24.2.12

Uusia makuja


Huomenta! Huomasin eilen kaupan hyllyllä pari uutuutta ja pakkohan ne oli ottaa maisteltavaksi :) Valion Vadelmainen mehu osoittautui pienoiseksi pettymykseksi. Mehussa oli mun mielestä turhan kirpakka ja keinotekoinen maku. Jatkossa tulen pysymään lempparissani Kolmen hedelmän mehussa. Danio Temptation Karamellisoitu päärynä sen sijaan oli todellinen herkku! Pehmeää, sopivan makeaa rahkaa, jossa on runsaasti päärynän palasia. Kyseessä on Limited Edition, joten kannattaa maistaa ennen kuin loppuu ;) Rempseetä viikonloppua!! :)

11 kommenttia:

  1. Tuo rahkamaku vaikuttaa mielenkiintoiselta :P Voisi jopa maistellakin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvää on tuo rahka! Käy mainiosti jälkiruokana ja makean taltuttajana! =P Hyvä kun vinkkasit mehusta, sillä olen monen, monen varmaan 10vuoden jälkeen taas innostunut tuoremehuista ja niitä innokkaana maistellutkin, mutta tämän jätän hyllyyn.

    -Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin, jälkkärinä ja pieneen makeanhimoon oikein sopiva :)) Mä juon tuoremehuja aika paljon, melkein aina jääkaapista löytyy yksi purkki :) Oma lemppari on tosiaan tuo Valion Kolmen hedelmän mehu. Tosi raikas enkä toistaiseksi ole kyllästynyt makuun vaikka jo pidemmän aikaa olen samaa mehua lipittänyt ;))

      Poista
  3. On aivan huippua aina bongata kaupan hyllyltä uutuuksia! :-) Rahkaa täytyy mennä ostamaan, vaikuttaa hyvältä! :-)

    Ihana uusi blogi tuttavuus! :-)

    Tervetuloa myös kurkkiin blogia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, uutuudet houkuttelee aina ja niitä on kiva testailla :)) Nappaahan vaan seuraavalla kauppareissulla kärryyn tuo rahka, se on herkkua!! ;)
      Ja voi onpa kiva kun löysit tänne :)) Kaunis kiitos myös kutsusta, ihan ehdottomasti tulen vierailemaan omassa blogissasi!

      Poista
    2. Kaupasta sitä tänään tarttui mukaan! :-)

      Kiva juttu, tervetuloa! :-)

      Poista
  4. Minäkin kokeilin vähän aikaa sitten tuota Danion rahkaa, muuten tykkäsin mutta ne päärynänpalat vähän tökki :D Kivoja tällaiset uutuusbongaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih siinä oon kyllä samaa mieltä, että se itse rahka oli se paras osuus, mutta mun makuuni päärynänpalat oli ihan kiva lisä ;)) Uutuusbongaukset on nimenomaan kivoja ja piristävää vaihtelua! :)

      Poista
  5. Toi rahka on kyllä herkkua, aika makeaa mutta tuo yksi annos on juurikin passeli :) Millä sä oot saanut tuosta kuvasta tuommoisen "utuisen"? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, melkoisen makeaa mutta annoskoko on sillä lailla sopiva ettei ala ällöttää ;)
      Utuisuus tulee tässä tapauksessa kahdesta jutusta: Olen kohdistanut kuvan tuohon lasiin, joka onkin selkeämpi ja tarkempi kuin taaempana olevat mehu- ja rahkapurkki. Toinen juju on kuvankäsittelyohjelmassa (tämän muokkasin PhotoScapella). Lisäsin sillä kirkkautta ja valoisuutta, jotka saavat aikaan tuollaisen efektin :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design