24.2.12

Friday night



Perjantai -iltaa! Sitä ollaan taas viikonlopun kynnyksellä, kivaa :) Se tarkoittaa myös sitä, että hiihtolomaviikko lähenee loppuaan, vieläkin kivempaa :D Siis oikeasti. Olen surkea hiihtolomailija, kun en osaa nauttia tällaisista vapaista. Kaipaan rutiineja ja sitä, että jossakin pitää olla johonkin tiettyyn aikaan. Tällaisina vapaina aika menee päämäärättömään haahuiluun ja mistään ei tahdo saada otetta. Olen siis intopiukeena palaamassa ensi viikolla koulunpenkille :)
Sitä ennen koitan nyt kuitenkin edes vähän nauttia tästä viikonlopusta ;) Kotiuduin hetki sitten salilta, jossa ohjelmassa oli CX Worx sekä kuntosalitreeni. Nyt teen vielä päivällä kesken jääneen siivouksen loppuun, mutta jospa sen jälkeen ihan vain olisin.. Mites teidän viikonloppu on alkanut? Entä onko huomiselle tiedossa jotain kivaa? :)

13 kommenttia:

  1. Itsekin olen sellainen etten osaa olla vain paikallani, mutta hiihtolomaa odotan siksi että silloin saa kaikkea sellaista aikaiseksi mitä ei ole muuten ehtinyt tekemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan loistavaa, että tekee lomalla just niitä juttuja, mitä muuten ei ole saanut tehtyä :) Mulla jumpat oli ainoa sellainen asia mikä on viime aikoina jäänyt taka-alalle, ja nyt on kyllä jumpattu oikein urakalla :D

      Poista
  2. Tunnistan ton haahuilun.. Ehkä osaan olla lomalla, mutta silloinkin pitää olla oma aikataulu, to-do listoja ja mitä muuta. Töistä voin kyllä ihan helposti pitää lomaa vaikka vuoden, jos saisi ;)
    Maanantaina alkaa oma "hiihtolomani", sitä ennen vielä pari yövuoroa. Ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, my soul mate haahuilija ♥ ;)) Siis listojahan pitää nimenomaan olla! Sellainen mullakin oli alkuviikosta, mutta siihen tuli kirjoitettua vaan sellaisia mitkä oli hoidettu pois jaloista kahden ekan päivän aikana ja nyt oonkin kouluhommat poislukien ollut ihan toimettomana ;D
      Oijoi, sulla koko ihana loma on vielä edessäpäin! Nautihan siitä ja tsemppiä yövuoroihin :))

      Poista
  3. Ihanaa viikonloppua. <3 Täälä on ensi viikko hiihtolomaa. Viikonlopuksi meillä on muutama leffa ja herkkuja. :P Käytiin nyt pitkästä aikaa vuokraamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei muru ja ihanaa viikonloppua sullekin! ♥ Hei mahtavaa, että kävitte vuokraa leffoja ja saatte sen teidän oman leffateatterin käyttöön ;) Nautinnollista elokuvailtaa teille :)))

      Poista
  4. Hei voisitko tehdä postauksen sun meikeistä, että mitä sä yleensä käytät päivittäin :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ihan ilman muuta voin tehdä :)) Kiitos sulle tästä toiveesta, kiva saada tällaisia ideoita uusiin postauksiin! :)

      Poista
    2. Juu ei mitään:) Hups huomasin että oli mennyt anonyymiks tuo viesti :D

      Poista
  5. Sama juttu minulla, usein on todella vaikeaa olla muka tekemättä yhtään mitään! Eli siis lomailla, niin kuin jotkut sanoisi. ;) Aina sitä jotain touhuilee, jos ei muuta niin kotitöitä. Things to do-listat ja pakolliset menemiset pitää kyllä elämän jotenkin kivan tasaisena. Pitkä toimettomuus ei sovi minulle. :)

    Mulla ei ole varsinaista hiihtolomaa, vaan gradun viimeistelyä luvassa ensi viikko. Sitten taas takaisin töihin, josta olen ollutkin vapaalla useamman viikon. Saa nähdä miltä se työnteko sitten taas maistuu, luultavasti se on ihan kamalaa ja alan odottaa kuumeisesti tulevaa kesälomaa johon on onneksi vain 3 kuukautta! :)

    Mulla meni viime viikonloppu kokonaan juhliessa, kirjaimellisesti, joten tänä viikonloppuna vois viettää laatuaikaa miehen kanssa kotona. Huomenna on luvassa herkkuruokaa ja Putouksen finaali! Oikein kivaa ja iloista viikonloppua!! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, miten mulla taas jäi yksi kommentti välistä :/ Pahoittelut tästä, etten heti huomannut vastata!
      Lomailu taitaa tosiaan olla taitolaji ;) Pitkä toimettomuus on tosiaan vaikeeta ja jotain pikku puuhasteltavaa pitää keksiä :) Onneksi tuo on "loma" nyt takanapäin. Kesällä en taida pahemmin saada lomailla, jos vaan saan jostain toivomani kesätyön. Tai ehkäpä sitten loppukesästä pidän viikon tai kaksi vapaata ennen koulujen alkua ;)
      Laatuaika kotona tekee hyvää, jos on sitä ennen mennä viipottanut ihan kunnolla :) Ja sitten taas kun on viettänyt aikaa kotona, on ihan huippua päästä ulos tuulettumaan! Kaikkea sopivassa suhteessa ;))

      Poista
  6. Suosittelen suurta kalenteria johon voi kirjoittaa päivien ohjelmaa etukäteen, tyyliin "kävelylle", päivän kokkausehdotus, leffaidea... (Ai miten niin kontrollifriikki.. ;) ). Mulla käy taas usein niin päin että suunnittelen välillä vapaapäiville vaikka mitä mutta sitten päivä menee lueskellen, surffaillen, kotiasussa peiton alla sohvalla pötköttäen. Kävelylle kyllä yleensä aina "raahaan" miehen, mutta esim. leffateatteriin ati ei päästä oikein koskaan, vaan kotisohva kutsuu. No,mun mielestä täytyy tehdä niitä asioita mitkä hyviltä tuntuu, ja luotan siihen, että kevät tuo energiaa tuohon sosiaaliseen elämään ja yleiseen "tekemis-jaksamiseen" (mikä sana!). Mutta siis joo, tunnistan kyllä tuon rutiineista pitämisen, ja sitä paitsi milloinkas lempisarjan katsomisen sohvalla hyvän ruuan parissa maistuisi yhtä hyvälle kuin rankan viikon jälkeisenä vapaailtana! :) Voi että tuo hiusvärisi on kaunis! Joku päivä kyllä kipitän kampaajalle sun kuva käsissäni! :D Kivaa sunnuntaita ja tietenkin sitä alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos ihanasta kommentistasi ♥ Luin tämän oikein ajatuksen kanssa ja siinä oli kyllä paljon hyvää asiaa :) Usein oon tosi ankara itselleni, enkä osaa antaa itseni nauttia sellaisista kunnon rentoilupäivistä, jolloin vaan olisi kotona peiton alla lueskellen ja tv:tä katsellen. Pitäisi kyllä opetella. Mutta juuri tuon mainitsemasi asian vuoksi kaipaan niitä rutiineja: rankan viikon jälkeen on niin ihana istahtaa sohvalle kera hyvän ruoan - ja silloin tuntuu, että on todella ansainnut sen ja vapaasta osaa nauttia!! Toivotaan, että kevät tuo lisää energiaa ja sitä tosiaan saisi enemmän puhtia :)

      Ja voi kiitos! Hiusväri menee taas hetken, kun värjäsin itse tuon tyven. Siitä tulikin vähän vahingossa tuollainen liukuväriefekti ;) Maaliskuun puolella pitäisi kyllä itsekin istahtaa oikein kampaajan penkille!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design