29.4.12

Aviators



Muistatteko, kun aiemmin pohdin tässä postauksessa teidän kanssanne mitkä Aviatorit tilaisin? Noh, pohdinta on päättynyt, ja tässä on nyt valintani tulos :) Lasit on siis ne kaikkeista perinteisimmät vihreälinssiset kultaisilla kehyksillä. Näissä kuvissa laseissa on edelleen kiinni tuo typerältä näyttävä tarra, kun hiukan vielä emmin pitäisinkö lasit... Aikani arskoja peilistä tuijoteltuani olen jotenkin "sokaistunut" enkä enää tiedä mikä näyttää hyvältä ja mikä ei :D Siis hjälp. Sanokaa nyt miltä nämä teidän silmissänne näyttää? :)

Ps. Tein pientä hintavertailua, ja tilasin Aviatorit lopulta LensWayltä.
Tämä asiakas on ainakin kyseisen nettiputiikin toimintatapaan tyytyväinen; nopea toimitus ja maksuvaihtoehdoissa on mahdollisuus valita opiskelijabudjettiin sopiva osamaksutapa ;)



Postaus sisältää mainoslinkin.

18 kommenttia:

  1. Ehdottomasti pidät, noi sopii sulle :) sulla on tosi mukava blogi ja jään kyllä seurailemaan!

    http://essiisveden.blogspot.se/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Essi! ♥
      Onpas kiva kun oot tänne löytänyt ja jätit ilokseni kivan kommentinkin :))) Olet lämpimästi tervetullut mukaan! :)

      Poista
  2. Tosi cool! Parhaat! Keep!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij! :D Kiitti, Alma ♥ Kyllä nämä taitaa pitoon jäädä ;)))

      Poista
  3. Ehdottomasti sopii! Minusta Aviator-malli on sellainen, joka näyttää lähes kenen tahansa kasvoilla hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa Jonna - aviatorit on kyllä siitä armollinen malli, ettei se kai kovin monen kasvoilla ihan naurettavalta näytä ;)
      Ja kiitos kommentistasi, ihanainen ♥ :))

      Poista
  4. Heippa,

    Olen blogisi pitkäaikainen lukija ja palasin nyt pienen tauon jälkeen taas katsomaan, mitä sinulle kuuluu. Huomasin, että sivuillesi on tullut paljon mainoslinkkejä sitten viimenäkemän. Itselläni lukijana ei todellakaan ole mitään sitä vastaan, että bloggaajat saavat mainoslinkkien avulla edes pientä hyvitystä siitä ajasta, mitä käyttävät blogiensa ylläpitämiseen. Kenenkään ei myöskään ole pakko klikata linkkejä, jos se tuntuu jotenkin sotivan omaa arvomaailmaa vastaan. Kuitenkin jotenkin yllätyin kohdallasi siitä, että postauksia, jotka sisältävät mainoslinkin on yhtäkkiä ilmestynyt huomaamattomasti kuin sieniä sateella :D Olisiko mahdollista, että tekisit jonkinlaisen postauksen myös siitä aiheesta, mitä kaikkia yhteistyökumppaneita sinulla nykyään on?

    Aurinkoista kevään jatkoa ja mahtavaa vappua!

    - Elina

    P.S. Pidä ihmeessä nuo aurinkolasit, sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elina ja kiitos kommentistasi :) On totta, että affiliate- ja yhteistyökumppaneita on tullut lisää tasaiseen tahtiin. Jokainen niistä on kuitenkin sellainen, jota itsekin suosin ja jonka takana voin kaksin jaloin seisoa. Muutamaan yhteistyötarjoukseen olen sanonut kiitos ei, koska en olisi voinut mennä takuuseen näiden tuotteiden hyvyydestä. Mutta oikeasti hyviä tuotteita ja nettikauppoja on nykyään vaan niin paljon, että väkisinkin se näkyy myös täällä blogimaailman puolella ;)

      Ja aivan kuten osuvasti sanoit; mainonnan voi jokainen lukija ohittaa jos niin haluaa ja olla klikkaamatta linkkejä. Omasta mielestäni mainonnasta on tullut lähes käsikädessä blogien kanssa kulkeva asia, ja itse en millään muotoa ole sitä vastaan - en omassa enkä muiden blogeissa. Itse asiassa nämä omat Aviatorit on hankittu klikkaamalla erään aktiivisesti seuraamani blogin mainoslinkkiä ;) Se, että tämä bloggaaja jotakin siitä saa, ei ole mitenkään minulta pois :))

      Mainonnan määrä onitse asiassa kutakuinkin pysynyt samana blogissani alusta alkaen ;) Pari ekaa kuukautta taisi mennä ilman affiliate- ja yhteistyökumppaneita ja mainontaa, mutta sen jälkeen mainoksia on ollut muutamia kappaleita kuukaudessa. Mielestäni kolmesta viiteen mainosta ei ole turhan paljon kuukauden aikana :) Nyt niitä vaan sattui tulemaan useampi peräkkäin mikä varmaankin saattoi antaa mielikuvan mainonnan lisääntymisestä :D

      Oikeastaan kaikki tämänhetkiset affiliate -ja yhteistyökumppanit näkyvät tuossa sivu- ja alapalkissa, joten en koe aiheelliseksi lähteä tuosta erillistä postausta tekemään :)

      Ja kiitos, kyllä nämä arskat taitaa käyttöön jäädä :)))

      Auringonpaisteista ja ihanaa vappua sekä kevättä myös Sinulle, Elina! :)

      Poista
    2. Moi taas ja kiitos asiallisesta vastauksestasi :D Pelkäsin ehkä hieman tällä kommentillani sohaisevani ampiaispesää, mutta onneksi ymmärsit viestini ytimen.

      Kyse on siis luultavasti siitä, että olen kiinnittänyt huomiota useampaan peräkkäiseen mainospostaukseen. Mielestäni on lähinnä mahtavaa, että näiden postausten avulla voitte antaa sekä meille lukijoille kivoja vinkkejä hyviksi havaitsemistanne yhteistyökumppaneista sekä lisäksi tietenkin vähän taloudellista korvausta näkemästänne vaivasta.

      Tämä esittely oli täysin riittävä minulle, ja myös tieto siitä, että kaikki kumppanit näkyvät sivupalkissa.

      Kiitos selvennyksestä ja mukavaa sunnuntain jatkoa!

      - Elina

      Poista
    3. Voi tietkö Elina, kiitos itsellesi, että kerroit palautteesi ja kommenttisi näin ihailtavan asiallisesti!! Kritiikki on ehdottomasti tervetullutta, ja mielestäni tämä Sinun tapasi oli juuri oikea sellaista antaa. Perusteltuja kommentteja asialliseen sävyyn - niin sen kuuluu ollakin :)) Toiset kun sortuu niin helposti ala-arvoiseen haukkumiseen ja mollaamiseen, mihin on aika vaikea vastata rakentavasti.. Tällaista en onnekseni ole (vielä) itse osakseni saanut, mutta suureksi ikäväkseni olen joutunut muiden blogeista lukemaan :/

      Näin mäkin sen olen ajatellut; mielelläni vinkkaan tarjouksista, etuuksista ja hyvistä löydöistä muillekin, sillä itse oon muutamaan kertaan bongannut muiden postauksista jotain kauan etsimääni - tai muuten vaan jotain tosi ihanaa ;) Blogit voisi siis kai nähdä samoista asioista kiinnostuneiden, toinen toisiaan tukevien naisten verkostoksi :)

      Kiitos Elina, ja leppoisaa loppuiltaa myös Sinulle :)

      Poista
  5. passaapa niin hyvin sulle nuo lasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia-ihanuus ♥ kiitos!! :))) Pakkohan nämä nyt on pitoon jättää ;)

      Poista
  6. Todella hyvin sopivat sulle! Minkä kokoisena otit? Mulla on itselläni ne ruskealinssiset ja kultasankaiset pienimmässä koossa, ja tosi tyytyväinen olen ollut. :))
    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Tiiu! :)) Siis mä en nyt löytänyt mistään tiedoista näiden kokoa, mutta olettaisin että nämä on ne pienimmät myöskin? Nimi on ainakin RB3025-L0205 S :D
      Ne ruskealinssiset oli mun toinen vaihtoehto, ja nekin on todella stylet ;)) Ensi kesänä taidan hommata vielä nekin ;D

      Poista
  7. Oih,nämä lasit sopivat kaunokaiselle kuin nenä päähän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiiitos, ihana Elisabete ♥ Oot niin kultainen :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design