20.1.12

Random inspiration




Muutama päivä sitten haaveilin (taas) tulevasta keväästä Pinterestin sivustolla selailemalla kauniita ja inspiroivia kuvia. Kokosin kuvat kollaaseiksi, ja teinpä niistä vielä taustakuvan tietokoneellekin :) Näissä kuvissa on niin ihana värimaailma, ja tyttöjen asutkin on aivan täydellisiä! Raitaisuus alkaa muuten taas kiehtoa enenevissä määrin...mitähän raitajuttuja sitä keksisi tälle vuodelle? ;)

2 kommenttia:

  1. Niin suloisia ja kauniita kuvia! Kaikki asut voisin vaikka heti pukea päälleni..täytyykin alkaa oikein urakalla nyt kerään asuinspiskuvia niin tietää mitä kaappiinsa kaipaa :) Ja kukat nyt on aina rakkautta <3 Pinterest on aarreaitta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuossa onkin hyvä idea! Muiden asukuvista pystyy tosi näppärästi hahmottamaan, mitä uutta sitä oikeastaan haluaakaan :) Jospa näin välttyisi turhilta hutiostoksiltakin ;)
      Kuinka sitä selviäisi elämästä ilman kukkia? ♥ On ne vaan niin kauniita :) Ja Pinterest on kyllä sellainen taivas, että siellä saa kulumaan hetken jos toisenkin...haaveillen ja ihastellen :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design