20.2.12

Pari uutukaista


Viime viikolla hankin pari uutta purnukkaa. S factorin Silky Smooth Moisture Serumin tilasin Suomen hintoja huomattavasti edukkaammasta Lookfantasticin verkkokaupasta ja Lumenen Beaty Base Valovoiteen nappasin mukaani Sokokselta. Molemmat on nyt lyhyehkön käytön perusteella osoittautuneet oikein kelpotuotteiksi. Valovoidetta olen käyttänyt sekä meikkivoiteen päällä että siihen sekoitettuna, ja ihan kivan hehkun siitä saa iholle :) Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? :)

Ja hei, reipasta uutta viikkoa! Siellä paistaa aurinko, ihanaa!! :)

13 kommenttia:

  1. Itsekin hiplasin tuota Lumenen valovoidepurkkia Sokoksella, mutta en sitten viitsinyt ostaa. Täytyy varmaan harkita, jos kerran on hyvä tuote! :) Täälläkin paistaa aurinko, ihanaa! Hyvää viikon alkua sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harkitse ihmeessä! Mä kyllä tykkään, hinta-laatu-suhde mun mielestä ihan kohdallaan tässä :)
      Aurinko tekee ihmeitä, ja ihan mahtava huomata miten paljon se jo lämmittää :)) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle ♥

      Poista
  2. Hei!

    En ole aiemmin tilannut tuolta Lookfantasticilta. Oletko itse tilannut paljon kyseiseltä sivustolta? Onko siinä ilmaiset toimituskulut ja kuinka nopeaa toimitus on? Kiitos jo etukäteen, ja mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    - M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut tuolta nyt muutaman kerran, ehkä nelisen kertaa ja kaikkiin toimituksiin olen ollut tyytyväinen :) Omissa tilauksissani ei ole erikseen veloitettu toimituskuluja, vaan esimerkiksi tästä S factorin tuotteesta maksoin vain sen kustantaman n. 15 euroa. Itselleni on jäänyt vähän epäselväksi pitääkö toimistuskuluja maksaa mikäli ostokset ovat isommat.. Toimitus on suhteellisen nopea, noin viikossa tuote oli perillä :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Tuolta näyttäisi saavan joitain tuotteita edullisemmin, kuin joiltain kauppojen hyllyiltä Suomesta.. =)

      - M

      Poista
  3. Onko tuo Moisture Serum sellaista öljymäistä vai voidemaista ainetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmänkim voidemaista :) Väriltään melko kirkasta ja koostumukseltaan paksuhkoa, tuoksu kerrassaan huumaavan ihana ♥

      Poista
  4. Mäkin ostin juuri tuon Lumenen primerin! On kyllä hyvää tavaraa, vaikka tulis ehkä enemmän oikeuksiinsa jos käyttäis meikkivoidetta, ite kun käytän vaan näitä kaikenmaailman mineraali"jauheita", niin ei ehkä parhaiten kuulla niiden alta.. Ihanaa kun kesällä voi taas turvautua pelkkiin tämmöisiin kevyisiin juttuihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kivaa! :) Tyytyväinen oon minäkin, mutta kiva tosiaan nähdä kesällä miten kivasti sitten hohtaa päivettyneellä iholla ;)

      Poista
  5. Mä oon ajatellut ostaa tuon primerin kesäksi, voisi olla kiva meikkipohja aurinkopuuterin alla. :) Nyt talvella on pakko käyttää paksumpaa kasvorasvaa kun iho kuivaa niin kauheesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta! Kesällä onneksi pärjää niin paljon kevyemmillä tuotteilla :) Tästähän on olemassa se värillinenkin versio, mutta tämä minun purnukka sisältää sellaista valkoista voidetta, johon olen nyt tavallista meikkivoidetta sekoittanut. Ihan kivasti menee niinkin! Alle pitää kyllä minunkin laittaa kasvorasvakerros jos toinenkin..

      Poista
  6. Hei kiitti tosi paljon tuosta lookfantastic- linkistä! Itse olen suosinut toistaiseksi feelunique.com sivua, siellä on myös aikalailla edullisemmat hinnat, mitä suomessa, mutta jotkut tuotteet näyttäis olevan tuossa laittamassasi linkissä himpun verran feeluniqueakin edullisempia ;) Mutta ehdottomasti vierailun arvoinen linkki myös tuo feelunique.com ;)
    -pulu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä kiittää :)) Ihan tuttu nimi kyllä tuo Feeluniquekin, mutta tiedä sitten miksi olen aina päätynyt tuonne Lookfantasticiin.. Pitääpä seuraavan kerran kosmetiikkaostoksia tehdessä vierailla molemmissa ja tehdä vertailuja ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design