10.1.12

Keep on dreaming

Sain Tiialta seuraavanlaisen haasteen: "Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa." Tehtävä olikin muuten yllättävän vaikea! Tällaisia ei oikein ole tullut mietittyä etenkään nyt, kun kukkaron nyörit on pidettävä tavallista tiukemmalla tämänhetkisen elämäntilanteen vuoksi ;) Hetken pohdinnan jälkeen listalleni päätyivät kuitenkin seuraavat haaveet:

* Riviera Maisonin nojatuoli ja rahi Tältä merkiltä haluaisin vaikka koko tuotannon, mutta nojatuoli olisi ehkä kaikkein mieluisin.

* Tiffany & Co. rannekoru Eikös aikalailla joka tytön haave ole omistaa Tiffanyn koru ;) Tämä klassikko olisi ihana, mutta mikä tahansa muukin koru merkiltä kelpaisi!

* Smeg Retrojääkaappi Tästä olen haaveillut pienen ikuisuuden. Kertakaikkisen ihana ja söpö vekotin! Kaappi vaan vaatisi ison keittiön, jossa se voisi seisoa tarpeeksi näyttävällä paikalla :) Niin, ja värinhän tulisi olla ehdottomasti valkoinen.

* Mulberry Bayswater- laukku Merkkilaukku kuuluu monen muun tapaan minunkin haavelistalleni. Hienoja merkkejä on monia, mutta tämä on kyllä sen verran ajaton malli, että kestäisi käytössä piiiitkään. Ruskea väritys olisi mieluinen minulle.

* Jimmy Choo korkokengät Itse asiassa mikä tahansa laadukas merkki olisi tervetullut, mutta Choo tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Ostaisin ihan tuollaiset peruskorot, joille olisi käyttöä mahdollisimman monen asun kanssa.

Täytyypä todeta, että tällainen haaveilu olikin tosi kivaa! :) Oli hauska miettiä mitä sitä sitten oikeasti haluaisikaan, jos taivas olisi rajana. Kannattaa kokeilla ;)

Haastan mukaan haaveiluun Cherryn, Paubellan, Victorian, Charin ja Miss M:n!

Edit. Saatoin nyt hieman lipsua haasteen tehtävänannosta, kun vasta nyt huomasin, että kysehän oli siis tavaroista. Huonekalut ei varmaan kuulu tähän kategoriaan... No mutta menköön nyt näin tämän kerran!

11 kommenttia:

  1. Eiköhän nuo huonekalutkin kelpaa :P Ihania juttuja löytyy sinunkin listaltasi :P Oi hitsi että tuollainen jääkaappi olisi muuten herkku :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Saapa ainakin välillä muuta ajateltavaa koulujuttuihin, ja myös pinetä potkua persuksille jos haluan joskus jopa hommata jonkun haaveilemani jutun ;)

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanan blogin löysinkään. <3 samantien lisäsin blogisi suosikkeihini, onhan ok? Tervetuloa myös uuteen blogiini, jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja tavaroita olet valinnut! :)

    Tuollainen Mulberryn laukku olisi kyllä niiiin ihana... !

    VastaaPoista
  5. Tiia: Huh, toivotaan että kelpaa! ;) Kiva kuulla, että sinäkin pidit haaveistani :))) Ja kyllä, tuo jääkaappi on niin mahtava kapistus!!

    Miss M: Eipä kestä ♥ Nämä haaveet on kyllä omiaan antamaan vauhtia koulusta valmistumiselle ja parempien ansoiden ääreen pyrkimiselle ;)

    naana: Voi että, kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! ♥ Olet lämpöisesti tervetullut, ja ihan ehdottomasti saat lisätä blogini listallesi :) Kivaa! Kävin jo kurkkaamassa blogiasi, ja Lexingtonit nähtyäni laitoin sivusi heti talteen ;) Ihania juttuja Sinulla!!

    Petra Pauliina: Kivakiva, kiitos :))) No niinpä, laukku on täydellinen ♥ Ehkäpä sitten jonain päivänä se löytäisi tännekin... ;)

    VastaaPoista
  6. Ursula: Hihii kiva että Sinäkin pidät! :) Ja haaveitahan pitää aina olla ;)

    VastaaPoista
  7. Ihania juttuja! :) Kun haaveilusta on kyse, niin eiköhän silloin vähän isommatkin "tavarat" ole sallittuja! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan totta! Haaveilun suhteen on parempi unohtaa kaikki säännöt ja rajoitukset ;)

      Poista
  8. Kiitos haasteesta, tää on superkiva :) Pitääpä laittaa ajatusnystyrät hyrräämään ja väännellä kollaasi joku päivä. Haaveilu... mun lempiharrastus :D
    Sulla on omassa listassasi aivan täydelliset asiat. Ah, niin esteettisen kaunis jääkaappi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, sinä tulitkin heti tästä haasteesta mieleen, kun muistin meidän jakavan tämän haaveiluharrastuksen ;) Ensin ajattelin, että ihan lannistun kun alan haaveilemaan asioista, joista ei ostoslistalle voi ihan lähitulevaisuudessa laittaa, mutta ei - tämä oli oikeesti tosi piristävää ja kivaa! :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design