3.4.12

Pyöräilykeli

Vaikka lumimyräköidensä takia paljon uutisoinnissa näkynyt Tampere ei olekaan kaukana omasta kotikaupungistani, on meillä täällä rannikolla silti aikalailla eri meininki. Aurinko paistaa ja viikonloppuna sataneet lumet on sulaneet jo melkein kokonaan pois. Toivotaan nyt, että pian saataisi kunnon kevät ja pyöräilykelit ihan koko maahan! :)

Ps. Käyhän äänestämässä sivupalkin kyselyssä mieluisinta postausaihettasi! :)

18 kommenttia:

 1. yyh! toi on niin väärin! :( meillä täällä pirkanmaalla on täys talvi. eilen tuli lunta varmaan metrin, ainkin siltä tuntuu kun kävi koiran kanssa lenkillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä aika epäreilulta! Lunta tosiaan näyttää tulleen sinnepäin käsittämättömän paljon :O Ei sellaisia kelejä sais enää tähän aikaan vuodesta olla...

   Poista
 2. Siis onko siellä oikeesti noin lumetonta? Tää on oikein vitsi, kun katson tonne Koskipuistoon, mikä lumiVYÖRY siellä oikein on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei sanos muuta! Tuntuu kuin oltais vähintäänkin ihan eri maissa... Jotenkin epäuskoisena katselin niitä kuvia uutissa, ja ajattelinkin että mistä Siperiasta tämä oikeen on... ;) Koittakaa kestää, sympatiat on todella vahvasti teidän puolellanne!!

   Poista
 3. Keski-Suomessa maa täysin valkoinen :/ Epäreilua että jossain näyttää noin keväiseltä! Jokainen lumihiutale joka leijailee taivaalta saa osakseen murinaa ja murhakatseita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Masentavaa kyllä, että Keski-Suomeen tuli tällainen takatalvi.. :/

   Poista
  2. Epäreilua mustakin, ja voin vain kuvitella miten se saa mielen matalaksi. Mä koitan lähettää täältä suunnalta kovasti auringonpaistetta ja lämpöä, jotta saatte ne typerät lumikasat äkkiä katoamaan! :)

   Poista
 4. Mä aloitin pyöräilykauden viikonloppuna ja oli kyllä niin mahtavaa pitkästä aikaa :) Viime talvena pyöräilin koko talven, oli aika ekstriimiä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, todella extremeä :D Mä en uskalla talvella pyöräillä kun kaatuisin kuitenkin joka mutkaan, ja lisäksi tuo pyöräteiden auraus on ollut vähän kortilla täällä suunnassa.. ;) Mutta nyt huristellaan menemään senkin edestä!

   Poista
 5. Oon kade! :) Ei täällä hesassa vaan pyöräillä vielä mihinkään! No, torstaina Turkuun =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih jännä että kerrankin näin päin! ;))

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Höh ei täällä etelässä vaan pääse vielä pyöräilemään, lunta tuprutti su-ma välisenä yönä n. 20cm(!) ja viime yönä ainakin puolet edellisestä lisää. =( Tänään onneksi on paistanut aurinko miltei koko päivän mutta kylmä on.

  No, mieluummin takatalvi nyt huhtikuussa kuin vasta kesäkuussa. :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta, että vielä huhtikuussa tulee niin paljon lunta :/ Toivotaan, että se katoaa yhtä nopeasti kuin ilmestyikin! Ja ihan totta, parempi se kai näin on - kesäkuussa taivaalta satava lumi olisi jo aivan liikaa ;))

   Poista
 8. Mulla tuli tuplasti niin poistin toisen kommentin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaako bloggeri taas temppuilla.. Mutta hei, eipä tuo ole ollenkaan vaarallista - parempi tuplana kuin että jäisi kokonaan tulematta :)))

   Poista
 9. Ai sä tosiaan asut Porissa! Ekassa kuvassa pyöräilet siltaa alas Maantiekadulle. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design