28.2.12

Lukijan toive: Päivittäiset meikkituotteeni

Eräs lukija esitti toiveen postauksesta, jossa kertoisin päivittäisessä käytössä olevista meikeistäni.
Ja tottahan toki tuo toive toteutetaan!
Pohjan teen näillä tuotteilla. Alla siis ihan perus kosteusvoidetta (ja sitä itseruskettavaa suihkuttelen muutaman kerran viikossa). Ensin sekoitan Cliniquen Even Better meikkivoidetta sävyssä 03 Ivory ja Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjää sävyssä 1 Honey Glow keskenään ja levitän kasvoille. Tämän päälle laitan Lumenen Beauty Base Valovoidetta poskille, otsalle, nenänvarteen sekä leuan "kuoppaan".

Tummiin silmänalusiin laitan tätä Make Up Storen Cover All Mixiä. Loistava hinta-laatu -suhde ja toimiva tuote! Kolmen värin kombosta saa yhdisteltyä itselleen juuri oikean sävyn.

Ihoni ei ole rasvainen, joten mihinkään vahvaan puuterointiin ei ole tarvetta. Otankin paksuun meikkisiveltimeen ihan ohuelti Lumene Natural Code Mineral Powder -puuterista (sävy 13 Toffee) ja sipaisen koko kasvoille. Sen jälkeen teen pienet varjostukset H&M:n Bronzing Powderilla poskiluun alle, ohimoille ja leukaluun alle.

Kulmat laitan ojennukseen näiden avulla. Värin lisään Lumenen Blueberry Eyebrow Pencilillä sävyssä 2 Grey Brown ja lisää ryhtiä kulmiini saan H&M:n Eyebrow Fixillä. Onpa muuten oikein kelpo tuote tuokin ollakseen Hennesiltä!

Luomivärin pohjustukseksi käytän niinkin mielenkiintoista tuotetta kuin valkoista kajalia :D Väritän siis koko liikkuvan luomen tällä Iconin We Care kajalilla ja tasoitan sen sormella tasaiseksi. Erittäin toimiva juttu, ja korostaa vähän huonompipigmettisenkin luomivärin sävyä :)

Luomivärinä käytän jotain seuraavista: Iconin We Care Magnetic Eyes 18 Perfect Macchiato tai samaisen merkin sävy 15 True Latte (tai näitä molempia yhdessä). Lemppari on myös Lumenen Radiant Touch Cream Eyeshadow sävyssä 2 Nude Glow. Ei paakkuunnu ja kestää pitkään!

Viitsimisestä ja käytettävänä olevasta ajasta riippuen rajaan silmät Make Up Storen Cake Eyelinerillä. Läheskään joka päivä en siis tätä tee vaikka ehkä pitäisi. Kaipaan nimittäin harjoitusta rajauksien tekemiseen, ja kyllähän rajaus tuo paremmin silmät esiin. Ihan ehdoton ripsivärisuosikki on Maybellinen Volum' Express. Huipputuote!

Poskille sipaisen vielä lopuksi hitusen väriä tästä H&M:n poskipunasta. Käyttämäni sävy on 12 Dazzling Peach. Huulipunia en tosiaan osaa käyttää, mutta rasvoja ja kiiltoja sitäkin enemmän. Käyttämäni huulituotteet näet tästä aiemmasta postauksesta :)

Kiitokset vielä tämän toiveen esittäjälle ;) Kiva saada idoita sieltäkin puolelta uusiin postauksiin!

7 kommenttia:

  1. Tää olikin mielenkiintoinen postaus, osaatko sanoa onko tuo Cliniquen meikkivoide kuinka kevyt yksinään? Itsellä olisi uusi meikkivoide hakusessa, enkä tarvitse peittävyyttä, vaan ihan vaan värin tasoitusta kasvoilleni.. Osasinkohan nyt selittää asiaa yhtään, eli läpikuultavaa kevyttä meikkivoidetta etsin. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. No ei ole ehkä ihan kevyimmästä päästä, mutta toisaalta ei liian peittäväkään :D Nämä taitaa olla niin makuasioita, etten oikein tiedä miten vastata. Mutta kannattaa ehdottomasti käydä pyytämässä näyte tästä meikkivoiteesta! Niin mäkin tein kun arvoin parin eri meikkivoiteen välillä, ja kun sain kotona kunnolla testata tuotteita omalle iholle, oli päätös huomattavasti helpompi tehdä :))

      Poista
    2. Täytyypä kipaista Stockalla tai Sokoksella - jälkimmäisellä onkin joku kampanja käynnissä, jos vaikka löytyis jotain muutakin tarjouksesta. :))

      - Tiiu

      Poista
  2. H&m:n meikit on osottautunu todella hyviks mulle myös :) kestäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totta! Ne on kyllä yllättävänkin hyviä eikä ole kyllä toistaiseksi tuottaneet pettymystä ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design