19.2.12

Kirpparilla

Olin tänään pikkusiskoni kanssa pienellä kirpparikierroksella, ja erään hyllyn kohdalla kohtasimme nämä: Steve Maddenin superupeat nahkakengät! Haikein mielin jätimme kuitenkin jonkun toisen onnekkaan tytön löydettäväksi nämä todella vähän käytetyt ja noin puoleen hintaan myytävät ihanuudet ;) Itse tyydyin nappaamaan ostoskoriini kaksi neuletakki ja yhden mustan, Everest -merkkisen ulkoilutakin. Ihan kelpolöytöjä nekin :) Mites teidän sunnuntaipäivä on sujunut? :)

8 kommenttia:

  1. Aiotko tehdä postauksen sun kirppailöydöistä? Ois kiva! :)
    Minä taas olen ihmeellisesti herännyt tänään aikaisin ja ehtinyt jo käydä kokeilemassa Hotjoogaa ja syömässä itämaisessa buffetissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm enpä ollut ajatellut asiaa, mutta voisin kyllä tehdäkin! :))
      Aijai, tuo sinun päiväsi kuulostaa todella ihanteelliselta tavalta viettää sunnuntaita ♥ Tuollaisen jälkeen kelpaa aloittaa taas uusi viikko! :)

      Poista
  2. Olipas huikeat kengät! :D

    Täälä on nukuttu piiiitkään. Ruoaksi syötiin pizzaa (kanakotzone, nam!) ja jälkkäriksi kahvin kanssa laskiaispullia mantelimassalla. :P Illalla vielä seurakuntaan, pojilla on Pyhäkoulu. :)

    Ihanaa sunnuntainjatkoa sinne murulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuota korkoa minäkin vähän kauhistelin, mutta niillä on kuulemma yllättävän hyvä kävellä :)) Ja on ne vaan hienot!
      Oi mikä ihana herkuttelupäivä teillä onkaan ollut! Kuulostaa tooodella hyvältä :)) Kiitos muru, ja ihanaa iltaa sinne teille myös ♥ :)

      Poista
    2. Mut hei noissa on tuo plato-pohja, eli ei sit kuitenkaan niin huimat korot. ;)

      Poista
    3. Oot oikeassa! Korokepohja tosiaan auttaa asiaa, mutta itselle 12 sentin korot tuntuu aika huimilta noin niinku arkikäyttöön ;))

      Poista
  3. Millä kirppareilla tykkäät käydä?

    Kävin ite yhdellä kirpparilla tänään, mutta en löytänyt mitään. Sitten saikin ajella siskon luo suukottelemaan vauvaa ja maistelemaan laskiaispullia. Ihanan rentoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa oon aika huono käymään kirppareilla, mut yritän nyt ryhdistäytyä sen asian suhteen, kun siellä tosiaan saattaa tehdä ihan kivojakin löytöjä - ja ennen kaikkea edullisesti ;)) Mulle siis kelpaa kirppari kuin kirppari; ikinä ei voi tietää missä on ne parhaat jutut milloinkin on ;)

      Oijoi, vauvat on niin suloisia, ja sitä tuoreiden vanhempien onnea ei voi kuin ihastella :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design