodin pitää näyttää kodilta, eikä sisustuslehden sivulta :D

      Mutta nää on niin makujuttuja...

      Poista
    2. No voi eiii :D Tuo on totta, että ruskea tuo hiukan lämpöä mutta mä oon jotenkin niin kamalan kyllästynyt tuohon ;)

      Oot Cherry tehnyt ehdottomasti oikean ratkaisun valitsemalla perusvärejä teidän uuteen kotiin - ne on kuitenkin niitä pitkäikäisimpiä :)) Ja niinpä, millä nuo ruotsalaiskodit näyttää aina yhtä upeilta?? ;))

      Petra niin se pitää kyllä olla, että omassa kodissa pitää olla jotain persoonallista, ettei näytä ihan "tusinakodilta" :))

      Poista
  6. Mulla on menossa kanssa mustavalkoinen aika. Makkari on meillä tällä hetkellä juuri mustavalkoinen mutta olen tuonut hieman ruskeetakin sinne joukkoon :) Valkoiseksi kannatan tv-tasoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskealla saakin vähän pehmeyttä tuohon mustavalkoisuuteen :)
      Tuo väriasia on kyllä hirveän hankala! En halua mustaa ihan kamalan paljon, ja siksi mietityttää onko musta tv-taso jo liikaa...hmm.. :)))

      Poista
  7. Mä maalaisin valkoseks! :D Mutta mulla onkin pienen pieni kyllästyminen mustanruskeaan tällä hetkellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen olisi kyllä varma valinta! Hih kai sitä tosiaan tulee pieni kyllästyminen väriin kuin väriin...paitsi että valkoiseen en ole vielä kertaakaan kyllästynyt! ;)))

      Poista
  8. Tykkään tosi paljon juuri tuollaisesta musta-valkoisesta sisustuksesta sen pelkän valkoisen lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Kokovalkoinenkin on ihana, jos valkoisesta on erilaisia pintoja ja sävyjä :)))

      Poista
  9. Valkoista kannatan, koska musta on liian kova. Sulla on kiva blogi! Mulla on neljä suosikkia ja sun on yksi niistä :) Aurinkoa!

    Mariliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on tosiaan melkoisen kova väri, ja pohdinkin onko se sittenkin liikaa tuossa tasossa..

      Voi Mariliini minkä ihanan kommentin jätitkään ♥ Ihan mielettömän kiva kuulla, että blogini on yksi suosikeistasi :))) Ihana olet ♥ :) Kiitos sanoistasi ja aurinkoista viikkoa Sinulle :)

      Poista
  10. Pidän tv-tasosta juuri tuon värisenä mikä se tällä hetkellä on mutta jos täytyy valita niin mielestäni valkoinen väri sopii siihen paremmin kuin musta. :)
    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se niin taitaa olla, että jotai muutosta tuohon tasoon haluaisin vaikka tuo ruskeakin on aika kiva :) Nyt vaan kyllästyttää liikaa ;))

      Poista
  11. Valkoiseksi maalaisin... eipä ainakaan kyllästy heti, ja mustilla sisustustavaroilla, tyynyillä, matoilla, lampuilla jne. saa luotua sitä musta-valkoista tuunelmaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä erittäin totta. Se mua pelottaakin, että pian kyllästyisin siihen mustaakin ;) Valkoiseen en ole vielä koskaan kyllästynyt tippaakaan, joten se olisi kyllä turvallisin valinta :)))

      Poista
  12. Mä niiin rakastan tollasia mustavalkoisia koteja! Itekin oon alkanut pikkuhiljaa muuttamaan sisustusta siihen suuntaan. En kuitenkaan lähtisi maalaamaan tuota tasoa mustaksi, se näyttää tosi kauniilta tuon värisenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, mustavalkoiset kodit on kerrassaan ihastuttavia :))
      Hmm musta saattaa olla aika rohkea veto, enkä tiedä onko musta siihen... Jotain muutosta kyllä kaipaisin ;))

      Poista
  13. Ihanaa mustavalkoista sisustusta. Se kyllä vaan toimii aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Mustavalkoisuus on niin ajatonta ja aina yhtä toimivaa :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design