4.4.12

Kauppakassin sisältöä ja palleroita


Huomenta! Tosi kiva, kun olette käyneet antamassa ääniänne tuohon sivupalkin kyselyyn :) Jännä nähdä, mitkä aiheet ovat mieluisimpia, ja itse asiassa ihan yllätyin miten toivotuksi ruokapostaukset ovat tämänhetkisen tilanteen mukaan osoittautuneet! Tai toisaalta, eipä se niin ihme taida olla - ruoka on ihana asia ja itsekin tykkään siitä - myös blogitekstien muodossa ;)
No mutta, pidemmittä puheitta asiaan eli ruokaan :) Eilen kauppakassi täyttyi mm. noilla tuotteilla, jotka näkyy ensimmäisessä kuvassa. Lisäksi ostin tarvikkeet jälkimmäisen kuvan palleroihin. Täytetyt sienet on varmasti monelle tuttu juttu, mutta tässä vielä valmistusohje, josko joku sellaista kaipailee :)

Täytetyt herkkusienet

- Herkkusieniä (tavallisia tai Jumbo)
- Tuorejuustoa oman maun mukaan tai Aurajuustoa
- Pekonia

Pese sienet ja poista kannat. Täytä sienet sitten haluamallasi juustolla ja kääräise ympärille pekonit (itse käytin 2 pekonia/sieni). Laita sienet 225 asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi. Nostele valmiit pallerot lautaselle, kaveriksi kasviksia ja eiku syömään :)

Kivaa keskiviikkoa! :)

10 kommenttia:

  1. Nää on mun ehdottomia lemppareita grilliruoka-aikaan, eli kesällä. Mies ei onneks tykkää sienistä niin saan aina kaikki itselleni ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grillissä näistä tuleekin huomattavasti paremman makuisia! :)) Ja taitaa siihen makuun vaikuttaa vielä sekin, että on kesä, lämmin ja parhaassa tapauksessa näillä saa herkutella ulkona terassilla... ;)

      Poista
  2. Ja pekonin voi jättää poiskin, mielestäni siten pääsee paremmin herkkusienen maku esiin :)

    -Miina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :)) Itse en ole NIIN suuri sienten ystävä, joten mulle tuo pekoni sopii hyvin ;)

      Poista
  3. Kannattaa kokeilla pekonin tilalla prosciuttoa. Ainakin mun mieletä toimii todella hyvin :)
    Ja nyt alkoki sitten himottaan..Pitäsköhän illalla grillata? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuo kuulostaa tosi houkuttelevalta vaihtoehdolta!! Kokeilenkin ensi kerralla ehdottomasti sitä :)) Kiitos paljon hyvästä vinkistä :)
      Ja kyllä - tänään pitäisi ehdottomasti grillata ;))

      Poista
  4. Siis onko noi alemmat MANSIKOITA? voi nam, pitääpä etsiä jostain. Mistä löysit nämä, vanhalta anttilalta? (: Hauskaa että muut kuolaa pekonisieniä, ja minä huomaan ekana mansikat. Voisin kokeilla siniä ilman pekonia, kala kun on ainoa liha mitä syön. (:
    ps, oakko varmaan hakea kaupasta heti huomenna mansikoiden lisäksi omenamehua ja viinirypäleitä, näyttää niin namilta.Kiitos vaan. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, mansikoitahan ne! :D Mahottoman hyviä ♥ Hollantilaisia ja melko hintavia, mutta näissä oli jo sitä oikeaa kesän ja mansikan makua :)) Kyseiset mansikkamollukat on peräisin K-Marketista :)
      Hih, viinirypäleet ja omppumehu on herkkua :))

      Poista
  5. Kiitos että muistutit, että voihan näitä täytettyjä herkkusieniä syödä milloin vaan! :D Itse kun olen pitänyt niitä enemmänkin kesän herkkuna, mutta tulihan niistä todella hyviä ihan uunissakin paistettuna! Tällä kertaa laitoin koskenlaskijajuustoa sisälle, nam! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eipä kestä! ;) Itse asiassa mäkin tein näitä nyt eka kerran uunissa :)) Aiai Koskenlaskijaa pitäiskin laittaa ens kerralla, se on ihan mun lempparijuustoa - aika usein tulee syötyä ihan suoraan pakestista ;D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design