27.3.12

Valinnan vaikeus



1 - 2 - 3

Tänään siristellessäni silmiäni kirkkaassa auringonpaisteessa aloin ihan tosissani miettimään uusien aurinkolasien hankintaa. Tällä hetkellä omistan pari vuotta sitten H&M:ltä ostetut pilottimalliset lasit ja olen sen verran tykästynyt niiden muotoon, että päätin vihdoin hankkia ne aidot ja oikeat pilottiarskat :) Niinpä klikkasin itseni tarkastelemaan Fashionstoren valikoimaa ja hetkeä myöhemmin olinkin jo täydellisessä umpikujassa. Miten kummassa näistä kolmesta suosikistani pitäisi nyt pystyä päättämään se parhain vaihtoehto? Olisiko teillä jotain painavaa sanottavaa tähän? :)



Postaus sisältää mainoslinkin.

24 kommenttia:

  1. Minä ottaisin ehdottomasti nuo keskimmäiset, nuo joissa on ruskeat linssit. Mulla on kanssa ne H&M:n versiot, mutta kyllä ne oikeatkin kelpaisivat. :)) Upeat, ei voi muuta sanoa. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alunperin ajattelin noita ekoja tai viimeisiä, mutta sivuilla laseja katsellessani nuo ruskeat kiinnitti heti huomioni :) Ne on kyllä tosi hienot! :)))

      Poista
  2. moi! eksyin sattumalta blogiisi kun etsin rottinkituoleja. omasi taitaa olla jyskistä? :) mistä olet hommannut valkoiset istuinpäälliset niihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiva kun löysit tänne! Rottinkituolit ja istuintyynyt ovat molemmat Jyskistä :)

      Poista
  3. mäkin oon keskimmäisten kannalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskeat näyttää tosiaan aika houkuttelevilta ;) Ainut mitä mietin niiden kohdalla on se, että näkyykö niistä liikaa läpi..

      Poista
  4. mä ottaisin ylimmäiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne taitaakin olla ne kaikkein suosituimmat versiot ;)

      Poista
  5. Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa näitä liikkeessä, siinä sen näkee mikä väri on paras.
    Aurinkolaseihin panostaminen kyllä kannattaa. Mullakin oli pitkään H&M/Accesories/Mango-tyyppisiä arskoja ja nehän oli aina naarmuilla ja hukassa ja rikki ja ja ja... Nyt mulla on kahdet "kunnon" aurinkolasit, joista vanhimmat on noin 4 v vanhat ja ne on edelleen kuin uudet. Ehkä osasyy on myös se, ettei Reiskoja ehkä tule tungettua festarikassiin alimmaiseksi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä erittäin hyvä pointti! Siellähän sen näkee parhaiten mikä sopii omiin "väreihin" parhaiten :)) Siispä kiitos tästä!
      Hih ihan totta, reiskoja tai muita vastaavia arskoja varmasti käsittelee ihan erilailla kuin melkein ilmaisia H&M:n laseja ;)

      Poista
  6. Keskimmäiset ruskeet näyttää parhaimmilta, mutta kannattas varmaa käydä ekaks proovailees. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kokeilu on kyllä ehdottomasti paikallaan ennen kuin teen lopullisen päätöksen :))

      Poista
  7. En henkilökohtaisesti rakasta tätä mallia ja etenkin nuo tummat aviatorit näyttävät niin kovin maskuliinisilta. Keskimmäiset taas ovat suosikkini: jotenkin naisellisempi ja hienostuneempi värimaailma niissä :) Äänestän siis keskimmäistä versiota :)

    Omat lasini ovat Chanelin mutta kovasti houkuttaisi ostaa kesäksi uudet, joko nämä tai nämä Marc Jacobsin rennot lasit! (toivottavasti linkit toimivat...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Aviatorit on tosiaan melko maskuliiniset - liekö se syy miksi ne vetävätkin niin kovasti puoleensa ;) Jotenkin kaipaan just jotain tollasta kaiken naisellisen vastapainoksi :))

      Oi nuo linkkaamasi lasitkin näyttää upeilta!! Sä olet kyllä varsinainen tietokonetaituri.. Miten ihmeessä onnistuit tekemään linkit tähän kommenttiboksiin?? :)))

      Poista
  8. Alimmaiset sopisivat sinulle! Tummiin kutreihin :) noissa ruskeissa on joteniin liikaa kaikkea..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tummat varmasti sopisi kaikkien asujenkin kanssa ja olisi siinä mielessä varma valinta ;) Pitää kyllä mennä vielä tänään tai huomenna kokeilemaan johonkin liikkeeseen!

      Poista
  9. Yhdyn monen y.o:n kommentiin: itse valitsisin nuo ruskeat, koska muut ovat mielestäni miehekkään näköiset - mutta! Tiedän parikin naista jotka näyttävät _törkeän_ hyviltä juuri nuo tummat nenällä, eli se siitä teoriasta :D
    Itse kävin viime vkolla sovittelemassa Aviatoreita, mutta mulla taitaapi olla väärän muotoiset kasvot. Ne eivät oikein istuneet nätisti pitkulaisille kasvoilleni, mutta kaipa niissäkin on kokoeroja, eli pitäsii seuraavaksi bongata jostain isommat kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin totta! Sovittaminen pitää tosiaankin tehdä ennen tilausta, ja se ei ole mitenkään sanottua että oma lemppari näyttäisi kuitenkaan parhaimmalta.. Kiitos hyvästä kommentistasi :))

      Poista
  10. Itse ottaisin keskimmäiset :) Ihana uusi banneri!

    -I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Banneri saattaa hakea vielä muotoaan, mutta mennään nyt hetki tuolla ;))

      Poista
  11. Suosittelen myös käymään jossain liikkeessä kokeilemassa! Itselläni oli parikin tiettyä väriä ja kokoa samaisista aurinkolaseista mielessä ja ihan erit päätyivät kassan kautta kotiin, niin paljon vaikuttaa kasvojen malli ja ihon/hiusten väri..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän tiivistyi täydellisesti koko juttu! Siis nimenomaan, omat värit ja kasvojenpiirteet sen loppujen lopuksi määrää mitkä lasit kannattaa hankkia :))

      Poista
  12. Mä haluaisin kans noi ruskeat, mutta siihen saattaa vaikuttaa se että ostin mustat Reiskat viime talvena, eri mallia kylläkin! Mä näkisin sulla jostain syystä noi ensimmäiset parhaiten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustien reiskojen vastapainoksi olisikin varmasti kiva saada nuo vähän pehmeämmät ruskeat! :)) Voi kyllä mun pitää nyt päästä testailemaan pikimmiten näitä laseja, että näen mitkä olis ne sopivimmat :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design