13.4.12

Asu


Toppi H&M - Neuletakki Zara - Farkut GT

Olisi varmaan pitänyt piirtää se kirahvi. Itse en nimittäin ollenkaan vakuuttunut omista tenttivastauksistani, mutta toivon silti parasta ;) Tällä hetkellä mulle riittää, että vaan pääsisin tenteistä läpi ja vihdoin valmistuisin. Tekisi jo niin kovasti mieli siirtyä kunnolla työelämään, löytää se unelmaduuni ja saada vakituista tuloa. Näinä aikoina ehkä paljon pyydetty, mutta pitäähän niitä haaveita ja tavoitteita olla :)

Tentin jälkeen mulla olikin edessä eka työpäivä siellä uudessa työpaikassa! Mua jännitti ihan hirveästi, koska inhoan sitä alkutilannetta, kun ei vielä osaa mitään. Varsinkin asiakaspalvelutyössä sitä tuntee niin helposti itsensä ihan tumpeloksi, kun ei osaa vastata oikeastaan mihinkään asiakkaiden esittämiin kysymyksiin. Tämä päivä meni kuitenkin tosi kivasti :) Opettelin kassan käyttöä, tutustuin myymälään ja mikä hienointa: sain valita itselleni työvaatteet myymälän valikoimasta! :D Ihan supersiistiä - vaikkakin varmaan itsestäänselvyys vaatekaupassa työskenteleville, mutta itse olin kertakaikkisen haltioissani :) Löydettiinkin myymälävastaavan kanssa aika nopeasti mulle asu, joka oli täysin mun tyylinen :)

Nyt on ihana päästä viikonlopun viettoon :) Mitään kummempia suunnitelmia ei kylläkään ole. Tentteihin lukua pitää tietty jatkaa ja huomenna ajateltiin mennä siskon kanssa vanhempien luo syömään ja saunomaan. Lisäksi koitan päästä kuntoilemaan sekä salille että lenkkipolulle. Miltäs teidän viikonloppu näyttää? Onko jotain kivoja juhlia tiedossa vai otatteko ihan levon kannalta? :)

8 kommenttia:

  1. ihana röyhelöpaita !: )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Ansma! :))) Tämä taitaakin olla mun uusi lempparipaita ;)

      Poista
  2. Ihanan hempeä asu, sopii kaunokaiselle todella hyvin. :) Aina uudessa työpaikassa on alkuun omat haasteensa ja vaatealalla varsinkin. Mutta todella nopeasti jäävät mieleen kassahallinta - vaatteiden materiaalit värilukuineen jnejne. Ja todella pitkälle pääsee omalla tietämyksellään intohimollaan kyseistä alaakohden, joten olet varmasti hyvä työssäsi! :) Meillä on luvassa ristiäiset, pikkasen töitä, illanistujaiset tyttöjen kesken ja liikuntaa eli vaikka mitä :D Mutta rentoisa vkl samalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanuus ♥
      Ja kiitos ihanista ja rohkaisevista sanoistasi! :)) Toivotaan, että kaikki menee hienosti ja opin mahdollisimman nopeasti kaikki olennaiset asiat ;)
      Oi sulla oli varmasti tosi kiva viikonloppu! Joskus on mukava, kun on paljon ohjelmaa ja erilaista tekemistä viikonlopuksi :))

      Poista
  3. Suloinen tuo röyhelöpaita. :)

    Täysin samoissa fiiliksissä lähdin itsekin tentistä eilen - yleensä ei tarvitse jännittää menikö läpi vai ei mutta nyt tuntuu todella epävarmalta. :/ Valmistuminen on haaveissa mullakin, toivottavasti nyt keväällä se vihdoin toteutuisi. :)

    Eka työpäiväsi kuulosti kivalta, se on aina hyvä merkki jos ekan päivän jälkeen on positiivinen fiilis. ;) Pärjäät varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Eirene :)))

      Se on inhottava tunne, kun joutuu jännittämään mahtaako edes päästä tentistä läpi.. No pidetään peukkuja meille molemmille! ;)

      Hih ekan päivän perusteella jäi kyllä tosi kiva fiilis ja innolla menen töihin taas ensi viikolla lisää oppimaan :)))

      Poista
  4. Ihana asu, ja tuo röyhelöpaita on jotain niin ihanaa, harmikseni en ennättänyt omaa ostamaan sillä täällä meilläpäin nuo menivät silloin kuin kuumille kiville. :O :D

    Mukavaa että uudella työpaikalla on kivaa, siltä ainakin ensimmäinen työpäiväsi kuulostaa. :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkää paidasta kovasti ja varmasti tulen käyttämään sitä melkoisen useasti ;) En yhtään ihmettele että tämä on viety kaupoista alta aikayksikön ;)

      Niinpä, se on tosi tärkeetä että töissä viihtyy ja että siellä on kivaa - ainakin suurimman osan ajasta ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design